Väriä vailla

Tiistaina kiertelin useammalla kirpparilla ja löysin yhden ainoan takin tytölle,en mitään muuta vaikka todella "avoimin silmin" tarjontaa katselin.Siihen malliin alkoi ärsyttää viime aikojen löytöjen löytymättömyys että siinä kassajonossa  päätin varata itselleni myyntipöydän,aina aiemmin  on käynyt niin että kun olen omaa pöytää käynyt täyttämässä ja siistimässä niin naapuripöydistä on tarttunut mukaan hyviä löytöjä,oma pöytä on toiminut ikäänkuin löytömagneettina ja kirppistelyonnen tuojana...


 No tällä kertaa ei toiminut tuokaan konsti,neljä päivää olen nyt kirpparilla rampannut ja kaksi löytöä tehnyt joten melkoisen kuiva kausi on meneillään,onko musta tullut nirso,onko tarjonta huonontunut,onko mulla kirpparinenän valkaisuviikot meneillään vai mistä ihmeestä on kysymys,siinä sitä onkin ollut pohdittavaa...

Vitosella löytyi tuo yläkuvan kakkukupu alustoineen,nuo kuvut on mulle jonkunsorttinen pakkomielle, ja olkkariin kympillä kauniin harmaat Ikean verhot jotka muuten näyttävät maksavan  sen samaisen kympin kyseisessä liikkeessäkin joten varsinaisesta löydöstä ei voida puhua ;)

 Harmaaseen väriin olen kuitenkin tällä hetkellä kovasti viehtynyt ja sitä on tullut ja tulossa meille enemmänkin,tosin joku kiva ja kirkkaampi "ryyditys"väri pitää keksiä ettei ala näyttää ihan kaurapuurolta,keittiössä on ripsaus pinkkiä ja minusta se vois olla ihan kiva hillosilmä siihen puuroon...


Mikshän se muuten onkin niin että vaikka kirkkaat värit näyttää MUILLA hyviltä,iloisilta ja pirtsakoilta niin omassa kodissa (lukuunottamatta tytön huonetta) ne näyttää lähinnä huutomerkeiltä,se minulle nyt kertokaa jos osaatte :D

"Pirtsakkaa" viikonloppua sulle15 kommenttia:

 1. samaa mietin tänään itekkin. siis kaikilla muilla joku ihanan piristävä kirkkaan eltainen näyttää oikeesti hyvältä, kun taas meillä se ei asetu ollenkaan silmään :/ ihana kakkukupu..tuo on löytö! Blogissani arpoillaan perhossiiiiiii ;)*wink wink*alahan mennä..

  VastaaPoista
 2. Älähän mittään. Itse taas ihailen muitten kodeissa harmaata, mutta ans olla, jos edes yritän tuoda sitä meille missään muodossa, niin ei vaan istu. Ei sitten millään, vaikka kuinka haluaisin. Olen oikea täti ruskea, enkä näköjään muuksi muutu.

  Ja kirppiskuorma odottais täälläkin, mutta kun ei vaan saa aikaiseksi. Kun en osaa vaan viedä niitä sinne pöydälle ja jättää oman onnensa nojaan. Joka päivä käyn siivoamassa ja järjestämässä ja viemässä taas jotain lisää. (Että olis sitten enemmän takaisin kotiin kannettavaa. Huoh.)  VastaaPoista
 3. Jos minä varaisin oman kirppispöydän jostakin se todennäköisesti kostautuisi siten että raahaisin niiltä reissuilta kotiin enemmän tavaraa kuin mitä täältä lähtisi maailmalle ;-) Kiva kakkukupu ja varmasti löytyy käyttöä.

  Harmaa on kaunis väri ja minäkin sitä käyttäisin todella paljon enemmän, mutta kun meidän lattiat ovat sen väriset että harmaa ei ihan niihin natsaa. Lattiat ovat iso murheenkryynini sillä en niistä itse tykkää, mutta mies on niihin aivan rakastunut (itse valitsemat) joten muutosta ei ole tiedossa eli pakko kestää :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
 4. Väripilkut on aina toisilla parempia, näin se vaan menee!
  Minä myös varasin kirppispöydän parin viikon päähän, huhhuh, saa taas roinaa pois... ja seuraavan asian kirjoitan sitten ihan pienellä tekstillä (niin pienellä, ettet saa edes selvää siitä) kun kerran lupasin kertoa, jos haksahdan. Minä siis lankesin. Kävin kirpparilla. Jo viime viikonloppuna. Ja ostin. Ostin vanhan silkkitäkin ja Miljögårdenin vaalean maljan, yht. kymppi. Tänään ei löytynyt mitään....

