Makkarista


Mun piti näyttää täällä tänään kuvia omasta mielestäni ihan hitsin kivasta  diy-suihku"sermistä" mutta toisin kävi. Napsin kauhean määrän kylppärikuvia ja siirrettyäni ne koneelle  totesin että jokunen hikipisara on valutettava kaakelien pesun parissa ennen kuin kuvia sieltä tänne laitan! Monesti olen lukenut erinäisistä blogeista lauseen että tää näyttää oikeesti kivemmalta kuin kuvissa ja tuon väitteen voin allakirjoittaa itsekin MUTTA uskottavuusongelmahan siitä syntyis jos kuvissa esiintyvät likaiset kaakelit kuittais lauseella oikeesti meillä on puhtaampaa kuin kuvista vois päätellä...Jynssäysinspistä ootellessa siis vain yksi kuva seinämästä,lisäkuvia viimeistään joulusiivouksen jälkeen:)

Tuninkikuvien sijaan pari räpsyä makkarista jossa järjestys on vaihtunut...

...epäloogisesti ihan vaan sen tähden että olkkarista häipyi pitkä tietsikkataso singerjalkoineen joka johti siihen että makkarin yöpöydät piti myydä koska singerin jaloista en tahtonut luopua ja sehän tarkoitti sitä että niistä piti värkätä yöpöydät...

Siinähän sitä olikin värkkäämistä kun nosti vanhan matkalaukun jalkojen päälle,ihan oli siinä ja siinä selviänkö hommasta itse vai tartteeko pyytää apuvoimia...Nyt pitäis vaan löytää pari tuolle laukulle tai ainakin eripari,tällä hetkellä toisella puolella on jalkojen päälle nurin käännetty puulaatikko josta en tullut kuvaa ottaneeksi...Tykkään laukkuviritelmästä siitäkin huolimatta (tai ehkä juuri siksi) että mies tuon nähtyään kysyi epäuskoisella äänellä että aiotsä jättää tuon tuohon,juu en aio,muuten vain näitä ruuveja laukun pohjaan ruuvailen...

Olen ihan tyytyväinen meidän makkariin,ainoa ärsyttävä asia on kaapiston päässä oleva avohylly johon oli alunperin suurisuuntaiset suunnitelmat tehdä ihan vitsin kivat valokuvasommitelmat,valitettavasti aika on osoittanut tuon toimivan ylimääräisen romun keräilypaikkana,pääty siirtynee tytön vaatekomeroon kunhan saan sen aikaiseksi ruuvailla irti...

Ei tuon klaffinkaan siisteys koskaan aina huippuluokkaa ole mutta siitä saa sentään kannen kiinni...Eiku siis piti sanomani että ei tuo klaffi oikeesti ole niin sotkuinen kuin kuvassa näyttää!

Mitäs olet muuten mieltä,tarkoittaako sanonta en ikinä  tee sitä tai tätä ihan kirjaimellisesti sitä ettei ikinä tee niin vai voiskos sen ajatella niin että ei ikinä rajoittuisi vaikkapa pariinkymmeneen vuoteen? Menin nimittäin ihan vahingossa maalaamaan sen pöydän ja tuolit jota mun ei pitänyt ikinä maalata mutta jos se ei ikinä päättyis vaikka siihen että ihan varomattomuutaan maalia loiskuttelee...
Lisäkuvia tästäkin ennen kuin ei ikinä:)

Kaikkee kummallista ne nykyään opettaa koulussa,pitäisköhän tehdä valitus jonnekin tai ryhtyä joihinkin muihin toimenpiteisiin,mulle nimittäin jätetään nykyisin jälkikasvun toimesta tälläisiä viestejä,YHTÄÄN en ymmärrä mistä tässä on kysymys...


