So happy I could die? No en nyt sentään

Olen joskus aiemminkin kirjoitellut noista ärsyttävistä sanoista ja sanonnoista,siis kuka muka oikeasti on niin onnellinen että vois kuolla? Ei varmasti tosi paikan tullen kukaan ja minä en ainakaan vaikka superonnellisissa tunnelmissa nyt olenkin,viimeinen sytostaattitiputus oli tänään ja mun tunnelmat on ihan päinvastaiset sanonnan kanssa,olen niin onnellinen että voin elää ja menishän siinä hyvät myrkkyhoidotkin hukkaan jos sen takia että olen onnellinen niiden hyvin sujumisesta ja loppumisesta voisin kuolla.Hieman rankempaa huumoria ehkä herkimmille mutta mun mielestä omista asioistaan saa vitsailla niin paljon kuin sielu sietää ja kantti kestää,muiden asioista,eikä varsinkaan sairauksista vitsaileminen ei kuulu mun tapoihin,ihan varuiksi kirjoitan tämän kun mun "syöpähuumorini" ei ole kaikille sitä kuuntelemaan joutuneille ihan täysin auennut.Niinkuin nyt esimerkiksi sekään tapaus kun tytön kevätjuhla oli päivälleen 2 viikkoa ensimmäisen sytostaatin jälkeen,aika jolloin yleisimmin alkaa hiustenlähtö ja sehän muuten alkoi,niin kauheita tuppoja irtoili etten uskaltanut hiuksia ennen juhlaa kammata.Juhlasta kotiin kävellessä oli kamala tuuli,heiluttelin hiuksiani ja isoja tuppoja lähti tuulen mukana.Minähän sain hysteerisen naurukohtauksen,totesin että nyt allekirjoitan sanonnan:tuulee niin että tukka lähtee päästä. Arvatkaas naurattiko miestä? No ei naurattanut,totesi järkyttyneen näköisenä että miten voit nauraa tuollaiselle asialle.Vastasin kuten edellä kirjoitin,kenenkään muun hiustenlähdölle en nauraisi (ellei hän nauraisi sille itse) mutta omalleni saan nauraa niin paljon kuin sielu sietää ja kantti kestää ja olen muuten moneen kertaan nauranutkin,onhan tuo aika naurattavaa etten sanoisi...
Yksi sanonta joka on pitkään ihmetyttänyt ja välillä ärsyttänytkin on "mikä ei tapa,vahvistaa.Tällä hetkellä ei ihan tunnu tuolta,ehkä se vahvistuminen seuraa sitten myöhemmin,siitäkin huolimatta jaan  täällä TÄMÄN videon,fiilis oli kuitenkin tänään hoidossa tälläinen,en ihan tanssiksi pistänyt mutta en paljon muutakaan. Nyt laitan kyllä♥

                                                ♥♥♥

23 kommenttia:

 1. Niin se on, että omista sairauksista on lupa sanoa ihan mitä lystää - vaikka joskus tuntuu siltä, että ei saisi sanoa mitään. Kyllä saa. Ja laskea huumoria.
  Mutta ei toisten - eikä se, joka itse sairastaa, sitä teekään♥
  Tuo video on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se tärkein tietysti unohtui - onnea viimeistä hoidosta ja kiitos, että jaoit ilosi meille♥

   Poista
  2. Lady of The Mess; Kiitos♥ Kyllä se ainakin omalla kohdallani niin on että jos en sairastamisen aikana olis osannut sekä itselleni että sairaudelleni nauraa niin paljon rankempaa tää olisi ollut ja kun olen aiemminkin omalla kustannuksellani osannut pitää hauskaa ja muutenkin omannut peruspositivisen asenteen niin eihän se nyt ole miksikään muuttunut :) Sanoinhan mä kyllä leikkaavalle lääkärille että vie mitä haluat,pääasia on että paranen vaan jättihän tuo onneksi nuo edlleämainitut piirteet koskematta ja hyvä niin:)