  VastaaPoista
 5. Niinhän se menee, jos jotain etsii, niin sitä ei löydä!
  Keittiön neliskanttinen pallin päällys voisi olla vaaleanpunainen! Se voisi olla juuri se pikkuinen väriläiskä :-)
  Olkkarissanne oli muutoksia vaikka ja kuinka, nähdäänkö niistä lisää? Kivan näköistä kuitenkin! Tuo kukkavalo on suosikkini!!

  VastaaPoista
 6. Meillä hyvä väripilkkujen himmaaja on toi isäntä.... sen pitää saada harkita kaikkia repäisevämpiä ratkaisuja niin kauan että mun radikaalit ideat on ehtiny tulla ja mennä.. :D
  kakkukuvut on kyllä ihania :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 7. Pirtsakan näköinen on kisuliinikin. Näyttää nukkuvan yli pakkaspäivien. :D Kipan Pajalla on muuten ihan kissamainen meininki. ;)

  VastaaPoista
 8. Mää olen kärsinyt samasta kupujen kerääntymisestä, mutta sehän onkin pakkomielle :) Mää laitan tämän tekosyyn korvan taakse, jos siippa ihmettelee miksi meille tulee taas uusi kupu :)

  VastaaPoista
 9. Ei ole kirppistelyn onnea ollut täälläkään. Viimeksi tänään sain mieheni raahattua mukaan, mutta ei mitään! Tai joo, olisin muutaman jutun löytänyt, mutta hinnat on nykyisin niin kovia, että ei raaski maksaa. Tosi paljon ns. uutta ja käytettyä, mutta ei sellaista vanhaa tavaraa ole tarjolla, jota kaipaisin. Samoin tuunattavia juttuja ei ole löytynyt. Kotinne näyttää minusta kauniilta ja rauhalliselta, ihanine tavaroineen. Vaikea sanoa mitä sinne laittaisit? Harmaa on hyvä väri, Ismo Alangonkin mielestä. Mulla oli ja meni harmaa kausi entisessä kodissa. Nyt sitä on vain pikkuisen jossain nurkassa. Valkea ja ruskea puskee ovista ja ikkunoista :). Ongelmana on just nyt olkkarin verhot! Pitää varmaan pyytää apua blogin kautta, niin kuin sinä :). Hei, mulla ei ole yhtään kupua!? Pitäisköhän hankkia sellainen? Ei ole kirpparilta tullut yhtään vastaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Meilläkin paikallisella itsepalavelukirppiksellä pöytä pari viikkoa...Tasaseen mennee kyllä tavarata mutta siistimässä ja täyventämässä pittää käyvä joka päivä. Minäkin olen iskenyt silimäni viereisen pöyvän pyykkilautaan :)

  VastaaPoista
 11. Samaa mietin minäkin värien kohdalla. Ja toisinaan myös pastellivärit tuntuu huutomerkeiltä, nyt on menossa aika, että ne sulautuu kauniisti kaikkeen valkoiseen täällä:)
  Ihanalta näyttää kodissanne! Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 12. Hyvä löytö tuo kakkukupu. Itse en enää ole vuosiin kirppispöytää pitänyt, kun mä en jaksa joka päivä käydä sitä siivoamassa. Ja se ei ole mulle ollenkaan toimiva keino karsia tavaraa - sieltä kun tuppaa tulemaan aina tehtyä löytöjä...Ja kisuli nautiskelee lämpimästä ja antaa pakkasten paukkua ulkona;)

  VastaaPoista
 13. Harmaata on elämä täälläkin :) En oo edes kirpparilla käynyt pitkilleen. Minusta on tullut vähän nirso ostaja, tuntuu että hinnat on välillä sielläkin pilvissä! ihanaista sunnuntaita sinne :)

  VastaaPoista
 14. Oulun kirppareilla on joka vuosi havaittavissa joulun jälkeinen masennus. Pöydät on muka "miehitetty", mutta ei niissä mitään ostamista ole.

  Niin ja ei sun väripilkuissa ja / tai kuvissa mitään vikaa ole. Luulet vaan :)

  VastaaPoista
 15. Ihanan näköinen ja oloinen koti teillä :)!

  VastaaPoista