Eteisen kertomaa

Silläkin uhalla että paljastun leimaudun ihmiseksi joka ei muuta tee kuin roikkuu netissä aloitan samoilla sanoilla kuin eilen eli hyvin mutkikkaita polkuja pitkin päädyin tässä päivänä eräänä,eiku siis tänään,lukemaan TÄTÄ juttua ja sehän pisti miettimään omaa eteistä ja sitä mitä minä haluaisin sen kertovan...

No ainakin sen että täällä asuu lapsi (jonka piirustuksia,askarteluja ja käsitöitä pidetään esillä,ei velvollisuudentunnosta vaan rinta rottingilla)

Epäminimalismisista taipumuksistakin se saisi kertoa,siitä että tavaraa saa olla reilustikin mutta mieluiten hyvässä järjestyksessä...


Se että  joku (?) asukkaista tykkää perhosista saisi mieluusti näkyä kuin myös se ettei tuon "taiteenkaan" kanssa olla kovin valikoivia,vallan mainiosti saa olla (kahden euron) kirpparitaidetta...


Epäkäytännöllisyys ja käytännöllisyys painivat täällä kovasti keskenään vaan kumpi voittaa? Vaalea matto eteisessä pahimpaa kura-aikaan viittais vaihtoehtoon yksi mutta onhan se sentään muovia...

Älykästä tai ainakin matemaattisesti lahjakasta  porukkaa,shakkilautakin on todella ahkerassa käytössä joten se saa olla koko ajan esillä...

Ai ei olla vai?


Asukkaat tykkäävät lukemisesta ja joku (?) saattaa tykätä tuunailustakin.

Perheen äidillä saattaa olla lievähköä taipumusta totuuden kaunisteluun koska "stailaa" lapsen naulakon ennen valokuvaamista.

Tytölläkin on taipumusta stailailuun,tosin ei oman naulakkonsa.

Entäs sinä,mitä haluaisit oman eteisesi kertovan vai oisko sen parempi pitää suunsa kiinni:)

Kivaa lauantai-iltaa just sinulle ♥

20 kommenttia:

 1. Ehkäpä se suun kiinni pitäinen olisi kannatettava juttu... mutta uskollisena itselleni, en pidä suuta kiinni... olisi hieno juttu, jos kotini eteinen olisi kutsuvan tunnelmallinen, kuvastaisi vanhaa taloa jne... mut ku ei oo eteistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja;No samaa maata ollaan sitten tuon suun kiinni,tai oikeastaan auki pitämisen kanssa sitten;) Äkkiseltään ajateltuna tuntuisi oudolta olla ilman eteistä mutta jos pitäisi valita vanha talo ilman eteistä tai uusi (kerros)talo eteisellä niin eiköhän se mieli tuohon ekaan vaihtoehtoon päätyisi:)

   Poista
 2. tää oli just passeli juttu - itse pähkäilen samojen asioiden kanssa kun tuntuu, et jotain uutta haluaisi eteiseen, mutta mitä.. Kiitos, tästä - hauskasti kerroit teidän eteisestä ja kivoja säilytysideoita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanni;Kiitos:) Taitaa olla aika monella hieman ongelmaa tuon eteisen kanssa,ainakaan näissä vanhoissa kerrostaloissa ei säilytystilaa kyllä eteisessä ole,se on naulakko ja piste:) Joskus olen miettinyt suurempia perheitä että miten saavat kaiken säilytettyä kun itsellä tekee tiukkaa näinkin pienellä porukalla:O

   Poista
 3. Ihana kirjoitus! :)
  Minä toivon varmasti samoja asioita, mutta nykyisessä varsinaisessa eteisessä en voi sitä kyllä havaita. Usein suljen silmäni ohi kulkiessa ja kameraakaan en siellä käyttele. Uutta odotellessa!
  Mukavan ihanaa iltaa myös Sinulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna;Kiitos♥ Silmien kiinni laittaminen eteisen ohi kulkiessa kuulostaa ihan hyvältä ratkaisulta,niin mä itsekin monesti joudun tekemään,syvän huokauksen kera;D Omaa mieltä kyllä kummallisen paljon rauhoitti tuon verhosysteemin laittaminen naulakon eteen,aiemmin paistoi sotkuinen (ai meilläkö muka?) naulakko koko ajan silmiin,nyt on sotkut edes piilossa;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Irmastiina Ruusukummusta;Mukava kommentti,taas kerran♥

