Sanikalla maalattua

Se kuuluisa joku varmasti järkyttyy jotta nyt on nainen lopullisesti seonnut ja mennyt pilaamaan kivan kalusteet joten pieni seliselitys lienee paikallaan...


...minä nyt vaan satun kuulumaan niihin ihmisiin joidenka mielestä huonekalun on ihan ookoo olla vanha ja kulahtanut mutta epäsiisteys ei imartele ketään mitään ja silleen, tälleen ja tolleen, siinäpä se selitys.

Facebookista bongasin kivan tv(vai onko tuo radio)tason eikä ilmaisuus siitä yhtään vähemmän kivaa tehnyt joten meillehän se päätyi. Tarkemmassa syynissa tason pinta paljastui kupruilevaksi ja reunastakin puuttui palasia vaan mitäpä tuo haittaa, mainio kohde jo jonkin aikaa mielessä pyörineelle kokeilulle.
 Ja just niin kiva olikin lopputulos kuin mitä olin kuvitellut, leikisti tuo taso ois nyt betonista valettu vaikka oikeesti se on vaan saneerauslaastilla maalattu.
Ja kun kerran kokeilemaan alkaa......niin hyvin tuntuu saneerauslaasti pysyvän muovipinnassakin. Tuo laastihan on näissä niin ohutta velliä että sitä pystyy pensselillä maalaamaan ja voi kyllä, kyllä minä maalasinkin vaikka ja mitä kun vauhtiin pääsin, se on kuitenkin jonkun toisen kerran juttu se.


                                  Aurinkoa armasta alkavaan viikkoon ♥


21 kommenttia:

 1. Voi kun mä nyt sitten muistaisin tän saneerauslaastin...pitäsköhän sanoo kaheksanvuotiaalle, että kertoo äitille, kun äiti muutaman kuukauden päästä kysyy, että "mikäs se nyt olikaan se kivan karhea maalipinta". Ja kun veikkaan, että ei kauheesti tullut edes hintaa sun kokeilulle.
  Kiittipä siis vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Niin hyvältä näyttää! Täytyypä minunkin tutustua tuohon saneerauslaastiin vähän paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Komeeta on! Hieno keksintö tuo muoviruukun maalaaminen! Tahtoo muurauslaastia...!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä - saneerauslaasti lähtee nyt tutkintaan tarkempaan:)

  VastaaPoista
 5. Tuo laasti tarttuu vissiin pintaan jos toiseenkin...?
  Ehostettavia rumiluksia löytyy kyllä. Ootko kokeillut miten kestää ulkona sateen armoilla?

  VastaaPoista
 6. No niin, just niin kiva kun pitikin tulla! Laasti houkuttelee täälläkin :)

  VastaaPoista
 7. Mä olen tuollaisen tason dyykannut roskiksesta ja on nyt pojalla käytössä yöpöytänä. Tason pinta oli löydettäessä jo hieman nuhjuinen ja tässä miettinyt, että tehdäkö jotain vai eikö.. mutta nythän taas napsahti kiva vinkki tuunaamiseen, mutta edelleenkään mulla ei sitä laastia ole.. kait se täytyy nyt hommata kun sulta on tullut niin hitokseen hyviä ideoita sen käyttöön. Kiitos vinkistä jälleen!

  VastaaPoista
 8. Mä niin näen sut siellä suti kourassa ja silmät pälyilemässä seuraavaa kohdetta ❤️
  Nimim. onneks meillä ei ikinä mikään lähde lapasesta :D

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää :) Tosi hyvä muutos. Itse olen tehnyt kipsimaalia ja maalaillut sillä vähäs mitäkin :D

  VastaaPoista
 10. Olipas hieno tuunaus, siitä tuli todella kivan näköinen:)

  VastaaPoista
 11. Arvaa muistinko ottaa mökille mukaan tuota laastia!!
  Silmät kiiluen katsoin maalattua pärekoria, jonka olin ajatellut tuunata. Ei ollenkaan helpottanut, kun taas kivan ja onnistuneen tuunauksen julkisuuteen latasit ;-)
  Eli lisää odottelen!

  VastaaPoista
 12. Kaunis ja persoonallinen. <3 Meillä vanha Singeri ja siinä on juuri tuollainen ruskea rosoinen pinta... Mutta se on aivan tuolla perähuoneessa, joten ei sen niin väliä, mutta kyllähän jos hieman kunnostaisi, niin voisi pitää esilläkin enemmän. :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on juuri tuollainen tv-taso ollut projektina. Mutta mitään en ole saanut aikaiseksi kun en tiiä, että mitä sen kanssa tekisi.. Mielessä on ollut d-c-fix tai sitten jos saisi jostain vanhan, pienehkön oven siihen pöytälevyksi taitai. Mutta sinultapa tuli hyvä vinkki! :)

  VastaaPoista
 14. Oo mikä idea! Tuohan on ihan pakko testata heti kun saan jostain laastia :)

  VastaaPoista
 15. Ihanat duunaukset!! Sopii hyvin nopihin tarkoituksiin!!

  VastaaPoista
 16. Erittäin hyvä idis... taitaa mennä kokeilu listalle ...hmm.. mihinköhän rupeis sutimaan ;)

  VastaaPoista
 17. Ihanaa kun sä rohkeesti kokeilet noita eri matskuja, mä oon tämmönen jahkaaja liikaa pohtija jonka ideat etenee aik verkkaseen tahtiin :D Huomenna kuiteskin kokeilen tota muoviruukku juttua. Kiitos ja hyvää yötä <3

  VastaaPoista
 18. Hyvä idea - kivan näköinen lopputulos!

  VastaaPoista
 19. Hmmm... Meilläkin odottelee samaa ainetta säkeissä märkätilojen latoitusta. Jospa jonkun pussukan pohjalle jäisi jotain... =) Nimimerkki, miulla on samanlainen muoviruukku.... =)))

  VastaaPoista