35 kommenttia:

 1. No hitsinvitsi. Niin ois ollu kiva se Keihäsmatkojen tarralla varustettu laukku tolle nykyiselle singerilaukkaupöydälle kaveriks, mutta kun sitä ei nyt oo, niin ei oo.
  Mutta sen sijaan meilläkin oli joskus avohylly (aina niin ajankohtaista pyökkimelamiinia..) keittiön yläkaapistojen päässä. Sehän oli kans aina tosi siisti. Pelkkiä kauniita purkkeja ja purnukoita näteissä asetelmissa. Eikä yhtään epämääräisiä lasku-, kuitti- ym. kasoja, jotka olis näkynyt kuvissa, jos olisin silloin kuvannut. Onneks en ja onneks ei ole sitä hyllyäkään enää. Kukahan ne oikein on keksinytkin.

  Mutta teillä on kyllä kaunis makkari ja toi laukkuyöpöytä on ihan mahtikeksintö, kun kaiken saa piiloon kannen alle. Kunhan muistaa, ettei avaa kantta silloin, kun yövesilasi on siinä päällä.

  Katotaan ne kaakelit sit joskus myöhemmin :).

  Kivaa loppuviikonloppua sinne touhulandiaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka;Joo,keihäsmatkojen matkis ois ollu tuohon just passeli vaan arvaas mitä,niin on tää blogimaailma ihmeellinen että matkalaukku"ongelma ratkes kuin itsestään,kotvan kestää mutta ratkes kuitenkin:) Uskon kyllä että sun kaunis pyökkimelamiiniavohyllysi on ollut oikea keittiön kruunu,niitä kauniita purkkeja ja sillai mutta kun mä oon vähän tällänen huithapeli niin ehken pakko hankkiutua romunkeräyshyllynpäädystä eroon;) Melkein uskaltaisin sanoa että kaakeleiden kattelu tosiaan menee sinne lähemmäs joulua,ei niitä alvariinsa jaksa hinkuttaa ja jos nyt hinkuttaa niin jouluna ei enää TUNNU puhtaalta joten uusiks menis ja siitä ois vain turhaa vaivaa;)

   Poista
 2. Minähän en tunnetusti ikinä sano en ikinä :) vai sanonko muka? No en ikinä!
  Enkä ikinä lupaa mitään kun kerran kun lupasin, niin avioerohan siitä tuli. Siis ihan ainoo syy etten o naimisissa. Uudestaan siis. Ikinähän en o siis sanonut etten enää ikinä....sainko mä sut jo sekaisin! :D - ainakin kaikki ihan selvästi jo taas naputtelee ottaluutansa tai pyörittelee sormeensa....mikä teitä....

  Mistäs olikaan kyse? Ai, kaakeleista? Ei niitä voi kuvata kun pimeessä. Ilman salamaa. Mun piti kanssa ottaa kuva kun kylppäri (taas) vähän uudistui, mutta satuin menemään sinne lukimet päässä. En ota kuvia. Enkä katsasta sitä postausta jonka jo tein.
  Mutt tuo laukkupöytähän on vallan mainio! Ajattele kuinka paljon sä voit jemmata sinne ties vaikka ja mitä. Mutta päälle et sitten voikaan pinota. Tai et voi jemmata. U see :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi;No sää oot kyllä niin yllätysten nainen että en tiedä ihmettelisinkö edes jos päivänä kauniina kirjoittelisit että mennä paukautin muuten eilen naimisiin:D Tai no,kai siinä kahvit taas ois pitkin tietsikan ruutua mutta äkkiä siitä varmaan toipuis,jotenkin oon ollu huomaavinani ettet ole ihan hirveen ennustettava ihminen,paitsi just sen suhteen että takuulla tapahtuu mutta mitä,se onkin sitten jo vaikeemmin ennakoitavissa;)

