Epätrendikäs arvonta

Joo tiedetään, tiedetään kyllä täälläkin että sisustustekstit on ihan so last season, vai oisko jopa sitäkin edellistä, ainakin jos so called-asiantuntijoita kuuntelee, eilisellä Matkuksen reissulla pisti kuitenkin silmään se että kummallisen paljon niitä tekstijutskia oli liikkeissä myynnissä, ehkäpä se vaan on niin että sisäänostajat ei niitä "asiantuntijoita" kuuntele, voisko tosiaan olla niin ...

Tuolla joskus aiemmin lupailin arvontaa ja eilisten tekstipohdintojen seurauksena arvottavaksi valikoitui mitäpäs muutakaan kuin niitä tekstijutskia, nyt ei auta muuta kuin toivoa että joku muukin on yhtä epätrendikäs kuin minä mitä noihin teksteihin tulee, oishan se hirveetä jos järjestäis arvonnan eikä kukaan osallistuisi, siinähän ei sitten muu auttaisi kuin vaivihkaa poistaa koko arvontapostaus, tai jotain.


Palkinto sisältää betoniset KOTI-kirjaimet, lautasliinoja, astiapyyhkeen ja kangaskassin, kommentista yksi arpa, voisithan sinä halutessasi kertoa minkä verran seuraat/toteutat trendejä vai ootko sellanen ihan omien polkujen tallustelija vaan ei oo pakko jos ei halua, ihan pelkkä mukana kommenttikin piisaa.


Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 7.6. Onnea arvontaan ♥

( Nykyään on kuulema trendikästä paistaa letut ilman jauhoja ja sellaisia tytön pyynnöstä banaanilla höystettynä viimeisenä kouluaamuna paistoinkin, kutsukaa vain jästiksi mutta minä syön lettuni jatkossakin jauhoilla höystettynä, en ymmärrä miten voi lettu, sydämenmuotoinenkin vielä kaiken lisäks, maistua niin...Epäletulta:))


35 kommenttia:

 1. Nämä "carpe diem" -tyyppiset tekstit kieltämättä ovat nähneet päivänsä. Tekstit ovat ihan ok, jos niitä on kämpässä vähän. Mutta tämä ns. vaalea maalaisromanttinen sisustus, täynnä teksti tyynyjä, -mukeja ym. ja kyltit siihen päälle, on mielestäni niin överiä.
  Olin sitä mieltä, ettei meidän kämppään tule yhtään sisustustekstiä seinään, mutta kun halvalla sain, makkarissa lukee nyt: "Love a lot". Never say never!
  Ton kassin teksti on mahtava! Ylpeänä sitä kanniskelisin, jos sen voittaisin!
  Vielä banaaniletuista; tyttäreni tekee aika ajoin sellaisia protskulettuja, mihin tuleen banaania ja proteiinijauhetta. Ovat hyviä, muttei ne oikeille letuille pärjää!

  VastaaPoista
 2. Ostan siitä mistä itse pidän olkoon sitten in tai out. Silti tulee blogeista ja lehdistä katsottua väkisinkin uusia trendejä ja ideoita, mutta niistä poimin vain ne omaa silmääni miellyttävät. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva palkinto! Minun kotini on kaikkea muuta kuin trendikästä, ei valkoisia lattioita eikä pastellisävyjä, mutta kyllä tänne muutama sisustusteksti mahtuisi.

  VastaaPoista
 4. Ihana, joku muukin mun lisäks joka ei tykkää noista epäletuista ❤️ - mä niitä kerran tein tämmösienä trendsetterinä rinsessoille ja kavereilleen, hyvin uppos! Onneks. Ei tarvinu mun syödä....

  Tektstei...juu, jokunen roikkuu vielä ja osa liimattuinakin ja näin saa ollakin! Ihan tuon kassin yakia pakko osallistua :D
  Ja määhän muuten en seuraa mitään trendejä, kunhan nyt edelleenkin vaan yritän lukea kaiken mitä käsiini saan. Huonolla menestyksellä.

