Intiaanipäällikkö Istuva Härkä

Pikkutytöstä asti olen "ihaillut" inkkareita, toinen lapsuuteni lempparileikeistä oli leikkiä inkkarityttöä, toinen oli pieni talo preerialla-leikki, pieni ristiriita ehken näiden leikkien välillä vaan sitähän se ihmisen, ainakin naisen, ainakin minun elämäni on, ristiriitaisuuksia täynnä.


Jo jonkin aikaa sitten pääsin valitsemaan DESENIO.FI- verkkokaupasta muutaman julisteen ja vaikka valikoima on suuri ja kivuuksia täynnä mikä tekee valinnoista jos nyt ei vaikeaa niin kohtuullisen haastavaa ainakin minulle niin kahta kertaa ei tarvinnut miettiä tämän inkkaripäällikkö ISTUVAN HÄRÄN nähdessäni.
Kirpparilta löytyneet strutsin(?)sulat päätyivät kehyksen nurkkaan roikuskelemaan, tarkoitus on tuohon kyllä itse tehdä pieni inkkaripäähine, katselin jo niitä lasten jutskia mutta liian värikkäitä ovat mulle ja sainkin tytön perhoja sitovalta kummilta vinkin että kalastuskaupoissa on loisteliaat valikoimat sulkia, miten on voinut mennä multa aiemmin ohi tuollainen tieto, ne erilaiset sulatkin kun kuuluu lempparijuttuihin.


Siksipä toinen valitsemani juliste oli sulka-aiheinen (jotenkin olen vieläkin järkyttäytynyt etten monista, monista ihanista perhosjulisteista onnistunut sitä ihaninta valitsemaan vaan aivan varmasti meille sellainenkin vielä päätyy kunhan saan päätöksen tehtyä, tää eiku tää eiku tää-linjalla olen vielä) joka päätyi makkarin seinälle.
Tyttö halusi yhden julisteen valita omaan huoneeseensa ja hieman yllätyin kun valinta osui allaolevaan julisteeseen, mulla kun on taipumus pitää tyttöä ihan vauvana kun ei millään meinaa tajuta että ensi vuonna on jo yläasteikäinen, iiks ja apua!
Seinälle pääsyä juliste vielä odottaa, tytöllä on tarkoitus vaihtaa huoneessaan järjestystä ja vaikka on pienestä asti seuraillut mun tapaa naulata ja naputella tauluja sinne tänne ees ja taas niin sanoi että laitetaan se seinälle vasta kun tiedän missä järjestyksessä huonekalut ovat. Muna on viisaampi kuin kana ja tytöstä polvi paranee, niin se vaan on.


Mulla taitaa olla joku lapsuuden trauma kun en saanut julisteita laitella mihin haluan ja miten haluan, siksi kai meillä saa niin tehdä kuten kuvasta näkyy, eikä ahdista yhtään julistepaljous vaan minunkin silmiini nuo kaksi julisteilla peitettyä seinää ovat sikamakeet.


Sikamakeeta on sekin että mulla on elämäni eka, saattaa tosin olla vikakin, ikioma alekoodi :) 7.12 saakka saa koodilla Kirsixmas DESENIO.FI - verkkokaupasta -15% alennuksen kaikista julisteista, suosittelen tutustumista loistavaan valikoimaan. Itse tilasin pari julistetta pukinkonttiin, saas nähdä kuinka kovasti yllätyn kun jouluna pakettini aukaisen...

Loppuun vielä yksi hyvä, oikeastaan loistava uutinen; välillä tulee liikaakin mietittyä asioita, viime tiistaina en kuitenkaan miettinyt kuin noin kolme minuuttia kun pistin hakemuksen koulutukseen jonka hakuaika oli jo päättynyt, torstaina olinkin jo haastattelussa, portfolio ois pitänyt olla mukana mutta omani on sähköinen, en muistanut salasanaa, en edes sivustoa jolle sen olen tallentanut mutta kaahotuksestani huolimatta tai ehkä juuri siksi sain eilen tiedon että olen tullut valituksi käsityöntekijän ammattitutkintoa suorittamaan, oon ihan hirmuisen tyytyväinen, mullahan on vuosia muhinut mielessä yksi kierrätykseen liittyvä "yritysidea", taidan olla tuon koulutuksen jälkeen, jos en nyt maalissa niin ainakin monta askelta lähempänä tuon haaveen toteutumista, now I call it a plan, jippiaijei!

