Missä luovuus luuraa?

Ou mai kaaad kertaa sata potenssiin tuhat tai jotain...

Ihan hirmuisen mielelläänhän minä esiinnyn sitä esiintyy täällä(kin) kamalan luovana tyyppinä joka huiskis vain tekee sitä,tätä ja tuota,jolla ideaa pukkaa niin että enimmät pitää potkia pois jaloista kuleksimasta ja joka on suurinpiirtein Suomen oloissa Anu Harkista seuraava ja jos olis sattunut syntymään "isolle kylälle" niin AIVAN varmasti suuret tv-yhtiöt suorastaan tappelisivat saadakseen  esiintymään parhaaseen katseluaikaan maailmanlaajuisesti  lähetettäviin ohjelmiinsa...Ja paskan (anteeksi ruma sana) marjat,eilen saapui kaksi päivää kauan odotettu kirje paikasta johon hain opiskelemaan,kirje oli huolestuttavan ohut joten olin ihan varma mielen takalaitamilla häivähti etten ole tullut valituksi koulutukseen...

Ja eihän mua tietenkään ollut valittu kun ei kerran vielä ketään muutakaan,sain kutsun haastattelu-ja valintatilaisuuteen,pitkähkö JEEEEEEEEE-huuto (koska multa sujuu paremmin haastattelut kuin hakupaperien täytöt) vaihtui tyrmistyneeseen hiljaisuuteen kun luin kirjettä hieman pitemmälle...Se oli tosiaan yks huiskis vain kun kuului pam ja luovuus otti jalat alleen ja häippäs sen siliän tien...

Katoamisilmoitusta tässä just muuten suunnittelen kun ei sitä vieläkään kuulu ei näy...

Sen kummemmin en ala tässä asiaa ruotia ettei sitä tulkittaisi ideoiden kalasteluksi,kerron sitten haastattelun jälkeen,kävi miten kävi,miten kävi...Ja lupaan esitellä myös ennakkotehtäväni...

Siis heti sen jälkeen kun olen käynyt esittelemässä sen runon pohjalta toteuttamani pohjakooltaan max.A4-kokoisen pienoismallini:O

Luovaa viikoloppua sulle(kin)♥
32 kommenttia:

 1. jeeeeeeeeeee..onnea haastetteluun, pidetään peukut pystyssä jotta pääsisit sinne. ja mitä luovuuteen tulee niin miun luovuus vaihteeksi noiden puikkojen varassa. Köyhällä köyhät tarjottavat kuten sanotaan..luovaa viikonloppua siulle!

  VastaaPoista
 2. mehtäemäntä;Jeeee tosiaankin ja tänks;)Sinun pakettis lähtee muuten vasta tänään postiin kun lähden käymään tuoola "isolla kirkolla",mutta tulossa on,en ole unohtanut:)
  Ja sinun puikkojen kilkuttelus on kaikkee muuta ku köyhää,olen ollu huomaavinani!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä koitokseen!! Kuulostais siltä, että ei ihan helppo tehtävä toteutettavana... mutta kyllä sä onnistut, oon ihan varma!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli;Kiitos,jospas tonne pääkoppaan jokin idea pälkähtäisi:)Sinänsä huvittavaa kun oikein TOIVOIN että haastattelussa "joutuisi" jonkun idean keksimään ihan sillai hatusta vetäisemällä,tää nyt kai sitten on sitä paljon puhuttua sitä saa mitä tilaa-meininkiä:D Tai sitten varo mitä toivot-meininkiä;)

   Poista
 4. Onnea haastatteluun :)
  Ja uskon että sinä sen opiskelupaikan saat :)
  Ihastuttavaa alkavaa viikonloppua sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ericas Vita Drömmar;Kiitos,toivottavasti opiskelupaikan saan,ala olisi kovasti mieluinen,siis tietenkin olisi,mitä järkee ois hakea sellaiseen mikä ei kiinnosta;)Ihanaa viikonloppua sinnekin<3

   Poista
 5. Luovuus on kumma juttu. Silloin kun sitä suorastaan pursuaa korvien välistä, ei varmasti satu olemaan sellaisessa paikassa sellaiseen aikaan, että ideoita vois ruveta laittamaan heti toteen. Ja sitten kun tavallaan olis sellainen hetki, että vois toteuttaakin jotain, ei vaan kertakaikkiaan tule yhtään mitään luovaa mieleen :).

  Täältä tulee onnenpotku persauksiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka;Naulankantaan,se on just noin:)Ja sitten kun vielä olis tavallaan "pakko" onnistua niin johan sutii tyhjää,hikeä pukkaa otsalle ja mielentila alkaa olla paniikinomainen:D Vaan eipä syytä paniikkiin,ainakaan vielä,onhan mulla viikko aikaa;)

   Poista
  2. Toi aikakin on kumma juttu. Jos sitä on johonkin määränpäähän asti (vaikkapa just siihen pääsykokeeseen) liikaa, niin se on tavallaan yhtä huono kuin että sitä on alunperinkin liian vähän.
   Sen runsaan ajan kun käyttää niin herkästi ajattelemalla, että ei tässä vielä mitään hätää, kun aikaa on niin ja niin paljon. Ja sitten se hupenee huomaamatta ja yhtäkkiä onkin ihan samassa loppupaniikissa kuin jos aikaa olis ollut jo alkujaankin liian vähän ;). Mutta jotenkin sitä ihminen niillä loppuminuuteilla pystyy puristamaan itsestään irti sen parhaansa.. (Sori nyt kun tulee niin pitkää kommenttia. Liikaa aikaa nääs ;))