  VastaaPoista
 5. Mukaan arvontaan! Ihana palkinto

  VastaaPoista
 6. Itse toteutetut tekstit ovat parhaita, olen tehnyt joitakin leimasimilla saveen, kankaalle ja puulle. Trendeistä enää viis, mukana arvonnassa Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 7. Mukaan arpasuun :) Trendejä kyllä seurailen mutta omassa kodissa niitä harvemmin toteutan. Minulla on tämä oma "romuromanttinen" sisustustyyli. Ollut jo monen monta vuotta ja tekstejäkin löytyy seiniltä, vieläkin!

  VastaaPoista
 8. En seuraile trendeä ,mutta kyllähän ne huomaa kaupoissa käydessä :)
  Mukaan arvontaan! -Satu-
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Heti mukana, nimim. antitrendikäs

  VastaaPoista
 10. Kiirettä pitäis, jos sitä sille linjalle lähtis, että alkaise kaikkea epätrendikästä talosta poistamaan sitä mukaa kun joku trendsetteri (tai vaihtoehtoisesti jompikumpi Sumarin siskoksista, joista en ikinä muista kumpi on kumpi) ilmoittaa, milloin mikäkin on soooooo laaaaast siiiiiison.
  Sitäpaitsi alan yleensä vasta siinä vaiheessa lämpenemään jutuille, kun ne on jo ehdottomasti "out". Eikä haittoo mittään :)

  Koti-teksti on niin söpö että osallistun ilman muuta arvontaan <3

  VastaaPoista
 11. Hih, hauskaa!
  Toki mukana arvonnassa, olen muutenkin niin "so last season", että trendit ehtivät mennä moneen kertaan ohi, ennen kuin lämpenen niille. Tämä kävi tähti-kuvion kanssakin, siinä vaiheessa, kun kaikki muut jo poistivat tähti-kuvioita, niin minä vasta lämpenin niille ;-D
  Tekstit, varsinkin osuvat, ovat aina "in". Ainakin minun mielestä!
  P.S. Oletko itse tehnyt nuo betonikirjaimet? (Jos näin on, niin ovat TOSI hienot, ovat siis toki muutenkin.... ;-D)
  P.S.2 Lettusi ovat ainakin aivan ihastuttavan näköisiä, joten ei se maku niin haittaa, eihän :-)
  -Vieläköhän kehtaisi laittaa muutaman hymynaaman ;-D

  VastaaPoista
 12. Mukana ollaan arvonnassa!!
  Enkä ole mikään tuuliviiri, joka seuraa koko ajan mikä nyt on muotia sisustuksessa....enkä vaatetuksessa. Kaikki on hyvää mistä itse tykkään ja viihdyn..:))

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa. Minäkin hankin sellaista, mistä pidän, oli last season tai ei :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Meidän koti on palapelikoti. Meillä ei ole edes varaa ostaa muotia, ei kotiin eikä vaatekaappiin. Meidän kotimme on muutenkin meidän näköisemme, eikä meidän näköisyys ole muotiin sidonnainen. Lämpimiä värejä,kirkkaita lasiesineitä, puuta...
  Mielelläni arvonnassasi olen mukana

  VastaaPoista
 15. Täällä epätrendikäs heiluttaa, että mukana arvonnassa! :D Minä ja me asuu kodissa joka tuntuu / näyttä meiltä. Toisin sanoen, meillä on ihan ikioma katastrofialue tähtineen, kirjaimineen ja teksteineen. :)

  VastaaPoista
 16. Pitkästä aikaa poikkeamassa täällä. Kommentoin ihan kertoakseni, että jossain vaiheessa tulen värjäämään omat vikatut pitsipeittoni - vaikka olen kaikenlaista muuta värjäillyt, niin jostain syystä ei ole tullut mieleen ennen kuin näin tuolla muutama teksti taaksepäin olevan sinun värjäämäsi peiton. Mukavaa alkukesää!