Kaikenlaista muutakin kivaa on tiedossa mutta niistä lisää myöhemmin (tai ennemmin), nyt toivottelen sulle mukavaa joulukuuta tämän kirpparilta löytyneen, hintalapun mukaan, pelotuslinnun myötä. Ihmettelin että mikä ihmeen pelotuslintu vaan selvisihän sekin, pistin linnun kaapin päälle nököttämään ja sen jälkeen ekaa kertaa olkkariin kaartaessani meinasin saada sen kuuluisan peehalvauksen kun säikähdin että hyi kauheeta mikä tuossa kököttää, minullako muka huono muisti, ei muuten ole.

(Oudosti muuttui kirjasintyyppi kesken kirjoituksen mutta tää tyyppi ei jaksanu tapella sen kanssa, eiköhän tuosta selvää saa vaikka pieneksi menikin.)
5 kommenttia:

 1. Kauniita tauluja olet valinnut. Onnittelut opiskelupaikasta! Unelmia täytyy olla, ne kantavat eteenpäin elämässä :)

  VastaaPoista
 2. Inkkarit oli kyllä kova sana mukulana! Aina leikittiin inkkareita ja länkkäreitä! =)
  Onnea opiskelupaikasta ja hienosta harakkalöydöstä!

  VastaaPoista
 3. Miten multa on mennyt ihan ohitse useampi sun postauksia..tätä tää pimeys teettää! Voi, että kun teillä on magee koti, tykkään kybällä, kaikkea kivaa katsottavaa kuvissasi (selailin nyt ainakin 3 viimeistä postausta). No, mutta kyllähän nyt yksi istuva härkä tarttee talossa olla - upeita tauluja, ja taulu kollaasi on mahtava! Mä muuten olen aina ihaillut sun taitoasi tehdä noita adventikkoja, niissä on aina persoonallisuutta mukana, mistä niin kovasti pidän! Ja hei, ONNEA sinulle, uudesta alkavasta - kierrätys on päivän ja tulevaisuuden sana, jotenka varmasti suunnitelmasi ja ideasi saavat tuulta allensa!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Ja tervetuloa opiskelun ihanaan maailmaan! Juu-u, oli siinä pikkuisen ironiaa, kun olen ihan selkävääränä istunut koneella tekemässä kiireellä viimeisiä tehtäviä palautukseen(eikä ne nyt vielä valmiita ole) ja muutamaa kirjaa oppinut, että pääsisi tentistä läpi keskiviikkona. Yhtä en ole vielä avannutkaan, koska se on enkkua ja siinä on 300 sivua...voi olla että arvaamalla sitten mennään... Mutta on se myös antoisaa. Opiskelen työn ohella ja täytyy sanoa, että koulupäivät ovat aina aurinko työviikon keskellä, harmi, että lähipäiviä on vain pari kuukaudessa. Tosin, ei mulla olisi sitten ollenkaan lomaa jäljellä, jos useampia olisi, kun pitää lomia ja ylityövapaita käyttää opintoihin. En ole kuitenkaan katunut että hain.
  Sun yrityskuvioita en malta odottaa...
  Komea tuo Istuva Härkä ja hyvä, että hän sai sulkansa. Onhan teillä vielä kissa talossa? Meillä tuo harakka olisi kyllä jo kuollut - tai siis uudelleen kuollut...
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 5. Missähän ihmeen välissä tämä postaus on tullut!? On kyllä jäänyt roikkumaan jonnekin linjoille, koska ei ole ennen tullut vastaan.
  Samapa tuo, löytyi nyt kuitenkin :)
  Tosin tässä ihmetellessä jo unohdin, että mitä ihmettä pitikään kommentoida (hyvä muisti minullakin), mutta sen muistan, että; superpaljon onnea ja ihanaa ja antoisaa opiskelua! Aivan mahtavaa, että hiljalleen hipsit kohti unelmaa! Jännä nähdä, mitä kaikea vielä saatkaan aikaiseksi!

  VastaaPoista