   Poista
 2. Wau!! Mä olen niin onnellinen sun puolesta :D
  Ja usko tai älä, voin niin hyvin kuvitella tuon "tuulee niin että tukka lähtee"- tilanteen! Ja varmasti olisin sun kanssa nauranut jos olisin rinnalla ollut. En sulle, vaan tilanteelle :)
  Soot ihana ja kiva kun oot siellä. Paas kattoen että pysytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi;Itte oot ihana ja kiva kun oot siellä♥ Kyllä niin osui mun nauruhermoon tuo tilanne,varsinkin kun monesti motkottelen noista kaikenlaisista sanonnoista että kukakahan nekin on keksinyt,ihan soopaa tuo ja tämä sanonta:) Ei ole soopaa kyllä tuo tuulee niin että tukka lähtee päästä,jos sitä ei ois jo aiemmin keksitty olisin voinut sen itse keksiä tuossa tilanteessa:)

   Poista
 3. Kirsi,olen tosi iloinen sun ja sun perheen puolesta.Aina pitää uskoa huomiseen ja viimeiseen asti pitää pintansa.Luulen että sinä oletkin juuri sen sortin muijia :)

  Ja mä olen käyttänyt sanontaa "Mikä ei tapa,vituttaa." ;) Ja hei,se vitutus on vaihtunu vahvuudeksi myöhemmin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ani/Uutta Vanhaa Lainattua;Kiitos♥ Joo kyllä tässä sen sortin muijia ollaan että pintansa pidetään ja huomiseen uskotaan,turhahan siä kirvestä on kaivoon heittää kun mehtää piisaa ja on vielä paljon puita kaadettavana:) Kyllä se varmasti niin on että kun näitä elämän mankeleita läpi käy ja niistä selviää niin tavalla tai toisella niistä se vahvistavakin puoli löytyy,sitä löytymistä odotellessa siis:)

   Poista
 4. Täällä kyyneleet silmissä nauran sun huumorille, sul on ihan mieletön asenne :D Nyt on syytä pistääkin tanssiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta; Kiitos♥ Jos jotain olen tässä oppinut niin sen että sillä asenteelle on ihan oikeasti väliä,ei ole diipadaapaa se juttu:) En viitsi,enkä oikeastaan uskallakaan edes ajatella millaista aikaa tää viimeinen puoli vuotta ois ollut jos olisin synkkyteen taipuvainen ihminen ja onneksi ei tarvitsekaan,niin hienosti on sujunut tällä päällä että en vaihtais vaikka maksettaisiin:)

   Poista
 5. Nyt mun varastosta ei kuule Kirsi löydy mitään sellasta kansainvälisen tason sananlaskua, joka olis lähelläkään niin arvokas, että voisin sen tänne kirjoittaa. Niin veit sanat suusta (ja tukan päästä), että eihän noin positiivista ihmistä voi yhdet myrkyt heilauttaa. Päinvastoin. On siinä varmaan ollu myrkytkin ihmeissään :)

  Ja tiedän, että ymmärrät, mitä tarkoitan ja mitä en tarkoita, kun sanon, että kyllä se taitaa olla loppupeleissä helpompaa olla se, joka sairastaa kuin se, joka ei sairasta ja kiemurtelee kiusaantuneena, kun ei tiedä miten sen sairastavan mustaan huuomoriin pitäis suhtautua. (Olikohan toi nyt mikään suomenkielen lause edes, mutta kyllä sää tiät ♥)

  Video pätki tällä kakkakannettavalla niin, etten pystynyt sitä katsomaan, mutta huomenna sit kun oon parempien laitteiden äärellä.

  Ihanaa kun oot noin hengissä ja kahjo ♥

  VastaaPoista
 6. Huippuhienoa, mahtavaa, ihanaa!!!
  Niin kuin Annukka tuossa yllä sanoikin, läheisille tauti ja sen kaikki oireet voi olla paljon rankempia kuin itselle. Ootahan hetki, kun miehesi tuosta tokenee :-)
  Tuulee niin, että hiukset lähtee päästä -tästä lähtien tulet ihan varmasti, positiivisella tavalla, mieleen tuosta sanonnasta!