   Poista
 3. Teidän makkari on ihanan iso! Ja niinhän se usein menee, että kun tekee muutosta tänne, niin se vaikuttaa tuonne ja sitä kautta sitten taas edelleen ....
  Olen yrittänyt olla sanomatta "ei koskaan", kun se tulee vastaan niin nopeasti, usein kyllä paljon pikaisemmin kun uskoisi.
  Niitä sermikuvia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka;On tuo makkari mukavan kokoinen ja muutenkin oon tyytyväinen meidän huoneiden "neliöjakoihin",jos jotain sais muuttaa niin ehkä olkkarista joutais pari neliötä tytön huoneeseen,tosin hieman on ollut ilmassa ajatusta että jossain vaiheessa vaihdettais makkareita,sitten mun vaan ois ihan pakko saada perhostapetti sinne "uuteenkin" makkariin:)Joo kyllä taidan jättää tuon "ei koskaan" sanaparin omasta sanavarastostani unholaan,niin monesti on puheet tullut pyörrettyä;)

   Poista
 4. hih sun juttujas taas! :) Kyllä se miäskin siihen yötasoon tottuu, sano että noi blogistanian naiset just äänesti että se on sairaan hyvä! :)
  Meilläkin neiti kommentoi Kotomoa katsoessa että jotenkin meidän koti näyttää täällä tosi siistiltä.. ai niinkö? ;) saattaapi olla että kuvauspäiviä on vaan ne jolloin joku on saanut siivouskohtauksen... ;)
  leppoisaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina;Kyllä oli miehen kommentit matkalaukkuyöpöydästä aika iisejä verrattuna siihen mitä ne oli kun hetekan kotiin raahasin;)Kummasti ne vaan kuvien otot tosiaan sattuu niille päiville joina on tullut siivottua,tai ainakin järjestettyä paikkoja,meillähän on sikäli kumma tilanne lapsiperheeksi että itse sotken enemmän kuin tyttö,nuo "projektit kun kummasti tuppaa aina laajenemaan;)

   Poista
 5. Mullekin on varattuna jossain 400 km päässä jonkulainen ompelukonepöytä. Ei taida olla ihan singeria, mutta ääh, samapa se on, kuhan on sellainen jonka voisi maalata esim valkoiseksi ja jonka päälle voisi kasata hurjan määrän matkalaukkuja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanvaiva;Toivottavasti saat sen ompelukonepöydän pian itsellesi,sun matkiksethan onkin ihan mahtavia:) Googlen kuvahaulla kun hakee matkalaukkutuunausta niin siellähän se yks ihanuus tulee melkein ensimmäisenä:)

   Poista
 6. Se "en ikinä" taitaa minun kohdalla tarkoittaa seuraavaa viittä vuotta....tai vuotta...tai kuukautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi;Kyllä se niin vaan taitaa tosiaan olla että ei ikinä on aika suhteellinen käsite,naurattaa vaan oma "uho" välillä kun sen niin painokkaasti sanoo ja kappas vaan,kotvan päästä ei enää niin vakuuttavia ollakaan:)

   Poista
 7. Hauksa tuo siun kukkapotti :D ja ihan mielettömän uppee makkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mehtäemäntä;Tänks,löysin kaks tollasta liitutauluruukkua kirpparilta,aika kivat minunkin mielestä:)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Irmastiina;Kiitos,makkariin olen kyllä ihan tyytyväinen,kiva kun se on niin iso että sänkyä saa pyöriteltyä useampaankin paikkaan:)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. OHO, meni ihan väärin päin! :) :) :) :)

   Poista
  2. Tiina; No kyllä arvasinkin ettet sä mitään hapan/surunaamaa näyttänyt♥

   Poista
 10. Ihana makkari! Ja naisella "ei ikinä" voi kestää vaikka huomiseen tai vaikka vain seuraavaan tuntiin. Naisella on oikeus muuttaa mieltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna;Kiitos♥ Niin onkin naisella oikeus muuttaa mieltää,ettei jopa suoranainen velvollisuus,onpahan miehillä päänpyörittelyä,pysyy niskatkin vetreämpinä;)

   Poista
 11. Ihana yöpöytä! Matkalaukkuja ei koskaan ole liikaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anne;Tänks,haaveilen sellasesta ISOsta kasasta matkalaukkuja,valitettavasti ainakin täälläpäin niihin sais sitten käyttää tosi ISOn kasan rahaakin:)

