Päre- eiku laastikori

En tiedä mikä tuossa laastissa meikäläistä kiehtoo, se vaan on niin sata kertaa sydän, tai jotain...
TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ olen noita aikaisempia sanikkatuninkeja esitellyt ja aiempi ehdoton suosikkini oli tuo kynttelikkö mutta nyt meni kärkipaikka uusiksi.


Sain kaverilta pärekorin ja perjantai-illan ratoksi olin jo maalia kaapista kaivelemassa kun silmäni osuivat siihen ihanan riittoisaan laastipussiin ja ah, se oli taas menoa, miksi maalata kun voi "laastiloittaa", tai ainakin yrittää.
Meinas siinä pari ryppyä, tai paremminkin kokkaretta tulla rakkautemme tielle, ei ehkä ihan helpoin päällystettävä tuo päre vaan ei kuitenkaan päre palanut, valmiiksi asti tuon sain tehtyä, sisäpuolen käsittelyyn ei enää innostus riittänyt, ainoastaan ylin pärerivi sai laastikäsittelyn.
Laastin vielä kuivuessa mietin tuleeko hirvee vai hirveen ihana, tuosta kun ei märkänä oikein osannut päättää kummalta se tulee näyttämään.

Ihanahan siitä tuli. Eilen kävin ostamassa tuollaisen heinän siihen, hauska pari ovat mielestäni. Tykkään korista tosi, tosi paljon joten mun ja sanikan love♥story jatkukoon, mitähän sitä sitten päällystäisi...

                    Iloa ja aurinkoa alkavaan viikkoon!


26 kommenttia:

 1. Wau, miten ihana. Täytyykin kirpparilla pitää silmänsä auki, josko tuollaisen löytäisin ja pääsisin tuunaamaan. Mulla kanssa betonisäkki tänään tuli esille ja ensimmäiset tekeleet on kuivumassa. No katotaan tuleeko mitään. Siitä se minulla ainakin lähtee käsistä koko homma, mutta nuo betonijutut on niin ihania. terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa Palola; Kiitos, hieman kyllä jänskätti lopputulos mutta ihan turhaan, kovasti tykkään lopputuloksesta. En oikein tiedä mikä tuossa laastissa mua viehättää, no ainakin matta puuterimainen pinta on minusta ilo silmällä ja tänään taas vetelin laastilla pari juttua, nyt vois vaihtaa jo lajia välillä, tai ainakin materiaalia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Marianne - Maalaiskoti Myllyhaassa; Kiitos, tosi nätti tuosta kyllä tuli, veikkei parekorien alkuperäisasussakaan mitään vikaa kyllä ole, päinvastoin:)

   Poista
 3. Oh, onpa tosiaan onnistunut lopputulos. ... Aitassa olisi kyllä pärekori... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petran; minä ja me; Kiitos, nättihän tuo on kuin mikä, tosin pärekori on itsessään niin kaunis että ei kai sitä kauneutta millään tavalla tuunaten onnistuisi hävittämään :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jaana; Kiitos, ihana on minunkin mielestäni :)

   Poista
 5. Eipä olisi ekana tullut mieleen laastoittaa, mutta sinulla ideat kumpuavatkin raikkaasta lähteestä. Hieno lopputulos ja heinätukka kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri; Kiitos, ihanasti sanottu, tulla tavalla kun kehtaisi vaikkapa työhaastattelussa itsestään sanoa niin työpaikka olisi taattu luulen mä :)

   Poista
 6. No voi iik ja kääk!
  Juuri pääsin yli siitä, että kävilen laastipurkin kanssa pitkin kämppää ja vetäisin sitä kaikkialle, mihin vaan keksin. Ja sitten laitat tällaisia kuvia!!!
  Ihan pakko on jononkin koriin kokeilla....... tiedätkö muuten tarttuukohan jo maalattuun pintaan? Siis korin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka; Iik ja kääk toden totta,mulla alko tää sama ralli nyt uudelleen kun silmät tuohon laastisäkkiin hakeutuivat, nyt taas zoomaillaan että mitäs sitä seuraavaks laastittaisi :) Tänään jo pari juttua vetelenkin, niistä kuvia myöhemmin :) Kyllä tuo varmasti tarttuuu maalattuunkin pintaan, tänään käsittelin tuolla muovia ja niinhän tuo istuu pinnassa kuin tatti, kokeile ihmeessä:)

   Poista
  2. Dänks!
   Kohde on mökillä, pitää malttaa sinne asti. Laitan kuvia tuloksesta (jos vaan muistan ottaa -ennen ja jälkeen- kuvat ;-D

   Aika koukuttavaa hommaa tuo laasti!!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Satu Kukkaiselämää ; Kiitos :) Kiva kokeilu oli kyllä kun lopputuloskin on mielenmukainen :)

   Poista
 8. Jos olisin sun mies, niin taitais jo puntit hieman tutista... "Hmm, mitäköhän sitä vielä pääll... No, mutta toi ukkohan on vielä laastiloimatta!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lammin Hellä Pehmoinen; Taitaahan tuolla jo tutistakin puntit, aikoinaan epäili mun matkalaukun päällystämistä laastilla niin taisin tulla uhkailleeksi laastisaappailla betonisaappaiden sijaan :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Miia; Kiitos, ei tuohon varmasti ihan heti kyllästy :)

   Poista
 10. Hieno! Äitini rakastaa pärekoreja ja niitä on hänellä useampi kotia kaunistamassa. Taidan mainita laastipurkin hänellekin :)

  VastaaPoista
 11. Siitä tuli todella kiva! Jotenkin paljon rauhallisempi ja monikäyttöisempi!

  VastaaPoista
 12. Voi, nyt muistuikin mieleen että pärekori odottaa perimmäisessä nurkassa tuunaustaan :)

  VastaaPoista
 13. Ou nou - nytkö pitää tuunata yks pärekoppa... Sen verran on hieno lopputulos. Kiitti vinkistä - tästä sen taas näkee, että laasti sopii moneen juttuun :)

  VastaaPoista