  VastaaPoista
 17. Mukana! :) Teen oman mielen mukaan, mutta toki trendejä tarttuu matkaan kun blogeja, lehtiä jne. seuraa. :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 18. Onhan se koti parempi teksti esillä kuin "home" ;)
  Mulla(apua meillä:D) koti melkein vuoden takaisen muuton jälkeen vielä vaiheessa ja niin sekaisin että ei oikein tiedä että mihin trendiin tämä kuuluu; muutit juuri-tuunaaheti-trendiin? :D

  VastaaPoista
 19. Tykkäys epätrendikkäälle epälettuvastaisuudelle! :D Ja koska olen takapajuisen epätrendikäs, ja ylpeä siitä, niin arvonnassa mukana tottakai! ;)

  VastaaPoista
 20. Vastarannan kiiskenä olen tietenkin mukana arvonnassa :D

  VastaaPoista
 21. Arvonnassa mukana ehdottomasti. En ole trendien perässä ensimmäisenä, mutta joskus jälkijunassa. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
 22. Mukaan :) Olen omien polkujeni tallaaja ja joskus polku risteää trendipolun kanssa, joskus ei ;)

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa tottakait.. enään tuosta ei puuttuisi kuin betoniset - pellolla - kirjaimet ja olis osuva.. siinäpä mulla olisikin sitten haastetta..=)

  Mä en seuraa trendejä - oman fiiliksen mukaan sisustellaan ja tuunaillaan..mutta sen olen huomannut, että kun kaiken aina säästää niin on "trendikäs" tasasesti 10 vuoden välein..kun ns. trendit ja muoti-ilmiöt kiertää omaa sykliänsä..=)

  VastaaPoista
 24. Minä sanon piutpaut ja höpö-höpöt trendeille. Tekstejä löytyy ja ne on kivoja. Toisaalta esim pallovaloja ei löydy vaikka ne mun mielestä kivoja onkin, mutta ovat vaan olleet turhan tredikkäät. ;) Ehkä nyt alkavat olla sen verran out että voisin harkita. ;)
  Kivat palkinnot oot löytänyt! :)

  VastaaPoista
 25. Sisustan kotini oman makuni mukaan. Muutama teksti kyllä mahtuu :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Niin ihana arvonta, että täällähän ollaan into piukeana mukana. Aivan sama onko last season, enkä edes tiedä onko. Tähtityynyjeni kanssa olen jo out ollut pitkään. Kyllä täällä omia polkuja tallustellaan ja sisustus on jetsulleen oman näköinen, joten ei tässä ehkä muotia koko ajan seurata, mutta toki tässä jotain tyylisuuntauksia seurataan väkisinkin varmaan eli alitajuisesti.

  Ilolla mukana kivassa arvonnassa

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Itse sisustan vahvasti oman maun mukaan :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Yleensä oman mielen mukaan, mutta joskus voi trendeistä saada jotain vinkkejä.
  Mukaan kivaan arvontaan.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. No sanotaanko näin että innostuksen jotakin tyyliä/tuotetta kohtaan saan monesti ns. trendeistä ja julkaisuista mutta monesti se menee niin että kotona on sitten tuhatta ja sataa eri tyyliä yhdessä, kuitenkin mun omalla twistillä, joten oma tyyli sitten lopulta. Mä tykkään edelleen maltillisesti teksteistä ja kotoa niitä löytyykin muutamasta paikasta, tuo koti-teksti mm. olisi ihana liimata 2-puolisella teipillä ulko-oveen! Noin varsinkin kun täällä Espanjassa naapurit eivät sitten edes tietäisi mitä se tarkoittaa joten onnea lähden ilolla arvontaan koittamaan! =D

  VastaaPoista
 30. Ihana arvonta, mukana ollaan :) Mä tuun jälkijunassa jatkuvasti, aina hurahdan johonkin mikä on niin so last season :D

  VastaaPoista
 31. Mukana ollaan ♥ Mä oon ihan trenditön noissa ja meidän kotoa löytyykin paljon erilaisia tekstejä ihan sen takia etten oo viel kyllästyny niihin ;) Muutenkin sisustus tyylini on vaikeasti luokiteltava, asioita löytyy joka lähtöön ihan sen mukaan mikä miellyttää, toki mies välillä jarruttelee =D

  VastaaPoista
 32. Taidan vielä ehtiä arvontaan! Trendeistä en välitä vaan valitsen sitä mikä sattuu omaa makua miellyttämään!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Laitoin haasteen sinullekin blogiini. Tee jos haluat, jos et, niin älä sitten. Eikä kiirettäkään ole.

  VastaaPoista
 34. Löysin kivan blogin ja alanko tarkemmin selaa vanhoja postauksia. Liityin lukijaksi! Samalla voisin toivottaa tervetulleeksi http://katamariantekemiset.blogspot.fi :)

  VastaaPoista