Äkkiä tänne jotain tuunattavaa!

Tänä aamuna se iski heti heräämisen jälkeen,se kotvan aikaa kateissa ollut tuunailuinnostus...
Pälyilevät ympäri huushollia luodut katseet eivät tuottaneet tulosta,kaikki maalattavissa oleva on maalattu jo ainakin yhteen kertaan ja kaikki tuunailua vailla oleva tuunailtu ainakin kertaalleen joten eihän siinä silloin muu auta kuin lähteä etsimään sitä tuunattavaa...


Lemppari SPR ei pettänyt tälläkään kertaa,lamppuhyllystä löytyi ISO kattolampunrotisko eurolla,niin pystyn kuvittelemaan tuon sohvan taakse seinälle "pienen" tuningin jälkeen;)Tai ei tuo nyt muuten rotisko minusta ole mutta johdot lampusta oli katkottu vaan eipä haittaa, aion käyttää tuosta vain kehikon ja tuon hauskan hopeanvärisen osan,kätevä emäntähän tekee sähköviritykset itse;)Mistä tulikin mieleen että onnistuin polttamaan keittiöstä sulakkeet tässä yks päivä viritysteni kanssa mutta enköhän mä jonkun (turvallisen) valonlähteen tuohon keksi...


Tuolla lemppari SPR:llä on ihan erikseen sellanen "tuunausosasto",hyvin pieni mutta kuitenkin...Iskin silmäni isolta näyttävään pitsipeittoon jonka hintalapussa luki että siinä on reikiä ja hinta 15 euroa,tarkempi syynäily paljasti että reiät on kohtuullisen helppo korjata...


...ja mukaanhan se lähti,mies joku saattaa ostostani reikäisyyden vuoksi kauhistua mutta itse olen enemmän kuin tyytyväinen,kauniin päiväpeiton tuosta korjauksen jälkeen saa...Ihan pakko oli vähän jo testaillakin;)

Muutakin sieltä mukaan lähti mutta niistä joskus toiste,eiköhän näiden parissa saa viikonlopun kulumaan:)Niin ja löysinhän minä alkuviikosta kaksi isoa,varmaan suurtalouskäyttöön tarkoitettua reikäkauhaa (1,50),niistäkin pitäis jotain kehitellä,jos ei muuta niin kynttilälampetit keittiöön:)Lep(p)oisaa viikonloppua sulle!

20 kommenttia:

 1. Minäkin voisin huudella et äkkiä tänne jotain tuunattavaa, päivät on käyny tylsäksi ja ompelu ei nyt kiinnosta vaikka olisi pino kankaitakin odottamassa, joten haluaisin maalailla se olisi nyt kivaa mutta kun ei ole sitä maaliakaan tarpeeksi..
  Odottelen innolla minkälainen tuunaus on tulossa lampusta ja pitsipeitto on kyllä löytö..reijät voi aina korjata...huohh olisipa meilläkin tuunausosasto jollakin kirpparilla..mutta ostajia taitaa olla enemmän kun on aineistoa..ja innolla ootan mitä muuta olet ostellut ne kun oon aina kivoja postauksia tuunausten ja tekemisten lisäksi :)
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. No eikös toi peitto oo ihan täynnä reikiä, että ei kai siellä muutama ylimääräinen haittaa :)?

  Ja ihania projekteja. Tahtoo kans. (Äsken tuli portaikossa vastaan naapurityöpaikalta muuan rouva, jolla oli kainalossa ostoksia. Pronssinvärisiä ihania koukeroisia juttuja, joita luulin metallisiksi, mutta olivat kumia. Huokaisin, että "Ihania tauluja", mutta ne oli kuulemma kynnysmattoja. RTV:ltä. Kympin kipale. Itse näin ne heti hopeaisiksi maalattuina seiniä koristamassa. Rouvakin selvästi innostui, koska sommitteli niitä heti kokeeksi porraskäytävän seinälle).

  Älä ny polta sitä keittiötä. Ja muista laittaa hetiheti kuvia, kun on valmista. Illalla viimeistään :)

  VastaaPoista
 3. Mä en oo tuunanut mitään nin kauan että en usko että enää edes osaisin... Onneks voi tässä Sun luonna sitten käydä inspista hakemassa :)

  VastaaPoista
 4. Nuo lamput olivat muotia silloin, kun tämäkin talo on rakennettu eli 80-luvun alussa. Niitä pyöri vielä jokin aika sitten meidän talon varastoissa mutta en ole varma onko jo viskattu menemään. Voih, miksi mun silmäni ei ole nähnyt, että nuohan ovat taidetta!

