Omituinen ostos

Ihan just tarkistin ja tulos on tämä; jos yhtä jakkaraa ja tietsikkapöytänä toimivaa kirjoituspöytää ei lasketa niin kaikki muut meillä olevat huonekalut on tuunattu tavalla tai toisella, osaa enemmän, toisia vähemmän, jotkut useampaan kertaan. Ihan meinasin järkyttäytyä moisesta laskutoimituksesta  mutta sittenhän mä muistin että ai niin, sähän Kirsi olet ihan tarkoituksella hankkinut tuunattavia kalusteita, huh kun helpotti kun tuon muistin.


Olen parisen viikkoa etsiskellyt tuunattavaa tarjoiluvaunua nojatuolin viereen, ihan tylsää istua nojatuolissa katsomassa telkkua tai lukemassa jos vieressä ei ole tasoa mihin karkkihvikupposensa laskisi. Niin tylsää että menin ja tein melko hätäisen ratkaisun, facen kirppisryhmässä tuli myyntiin Ikean tarjoiluvaunu vai mikä apupöytä nyt olikaan ja ennenkuin huomasinkaan olin täyttä häkää viestittelemäsä myyjän kanssa että milloin voisin sen noutaa. Eikä siinä mitään, tykkään tuosta kyllä ja onhan se uutta vastaava alle kolmasosalla alkuperäisestä hinnasta mutta mutta...

... ihan järjettömän outoa mennä ja ostaa kaluste jota ei edes suunnittele tuunaavansa, apua mikä mua vaivaa!

Jotta tasapaino jollain tavalla säilyisi niin piti päästä muita juttuja tuunailemaan, kokeilin että voiko laastilla maalata ja kyllä, kyllä sillä vaan voi, ainakin tavallaan voi, ainakin melkein... Siitä lisää joskus toiste, nyt tekemään lättytaikinaa huomisaamua varten, mulla on tapana paistaa tytölle lettuja aamupalaksi lukukauden viimeisenä ja ensimmäisenä koulupäivänä, tyttö heitti kyllä jo tänään koululaukun lomateloille ja Kukka tuunasi siitä heti itselleen... No jonkun.

                                    Kivaa viikonloppua♥


14 kommenttia:

 1. Joutu ihan katselemaan ympärillensä ja totesin samaa..ei oo mööpeliä johon en olisi jotakin sutinut tai muuten tuunaillut.. mutta kun se vaan on muksaa puuhaa. mutta komia on apupöytä!!

  VastaaPoista
 2. Sen verran tarkkuutta nyt kumminkin siellä keittiössä, ettet epähuomiossa laastista niitä lättyjä paistele :). Sillai voi ihan hyvin käydä, jos samalla miettii tulevia tuninkeja..

  VastaaPoista
 3. Aah, meillä on nyt kymmenes vuosi, kun mennään pojan kanssa juhlistamaan koulun loppumista Heseen :) Ja aina siihen samaan. Tänään poika kysyi, että kai huomenna jatketaan perinnettä. No tottakai!
  Saas nähdä, katoaako tämä viesti bittiavaruuteen (no sikäli ei kauhiasti haittaa jos niin käy, sisältö ei ole kovinkaan kiinnostava ja korkealaatuinen, tärkeydestä puhumattakaan), sillä edelliseen postaukseesi kirjoittamani teksti katosi jonnekin. Kai se oli sitten erittäin julkaisukelvoton. Kiva, sensuroiva blogi :)

  VastaaPoista
 4. Kukka on sitten ihan oikeassa perheessä ❤️

  VastaaPoista
 5. Sopii tuo tarjoiluvaunu tuon tuolin kaveriksi tuunaamattakin!
  Mitäköhän ihanaa olet taas tekemässä, tuskin maltan odottaa ;-)
  Meillä lapset lupasivat tehdä lettuja, eli samoilla linjoilla mennään!
  Hassu koulukissa teillä!

  Aurinkoa viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
 6. Ja eipä aikaakaan kun huomaat olevasi tuunailemassa tuota tarjoiluvaunua.. ;) meillä ollaan kans ihan intona reppujen sankoihin, mikähän niissä viehättää..?

  VastaaPoista
 7. Tarjoiluvaunu on ihan pop, tuunattuana tai sellaisenaan!

  VastaaPoista
 8. Teillä sitten kissakin tuunaa... =D

  VastaaPoista
 9. Tarjoilupöytä sopii kuin nenu naamaan, täydellinen. <3 Miten onkaan että kisut menevät aina reppujen päälle nukkumaan ja samoin meidän jätti Samu koiruli.

  Aurinkoa sunnuntaihin <3

  VastaaPoista
 10. Tiiäkkö. Semmoset kodit on just parhaita, mitkä on tehty tunteella ja itelle.

  VastaaPoista
 11. Kissat on kyllä ovelia keksimään tavaroille uudet käyttötarkoitukset :)

  VastaaPoista
 12. Kissat on kyllä ovelia keksimään tavaroille uudet käyttötarkoitukset :)

  VastaaPoista
 13. Olen joskus "kärsinyt" samanlaisesta syndroomasta :D Sittemmiin siitä toipunut! Nykyisin käy uusi tai tuunattava, maun mukaan... Nuo valaisimet ovat minun heikko kohta... Taas eilen tuli 2kpl kotiin uudistettavaksi!

  VastaaPoista
 14. Jep,aika harvinaista kyllä jos ei joku mööpeli olisi kokenut do it yourself käsittelyä :D

  VastaaPoista