Selvät sävelet

Joskus sitä nyt vaan toivoo löytävänsä tietyn esineen ja kun aikansa toivoo ja etsii niin hyvällä tuurilla sen löytää ja jos mieheltä kysyttäis,mitä mä en tee,niin vielä paremmalla tuurilla toiveen unohtaa kokonaan;)
 Tällä kertaa ei todellakaan puhuta hetkellisestä päähänpätkähdyksestä,tämä esine on pyörinyt mielessä jo edellisessä kodissa asuessa,rehellisyyden nimissä on sanottava että en TODELLAKAAN ole tätä miettinyt 24/7 vaan silloin tällöin ajatuksissa on käynyt että olispas kiva kun löytäisin:)


No nyt se sitten kuitenkin löytyi,nuottiteline keittokirjatelineeksi:)Idea ei taaskaan ole omani,joskus männä vuosina näin "jossain" kuvan jossa teline oli laitettu kyseiseen käyttöön ja tykästyin kovasti,niinhän se menee että mikä idea keneenkin vetoaa,tää vetos muhun...

Nyt onkin sitten varmasti niin selkeet sävelet keittiössä että saletisti onnistuu kaikki mitä kokkaa ja leipoo,tää on vähän niinku onnistumistakuu niihin hommiin...Joo niin varmaan!


Olipahan muuten aivonystyröitä vaivaava homma saada tuo aukaistua,semmosessa kahdenkymmenen sentin pituisessa ruostuneessa nipussa oli,minä kun en viulun - enkä muunkaan soittoa ole koskaan harrastanut niin käyttöohjeen olis melkein vaatinut;)

Yks meillä asuva tyyppi kyllä kysyi että mitä piippiä sä tollakin teet,no piip alan tietysti ottaa niitä viulutunteja...
Kiva se on ja halpa,maksoi euron,mitähän sitä seuraavaks keksis haluta......no vaikka ensialkuun toivottaa sulle kivaa & aurinkoista viikonloppua!

17 kommenttia:

 1. Mä olen joskus sanonut, että jokaisella virkkaajalla (ja kutojalla?) pitäis olla nuottiteline, niin vois lukea samalla kun tekee käsitöitä - muuten se on ihan sula mahdottomuus!
  Sit kun kyllästyt kokkaileen ohjeiden mukaan, niin mä ostan tuon sulta kahdella eurolla ☺☺☺

  VastaaPoista
 2. Oi miten hyvä löytö, ja miten ihana idea käyttää sitä noin! :)

  Aijai, mie se jaksan ihastella aina vaan tuota teidän köökin seinää..
  Itseasiassa inspiksen uusimpaan "tuunaukseen" sainkin juuri tuosta seinästänne. :)

  VastaaPoista
 3. Ei riittäny mun äly ilman tekstiä hoksaamaan, mikä tuikitärkeä vempele oli kyseessä, mutta nythän mää tajusin :)
  Se on kiva. Mutta valitettavasti mua ei taitais auttaa mikään maailman teline siinä, että oppisin leipoon. Ei vaikka siinä olis kultaa tai timantteja. Onneks sun telineessä on se onnistumistakuu..

  VastaaPoista
 4. Se vaan on NIIN Kiva tunne kun löytää jotain mitä on pitkään miettinyt!<3
  Mahtava idea, tuo sopii sun ihanaan keittiöön hyvin! <3

  VastaaPoista
 5. Pitäis varmaan siirtää oma keittiöön. On nyt "romuna" työhuoneen nurkassa käyttämättömänä. Eikä kyllä hassumpi tuo Pepin virkata&lukea yhdistelmäkään :) Etkä kyllä paljoo kärsiny tuosta :)

  VastaaPoista
 6. Onpas piipin kaunis! Ja hyödyllinen :-)

  VastaaPoista
 7. Toihan on kiva idis. Ja tulee muuten jatkossa piipin hyvät leivonnaiset! ;)

  VastaaPoista
 8. Kiva idea..ja käytännöllinen, ja aivan ihana pöllökin vilahti kuvissa, no nyt vaan leipomaan :)

  VastaaPoista
 9. Kiva idea. Helppo pitää kirjaa katseelle sopivasti esillä.

  VastaaPoista
 10. ONNEA Kirsi !

  Olet voittanut vanhan vedettävän laadukkaan Rythm kellon arvonnassani.
  Ollaan yhteydessä kellon toimittamisesta.

  VastaaPoista
 11. Wautsi! Tosi kiva idea! Arvaa rupesiko harmittamaan, kun muistin, että meillä oli puinen nuottiteline. Ostin sen erään liikkeen lopetettua ja pidettiin siinä tauluja yms. Edesmennyt koiramme puri siitä jalkaa ja heitettiin se menemään :( Ois kait sen voinut korjata, mutta siitähän on jo ainaskin 15 vuotta aikaa...

  VastaaPoista
 12. Hiano mosaiikki ja kiva idea tuo keittokirja - se on hyvä että on selvät sävelet keittiössä!
  en oo varma olisko mulla moiselle käyttöä kun en kuitenkaan jaksa mitään mitata tai malta olla soveltamatta (sohlaamatta) ohjeita... ;)
  Kivaa ja aurinkoista viikonloppua sullekkin! <3

  VastaaPoista
 13. Oho, onpa idea. Meillä pyörii nuottiteline nurkissa (se on myös pirun vaikea saada kasaan, kokemusta on) kun plikka soitti huilua. Kävi niin, että opettaja oli antanut nuottitelineen kotiin (joku hiukan huonompi yksilö) ja kysyin, että kirjattiinko tätä minnekään kirjoihin ja kansiin opistolla. Plikka sanoi, että ei... Hyvä niin. :)

  VastaaPoista
 14. Hieno nuottiteline. Tuollaisia ei oikeastaan näe kuin jossain seurakunnassa.

  Tuossa aikaisemmin kerroin voitostasi blogissani ja toivon, että otat yhteyttä sen
  tiimoilta.

  VastaaPoista
 15. Hauska idea! :-D Ja kivan näköistä on keittiössä muutenkin! Vika kuva pisti kyllä hymyilyttämään, niin suloinen :-)

  VastaaPoista