   Poista
 12. Huippu idis taas kerran tuo matkalaukkupöytä. Sehän kätkee kaiken sisäänsä yhtä hyvin kuin klaffipöytäkin, jota meillä perhe kutsuu "äiskän aarrearkuksi" en kyllä yhtään tiedä miksi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mustakissa;Äiskän aarrearkku kuulostaa hauskalta,oiskos tuo nyt sitten mun aarrelaukku tai voisinhan mä jemmata tonne mun "ilta"suklaat,en oikein usko että tyttö sen paremmin kuin mieskään vaivautuu kurkkimaan tuon sisältöä:)

   Poista
 13. Siis toi sun yöpöytäkeksintö on vähintään Nobelin arvoinen keksintö. Mulla ainakin tahtoo yöpöydälle (ja kaikille muillekin tasaisille pinnoille) kertyä kaikenlaista tarpeellista (tarpeetonta) tavaraa ja nyt jos mullakin olis tollanen niin kansi vaan kiinni ja taas on siistiä. Tosin, siinähän on uusi tasainen pinta minkä päälle kerätä roinaa...
  Toi teidän makkari on aivan ihana, tilava ja viihtyisä. Miksi muiden makkarit ovat aina niin viihtyisän ja tilavan näköisiä ja meidän on kuin lähtevä laiva. Tavaraa täynnä ja ahdistava. Tarttis tehdä jotain...
  Se on kuule sillä jälkikasvulla nyt vaan SE ikä. Mäkin tunnen olevani välillä aivan kalkkis ja taas välillä ihan pikkupentu. Ja kaikki vaan juniorin takia. Mutta kyllä nekin tulee vielä tähän ikään!!!!

  tiinaliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiinaliisa;Kiitos kaunis kivasta kommentista:)Kyllä on kuule täälläkin kasoja,kekoja,pinoja ja läjiä milloin missäkin,jotenkin sitä vaan tulee enimmäkseen kuvailua silloin kun ne on kamalalla vaivalla saanut hävitettyä,tosin aika uusiutuva luonnovara ne tässälkin huushollissa on:) Ja kyllä,jalkikasvulla taitaa tosiaan olla se ikä,välillä äiti on kamalan lapsellinen,välillä so last season ja milloin mitäkin,onneksi myös välillä maailman paras äiti:)

   Poista
 14. Laukkupöytä on ihan huippu!!! Miten se mies nyt sillai katteli ;) Meidän makkarin remonttiahan on tehty kohta kolme vuotta ,ei siinä muuten mitään mutta kun sillon alkuvaiheessa jo purettiin se semmoseen kuntoon etti siel oo voinu asua, ainaon sitten tullu joku vaiva henkinen tai fysinen ja hommaq on edenny hitaammin ku etena ! Nyt on mies luvannu et TÄMÄN VUODEN jouluaattona viimestää siellä nukutaa, saas nähä ;/ Mukavaa viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritta;Eiks vaan ookkin kiva tuo yöpöytä,niin se vaan menee ettei nuo miehet aina tajuu;)Voi mä niin toivon että saat sen uuden ihanan makkarin jouluksi,se onkin sitten jo melkoinen joululahja se:)Ja sitä paremmin kai siellä nukuttaa sitten kun on "hieman" odotellut;)

   Poista
 15. Ihanan iso ja valoisa kaunis makkari! Erityisesti tykkäsin sängynpäädystä (aah, rakastan vanhaa harmaata lautaa ) ja niitä yövaloja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija;Kiitos kaunis,kivan kokoinen tuo makkari kyllä on,tyytyväinen saa olla:) Yövalot on kirppislöytö,niinkuin melkein kaikki muukin meillä:)

   Poista
 16. ihana pöytälaukku jalkoineen ! ottasin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. periferian riikka;Tänks,äkkiäkös säkin tollasen väsäilet♥

   Poista