Partsilta

Kummallinen on virtuaalimaailma, tässä on nyt kulunut suurinpiirtein viikon päivät etten ole päässyt blogger-tiliini kirjautumaan ja voin kertoa että meikälaisen olemattomilla tietoteknisillä taidoilla on höyry noussut päästä kun olen ongelmaa yrittänyt ratkaista,tänään sitten selvisi että tytön "luoman" google+-tilin salasana on vaihtunut blogger-tilini salasanaksi,en tajua miten se voi olla mahdollista?!Ei mun järjenjuoksun mukaan mitenkään ja muutenkin taidan todeta kuten kyseisen google+-tilin omistaja niin usein nykyisin:ihan sama,problem solved...

Männä viikolla nakkasin loputkin kesäkukat menemään ja sisustelin partsille vähän syksyisempää ilmettä.Pitkästä lack-hyllystä ja harkoista kasasin kaipaamani tason tuonne. Terran miesmyyjällä ei jostain syystä pokka pitänyt kun ilmoitin tarvitsevani 3 sellaista jännää harkkoa, siis niitä sellaisia joita nykyään käytetään paljon sisustuksessa? Ai et ole koskaan kuullutkaan? Miten niin rakentamiseen tarkoitettuja? Näitäkö ostetaan yleensä hieman kolmea suurempi määrä? Mitä,ai tuhansia kappaleita,no en kai mää kaksovisella pikkukotterolla tänne olis ajanu jos niin paljon tarttisin? Kumma heppu,jäi hekotellen vilkuttamaan perään,en tajuu...

"Pullopoka" päätyi vaihteeksi partsille,näytti jotenkin ankealta siltään ja kokeilin siihen noita musta-valkoisia valokuvia ja ihan kiva siitä tulikin.

Kirppislöytöpäiväpeittokin päätyi parvekkeelle,ainakin siihen asti kun keksin/löydän tuohon jotain muuta.

TANNIN-blogista nappasin idean säilykepurkkeihin "istutetuista" kävyistä,aika söpösiä mielestäni.

Ensi viikolla pitäis lähteä taas rautakauppaan,ostin parvekkeelle sopivan viiniköynnöksen ja koska ilman muuta oletan sen selviävän kevääseen asti hengissä niin ajattelin laittaa tuohon seinälle kiipeilytueksi sellaisen rautalankaisen jutskan jossa on niitä neliöitä,saas nähdä tietääkö rautakaupan myyjä mitä tarkoitan...

Omiin silmiini kaikista kivoin juttu parvekkeella on pitsipallovarjostin jonka sisälle ompelin led-valot,aivan ihanan näköinen pimeällä,laitan kuvan kunhan muistan ottaa:)

Semmosta tänään,ensi kerralla varmaan olkkarin uusia tuulia,lähti taas "siivous"päivänä ajatus hieman muualle kuin siihen siivoamiseen...

                                   Muikeuksia alkavaan viikkoon♥        


11 kommenttia:

 1. Siis voi vietävä, miten ihanan näköinen partsi! Iltahämärä, viltti harteilla ja kuppi kuumaa (lue:punkkua)... Täydellistä :)

  VastaaPoista
 2. Nuo miesmyyjät nyt ei vaan tajuu...! Tositosi ihana idea tuo valovarjostin<3 Ja muutenkin oot laitellut kauniiksi partsin!

  VastaaPoista
 3. Muru, se on sitten raudoitusverkkoa mitä seuraavaksi menet hakemaan :) (mä tarttisin kanssa, mutta toi fillarin ritsi ei ihan kaikkeen taivu...)
  Kiva katsella toisten ihania parvekkeita, mulla kun vain puulaatat lattialla ja yks ruåttalainen metallipöytä. Ja helevatan paljon puhdasta kaupunkilikaa....ei nää meikäläisten parvekkeet ole kuin yhtä tyhjän kanssa. Jos seuraavassa asunnossa....?

  VastaaPoista
 4. Arvaa vaan kuknka meheviä juttuja se miesmyyjä kertoilee eteenpäin, kuinka hassuja asiakkaat voivatkaan kysellä :-)
  Toivottavasti paikalla on sama myyjä ensi kerralla!!

  Kauniiksi olet parvekkeenne laittanut, tuo linnunpönttö oli näin kiviTikalle silmiinpistävä yksityiskohta. Toki myös pitsipallolamppu. Kiva kuulla -ja nähdä-siitä lisää :-)
  (Pääsee ehkä sitten taas itsekin matkimaan).

  Aurinkoa ja lämpöä alkavaan viikkoon :-)

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman kaunis sisustus! Tuo taulukokoelma on ihana, ja siihen sopii tuo tyynykin kuin nenä päähän. On kyllä ihanasti sovitettu kaikki värit yhteen.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Ai, miten ihana tunnelma teitin partsilla. Ja vuoroin vieraissa niin taidanpa viritellä omaan pitsipalloonkin valot =)
  Juu, ei nuo miehet vaan kaikkee ymmärrä - ihmetyyppejä!

  VastaaPoista
 7. On tuo partisisi kaunis...tykkään ihan oikeesti..:)

  VastaaPoista
 8. Ha ihan vinkkinä se raudoitus verkko painaa ihan prkleesti........ ;) ihana syysilme jo...pitäisköhän munkin......

  VastaaPoista
 9. Onpas viehättävää sinun parvekkeellasi. Minullakin alkoi ihan sormet syyhyämään, että pitäisi jo laittaa terassilta kesäkukat pois ja vähän syksyn väriä.

  VastaaPoista
 10. Kivalta näyttää. Saisi rautakaupan myyjä päivittää itsensä sisustusvuosituhannelle! Ei tiedä jännän näköisiä harkkoja. Parempi sen olis tietää se raudotusjutska sitte ainakin...
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Heippa Kirsi pitkästä aikaa! Mulla on ollut taukoa nettimaailmasta ja en ole päässyt kommentoimaan. Aivan ihana parveke teillä, sulla on kyllä tuo sisustamisen taito hallussa! Kuvia katsoessa oli pakko palata lukemaan tekstiä uudelleen, että onko tää nyt ihan varmasti parveke vai sittenkin olohuone. :) Tuu sisustaa meidänkin kuisti kunhan ehdit. <3

  VastaaPoista