Kivaa Juhannusta ♥

Kummasti sitä piisaa kesällä hoppua vaikkei lämpöä piisaiskaan ja melko pitkiksi venyy nämä postausvälit vaan väliäkös hällä, itsellä tahtoo tulla hieman huono omatunto jos ei käy lukemiaan blogeja kommentoimassa joten tässähän sitä tavallaan annetaan synninpäästöä muille huonon omantunnon tuntijoille, en usko olevani ainoa laatuani tässä, kun on vähemmän luettavaa ja kommentoitavaa niin pysyy omatuntokin puhtaana.

Eikä mulla kyllä mitään asiaakaan nyt(kään) ole, kunhan tulin toivottamaan hyvät juhannukset ja laittamaan linkin pariin reseptiin. Jos jollakin on vielä juhannuksen ruokasuunnitelmissa tilaa niin suosittelen, eilen testatut ja älyttömän hyviksi (hieman mukaillen tosin, siemenet jätin pois kalan päältä koska mies ei tykkää ja tillin pois pyreestä koska unohdin sitä ostaa ja pippurijuustonkin vaihdoin yrttjuustoon) havaitut reseptit, kukkakaalipyre ja tuorejuustotäytteinen lohi, löytyvät TÄÄLTÄ K-ruoka.fi-sivuilta. Rouva Kivitikka ainakin tuolla aiemmin pyysi reseptipostauksia joten nyt on ainakin yksi laitettu :)


Bloggerin lukuluettelon hallinnointi on muuttunut ja jostain syystä lukulistaltani on hävinnyt kymmeniä blogeja, en tiedä olenko itse jotain hämmentänyt vai mistä kiikastaa, jos kuitenkin huomaat minun lukijoistasi poistuneen niin saa huomauttaa, tahallani en ole sitä tehnyt ja joihinkin blogeihin olen jo itseni uudelleen lukijaksi kirjauttanut, ihan outo homma, kyse tosin saattaa olla myös tekniikan ihmelapsiominaisuudestani.

                         Hirmuisen kivaa Juhannusta juuri sinulle ♥        


12 kommenttia:

 1. Bloggeri on nähtävästi vielä meitäkin ihmeellisempi ja säätelee ihan omiaan, mikä on harvinaisen tylsää, koska millään ei voi tietää, onko joku päivittänyt blogiaan, jos päivitys ei tuu näkyviin, vaikka se olis tehty. Pöh. Mutta siitä ja näistä kakkakeleistä huolimatta mahdollisimman kivaa keskikesän aikaa sulle ja teille ♥. Mulle nää juhannukset on nykyään enempi painajaisia, kun mestarimurehtija miettii, pääseekö nuoriso hengissä sinne minne on menossa ja pysyykö kaikki veneessä ja vielä kaiken päätteeksi palaa takaisin kotiin. Mutta tää on tätä aikaa ja joskus oli jotain muuta ♥

  VastaaPoista
 2. Taitaa jotenkin ryppäissä mennä nuo bloggerihommat, jotain muutoksia kun tehdään, niin osalla toimii, osalla ei ja sitten vuoro vaihtuu. Mulla ei tai nut mitään hävitä...kai...mutta tökkiminen on onneksi lakannut.

  Oikei mukavaa jussia sinne kaikille tasapuolisesti - ja Kukalle pusu nenänpäähän vielä lisäks ❤️ (Kun sen söpön nenunsa kerran tuohon tuuppas)

  VastaaPoista
 3. Kivaa juhannusta ja kisulle rapsutuksia! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kiitti reseptistä!
  Meikäläinen omaa niin huonon ruokamielikuvituksen, että toisten testaamat ja hyväksi havaitut reseptit on tervetulleita!

  Maukasta Jussia sulle kivalle-Koolle ♡

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä herkulta! Edellisen postauksen leivontakuvatkin veti vertojaan sille kuvalle, minkä maalailit ;) Mä kanssa leivon aina niin että koko keittiö jauhoaa (=lentelee jauhoista) mutta mitäs se haittaa, kunhan lopputulos on hyvä :D Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Kiva huomata et sulla reseptien soveltaminenkin halluss ;) Kala on aina hyvää , paitsi silli ! Ihanaista juhannuspäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Itselläkin vähän näin lomalla, ettei ole tullut kauheasti postailtua eikä ole aina ehtinyt muiden blogeja käydä lukemassa. Mutta mukavaa juhannusta tv Liisa

  VastaaPoista