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita sinulla! :) Jään mielenkiinnolla odottelemaan lopputuloksia!

  VastaaPoista
 6. ihme rotiskon oot kyllä hommannu ;) mitähän sie saat siitä aikaseksi ? mielenkiintoista :)
  mulla ei oo kans mitään tuunailtavaa... tylsää... mutta yritän nyt panostaa se kuulan pyörittelyyn ! mutta joku kiva pieni jutska ois kiva ;) jos maalais se kuulan ...;)

  VastaaPoista
 7. Innolla täälläkin odotellaan loppu tulosta :) Sulakkeet kerran mullakin palaneet,sen jälkeen sähköasentaja poikani antoi mulle lopullisen ja ehdottoman kiellon rassata sähkövehkeitä ;) Keväällä mullakin aikaa tuunailla,nyt työ ikävästi häiritsee tätä harrastustoimintaa,onneksi ehtii joskus katsella muiden tuunauksia.Ja tuon lattian kun saan tässä valmiiksi niin kiireet vähän helpottaa :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten hieno tuo päiväpeitto!

  VastaaPoista
 9. On se hyvää kun jollain on jotain tekemistä :)
  Mä happanen täällä sohvan pohjalle kun virikkeet puuttuu! Ei siis niin mitään!

  VastaaPoista
 10. Tolkuttoman ihana sängynpeitto. Hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 11. Hitsi mitä löytöjä! Juuri tuollaista sängynpeittoa olen etsinyt, mietin, että sitä värivivahdetta voi muuttaa aina alla olevalla "aluspeitolla", joko kokeilit eri versioita?
  Tuo kattolamppu-härdelli on niin 70-lukua tai ainaki siltä ajalta nuo muistan, mielenkiintoista mitä siitä saat aikaan....
  Täällä toinen yhtä taitava sähkäri, kerran laitoin lastenhuoneen kattoon lamppua ja siinä oli joku (mielestäni) ylimääräinen möykky, no eikun nips, katki vaan ja uutta liitosta....ihmetys oli suuri kun sulakkeet paloivat koko ajan. No se möykky oli muunnin :-)

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa, upeeta! Kivat löydöt! Mulla tuli jo monta ideaa tuon lamppuhässäkän tiimoilta. Tuunaillaan, anne

  VastaaPoista
 13. Tosi kaunis pitsipeitto! Ja halpa :-) Onko se ihan käsinvirkattu?

  Voisit tulla meille tuunaamaan niin tulisi hieman potkua meidän lukemattomiin projekteihin ;-)
  Hyvää viikonloppua,
  Katja

  VastaaPoista
 14. Kivoja löytöjä. Minullakin tuo reikä kauha, mihin sitä on käytetty.. ei kukaan tiedä..josko sinä vaikka.
  Kiva peitto, vastaavia reikäsiä olen minäkin fiksannut ja hyvä tulee..

  VastaaPoista
 15. Kaunis pitsipeitto, hienosti sopii sängynpäädyn karheuteen tuomaan kontrastia. Tykkään kovasti! Hauskaa nähdä, mitä siitä ritiläsysteemistä saat aikaiseksi.

  VastaaPoista
 16. Pitsipeitto on ihana. Täälläkin ois yksi paikattava..mutta hyvin on pärjännyt vähän reikäisenäkin :) Pitsipeittoja ei ole ainakaan täälläpäin ollut kirppareilla kovinkaan paljon. Ja sit jos on niin hinta sellainen että tää tyytyy vaan hiplaamaan :)Hauskoja tuunailuja!

  VastaaPoista
 17. Päiväpeite on kyllä LOISTOlöytö!!
  Poikkeapa kurkkaamassa...

  VastaaPoista
 18. mielenkiinnolla jään odottamaan ritilätuunaustasi :)
  aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
 19. Voi miten ihania löytöjä olet tehnyt! On hyvä tosiaan kulkea joka paikassa silmät ja korvat auki, ei tiedä mitä aarteita löytää. :)

  VastaaPoista
 20. Ihania ja inspiroivia löytöjä ja ihana blogi sinulla:D!!!

  VastaaPoista