  Ehkä tosiaan käy niin, että sen vahvistumisen huomaa vasta myöhemmin, pikkuasiat ei taida ihan vähästä hätkähdyttää. Vaikkakaan en tiedä onko ne sinua ennenkään hätkäyttäneet!

  Terkut vaan taustajoukoillesi!
  Ihanaista syksyä sulle ihanaiselle, varmasti kaikki väritkin loistaa kirkkaammin ♡

  VastaaPoista
 7. Mahtava asenne - voimia täältäkin!

  VastaaPoista
 8. Sinä vahvistut vielä tiedän sen, asenne ratkaisee. Ja vaikka aina ei ole helppoa, on positiivisilla ihmisillä kuitenkin veressä se, että asiat kääntyvät parhain päin.
  Kellylläkin on asenne kohdillaan, mahtavia mimmejä ootte molemmat!

  VastaaPoista
 9. Kyllä sielu sietää ja kantti kestää. Aivan mahtava olet! :D <3

  Arvannet kuka ja mikä tilanne tulee aina mieleen tästä eteen päin, kun kuulen sanonnan "tuulee niin, että tukka lähtee". Niin sieluni silmillä näen tuon tilanteen :)

  VastaaPoista
 10. Iloista kuulla! Huumori on oiva ase. Kyllä naurattaa mielikuva tuulesta ja tukasta.
  Kaikkea parasta sinulle!

  VastaaPoista
 11. Kiitos tästä ihanasta positiivisuus-latauksesta! Nauroin kyllä ääneen tolle sun tuuli tukallesi - koska osaat itse suhtautua siihen niin hienosti. <3
  Ihanaa viikonloppua, ihana! <3

  VastaaPoista
 12. Jos ei tuolla positiivisuudella selviä, niin ei sitten kukaan. Mukava kuulla hyviä uutisia ja pidä pää pilvissä ja jalat maassa! Mukavaa viikonloppua sinulle Kirsi <3

  VastaaPoista
 13. Sulla on kuule asenne kohdallaan! Onnittelut sinulle!

  VastaaPoista
 14. Hymyilen täällä kyyneleet valuen :) Ihan loistava asenne ja ja positiivisen hullu ote sulla! Ja haluan myös kiittää: sain tästä uutta uskoa ja toivoa. En omaan,mutta erittäin läheisen henkilön taisteluun syöpää vastaan.

  VastaaPoista
 15. Hyviä uutisia, onnea!
  Sulle on arpajaisvoitto tulollaan, laitatko yhteystietosi s-postilla (romuaarteeni.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 16. Aivan mahtava asenne ja kyllä se on niin että huumorilla sitä jaksaa vaikeatkin hetket, olen itse ihan samanmoinen. Ihana kuulla hyviä uutisia ja tuo sinun kirjoitus vaan sai niin hyvälle mielelle, osu ja uppos! Tsemppiä, valo ja iloa tähänkin syksyyn!

  VastaaPoista
 17. Moikkelis! Kyllä uppoaa tuo sinun huumorisi :D (ainakin minuun) Se on sinun tapasi käsitellä vaikeita asioita ja anna palaa vaan. Jos joku ei ymmärrä satiirista itseironiaa niin se on sen häpeä :) Mitä miehesi reaktioon tulee, se varmaan johtuu siitä että se on susta niin huolissaan ja tietää asian vakavuuden ettei ymmärrä miksi vitsailet..luulisi kyllä muuten sinut tuntevan :) ps. ihana kun ihminen ei surkuttele kohtaloaan, sehän se vasta pahinta on sellainen "säälipisteiden" poiminta ja en tarkoita sitä etteikö siihen meistä kuka tahansa olisi joskus oikeutettu ja sortuisi, vaan sitä kun ei nää mitään muuta tapaa kuin valittaa..Ihanaista syksyä <3

  VastaaPoista