   Poista
 6. Tsemppiä!!! Ja hienoa, että olet päässyt noin pitkälle.
  Kyllä se luovuus sieltä pulpahtaa. Kokeile sitä, että teet jotain aivan muuta (siivoa ;-d), niin kyllä lähtee inspis sitten liikkeelle, yht´äkkiä!!!
  Pidän peukut pystyssä!
  Näin jo sieluni silmin sellaisen rakennelman mitä arkkitehtiopiskelijat tekevät, laatikkotaloja ja niiden pihalla "mäntyjä", jotka ovat jäkälää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka;Tänk juu peipipeipi,ihan just tartun imuriin,illalla saatan juoda yhden inspissidun ja huomenna pitääkin sitten jo olla jonkinlainen,edes häivähdyksenomainen,suunnitelma,tää kun ei taida kuulua sarjaan "viime tippa on paras motivaattori"-jutska;D
   Oikeesti ihan kiva kun joutuu tosissaan pähkäilemään,ainakin vielä tuntuu siltä,saas nähdä oonko viikon päästä vielä samoissa aatoksissa;)

   Poista
  2. Ja kun ajoissa aloitat, niin sitten ehtii hyvin miettimään mitä tekee ja moneen kertaan vielä vaihtamaan/muuttamaan/lisäämään ;-D

   Poista
 7. Hei hienoa :) Tsempit täältäkin!!!

  VastaaPoista
 8. Ei muuta kun Tommy Tabermania lukemaan, kyllä sieltä alkaa runoista luovuus kukkia :)
  Äläkä nyt sano että eikun runo annettiin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi;Eikun runo annettiin:D Pari runoa,vaikken mikään runotyttöakka varsinaisesti olekaan,pamahti samantien mieleen josta olisin jotain keksinyt ihan suitsaitsukkelaan mutta eiköhän tämäkin aukea kun aikansa tutkii,hope so ainakin:D

   Poista
 9. Onnea jo tähän astisesta - oletan, että eivät haastattele kaikkia, vaan karsintaa on tehty jo nyt. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Kyllä se sun luovuus vielä tulee juosten takaisin kuin tuulispää! :) Se varmaan vaan säikähti vähän. Tosi paljon onnea jo tähänastisesta menestyksestä ja hurrrrjasti tsemppiä haastatteluun. :)

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä ennakkoduuniin, sehän vaatii vain yhden pikkuisen kirkkaan hetken kun saat idean :) Ja sitten se on menoa!

  VastaaPoista
 12. Tsempit täältäkin.Kyllä sää pärjäät ja luovuuskin sieltä tulee esille.

  VastaaPoista
 13. Oikein inspiroivaa viikonloppua ja sylin täydeltä tsemppiä.

  VastaaPoista
 14. :O oikein runonmitalla :O Mutta tiedätkö mitä, olen aivan 100 prosenttisen varma potenssiin tuhat, että sinähän klaaraat sen. Ja kaiken lisäksi vielä hienosti! Luovuteesi on juuri nyt hautomossa, ja kohta se pulpahtaa :) Luovuudella omat omat aikansa, ja usein vielä kun saa tuotosta aikaiseksi, on hyvä nukkua yön yli ja vilkaista vielä kerran :)

  VastaaPoista
 15. Jeiiii!!!! Juu rok! Ja oon ihan varppi että luovuutes virlä pulpsahtaa vaikka sitten unessa taas pintaan ja hurmaat kaikki "siellä" sekä olemalla Sinä että upealla pienoismallillas! Moiskis ja huippua viikkistä askartelun merkeissä!!

  VastaaPoista
 16. Mä läjäytän nyt niin suuren kasan onnea kuin vaan jaksat kantaa!
  Otappa koppi :)

  VastaaPoista
 17. Onnittelut! On yllättävän tavallista, että luovuus vaikenee kun eteen läpsäistään tehtävä. Mutta onneksi se on ohimenevää, paras neuvo minkä voin antaa on, että luovuus vaatii rennon olotilan, ideaa ei voi pakottaa syntymään. Mieti ja kypsyttele rauhassa, kyllä se sieltä tulostuu. Luja onnenpotku täältä!

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä hirmuisesti!! <3
  Mullakin liikkuu koulujuttuja mielessä. Onhan tätä pidetty jo 3 v taukoa :D

  VastaaPoista
 19. Oi, onnea ja tsemppiä matkaan! :) Luova kohtaus tulee kyllä, viimeistään silloin kun sitä ei yritä :)

  VastaaPoista
 20. Hienoa! Niin, yhdyn samaan, kun edelliset! Kyllä se sieltä tulee, kun vähän potkii, lahjakas nainen!

  VastaaPoista
 21. Kyllä se menee hyvin.. rauhotut ekaks..ei sitä väkisin saa mitään aikaseksi.. Onnea vaan haastatteluunkin

  VastaaPoista
 22. Blogissani http://elamaajaelamyksia.blogspot.fi/
  on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 23. Onnea!!Sulla jos kellä sitä luovuutta löytyy..älä huoli!

  VastaaPoista
 24. sun yliäyräiden pursuavaa luovuttaa vaan rupes ujostuttamaan, huomenna se jo taas luikkii kotiin! :D
  tsemp-tsemp-halit! :)

  VastaaPoista