   Poista
 5. Onneks on niin pieni eteinen ettei se pal kerkee puhua eikä pukahtaa eikä kertoa juuri mitään ennenkuin sylkäisee vieraat sisemmälle :)
  Eikä se paljon suurene seuraavassakaan ! Oviverho tosin muuttuu oveksi ja naulakkoverho liukuoveksi. Että ei o rätei ja lumpui silmissä vilisemässä :)
  Mahtaisko mun eteisestä edes saada kunnolla kuviakaan. Muuta kuin siitä yhdestä ja samasta kulmasta keittiöstä käsin...pitäis vissiin mennä kylppäriin tai rappukäytävään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi; No sulla on kyllä mun mielestä melko käytännöllinen eteinen,ei oo turhia neliöitä siihen käytettyj a taitaa tarvittava mahtua ihan mainiosti:) Melkein ei malta oottaa sitä kun sä alat siellä uudessa huseeraamaan,vaikka eihän tuohon muuttoosi olekaan enää kuin yks luikaus:)

   Poista
 6. Eteinen on joskus täydessä kaaoksessa, sinne kerääntyy odottavia projekteja, kuten kukkasipuleita, ruukkuja, kenkiä ja kaikenlaista tavaraa, joka on matkalla joko sisään tai ulos. Ihana tuo kirahvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri;Kirahvi on yks mun lemppareista,suurella ylpeydellä tosiaan tytön tekemiä juttuja pidän esillä;) Kukkasipulit ja ruukut ei kuulosta ollenkaan sotkuiselta,vaikka sitä oikeasti ehkä ovatkin,vaan ihan kesältä:)

   Poista
 7. täällähän sitä aina notkutaan .. netissä :)
  teillä onkin kunnon eteinen joka puhuttelee ja niin mukavasti vielä ! ihana kirahvi ♥
  mulla on kyllä tylsä eteinen... jottain vois siihen keksiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. periferian riikka;No niinhän täällä netissä tulee roikuttua,"ideoita hakemassa" kylläkin vaan eli ihan hyödyllisissä tarkoituksissa;) Sä oot niin kekseliä että äkkiäkös tuota jotain kivaa eteiseen keksit♥ Meillä on pakko jotain ainakin yrittää keksiä,eteinen kun näkyy keittiöön, makkariin ja olkkariin,menee muuten mielenrauha aivan tyystin:)

   Poista
 8. Tykkään kun stailaat myös teidän eteisrä, jo se kertoo paljon!
  Ihana tuo shakkilautalaatikko ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka;Eiks ookkin monipuolinen shakkilaatikko,oikean virkansa jälkeen päätyi pöydäksi ja sitten romunkerääjäksi;) Joo pakko on yrittää välillä hieman stailailla vaikka todellisuushan on se että kun tyttö vaikkapa koulusta kotiutuu nin siinä on reppu ja ulkovaatteet märkine lapasineen ja kenkineen samassa läjässä,päivän postit alimmaisena jos neiti ensimmäisenä kotiin saapuu:D Eipä sillä,niin se varmaan menee aika monessa muusskin lapsiperheessä,onhan tuohon jo kymmenessä vuodessa tottunu mutta ei tuo kotiintullessa vastassa oleva kasa mitään hurraa- huutoja mussa aikaan saa;D

   Poista
 9. Hieno eteinen :) Ja upea idea käyttää shakkilaatikkoa tuollaiseen tarkoitukseen. Meiltäkin löytyisi samanmoinen boxi...Meidän eteisestä näkee väkisinkin, että meitä on monta (6), mutta joku ainakin tykkää järjestyksestä siitä huolimatta. Kyllä meille mahtuu ovesta sisään vaikka kenkäpareja paljon onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna;Kiitos:) Pisti ihan miettimään että miltä meidän eteinen näyttäisi jos meitä olisi 6:) Vaikka niinhän se on että jos tykkää järjestyksestä niin se näkyy,ainakin välillä,mun lapsuudenperheessä oli kuusi ihmistä ja en mä muista että mitään kaaosta olis koskaan ollut vaikka totuuden nimissä on sanottava että on se siisteys äidille hieman hommia teettänyt;)

   Poista
 10. me ollaan sit varmaan aika karua porukkaa. meillä kun eteisessä on se maaliman ihanin sisutuselementti. asekaappi :D ja voi saakeli jotta mie noidun sitä joka kerta kun kävelen ulos tai sisään. se on NIIIN ruma. siis sanalla sanoen ÖKLÖTTÄVÄ XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mehtäemäntä; Asekaappi eteisessä kuulostaa kyllä eksoottiselta mutta voihan sen ajatella niinkin että vieraat ainakin käyttäytyy hyvin kun sen näkevät:) Varmaan välillä ottaa kyllä pattiin,sinäkin kun siitä kauneudesta tykkäät mutta kai se tosiaan on niinkuin sanotaan että joskus se käytännöllisyys menee kauneuden edelle:)

   Poista