Minituunaus ja tunnustus

Eilen (melkein) säikähdin,viikko jo vuotta takana eikä ensimmäistäkään tuunailujuttua tehtynä,ei edes aloitettuna.Pari iso(hko)a juttua on suunnitteilla mutta kaipasin sellasta "äkkiä tänne jotain sutinaa"- tyyppistä pientä hommaa ja vaikka miten kaappeihin kurkistelin ja nurkkia nuohosin niin en keksinyt edes mitään maalattavaa...

Onneksi meillä on kirppari niin lähellä että ikkunasta näkyy joten kaukaa ei sitä sudittavaa tarvinnut lähteä etsimään,saalis oli laiha toisin kuin löytäjänsä,euron maksanut mausteikko, mutta eikös joku sloganikin ole olemassa että maalaa mausteikkosi..Eiku maailmasi mutta melkein samahan se kuitenkin on..

"Ihan kiva mutta ilmankin pärjäis" oli lopputulos,muistutukseksi vielä teksti päätyyn ;)

Semmonen minituunaus eilen,josko sitä pääsis pian hieman isompiin pintoihin käsiksi,sormia syyhyttää siihen malliin..

Sain kahdelta mukavalta bloggailijalta, annelta KAUPUNGIN LAIDALLA 6-blogista ja
Liisalta Kamarin nurkasa-blogista kaunis blogi-tunnustuksen/haasteen,kiitän ja niiata niksautan:)
Kivoja juttuja löytyy molemmista blogeista,käyhän kurkkaamassa jos eivät ole entuudestaan tuttuja...

Tunnustuksen säännöt: Kerro 8 asiaa itsestäsi, jaa tunnustus 8 bloggaajalle ja ilmoita heille siitä.1.Suosikkikirjailijoitani ovat Markku Ropponen ja Miika Nousiainen,molempien kirjoissa on sellasta huumoria mikä minuun vetoaa,just luin Maaninkavaaran kolmatta kertaa ja ihan yhtä paljon nauratti kuin eka lukemisellakin...

2.Uskon että automme on nainen,(Madame M on nimensä),toimii moitteetta niin kauan kuin muistaa silitellä,taputella ja kehaista silloin tällöin että hyvä tyttö mutta annas olla jos äidyt rumasti puhumaan,siitä ei hyvä seuraa..Autosta puhuin,en itsestäni.

3.Nauran usein,pitkään,melko kovaan ääneen ja valitettavan usein "sopimattomissa" paikoissa,niinkuin nyt vaikka seistessäni ilman seuraa kaupan kassajonossa,eihän sille mitään voi jos tulee mieleen jotain hassua,silti se pistää nolottamaan,miksköhän...

4."Piilotin" puolisen vuotta sitten yhden meidän helkkarin rumista kauittimista olohuoneen verhon taakse (mies ei ole huomannut vieläkään,laittaa muuten miettimään paasauksia äänentoistosta..)

5.Tähtitieteilijää musta ei ainakaan tule,mua alkaa heti huimata jos ajattelen avaruuden loputtomuutta yhtään tarkemmin.Ristiriitaista sinänsä,olen katsonut Apollo 13- ja Armageddon-elokuvat niin monta kertaa että osaan vuorosanat melkein ulkoa

6.Mulle mykkäkoulun pitäminen on todella vaikea laji,aina tulee joku juttu mieleen josta on pakko avautua...

7.Käsialani ja tuunailu ovat sopimaton pari

8.Haaveitteni "kesäauto" olis rättisitikka,tipparellu tai rättikattoinen volkkari;)

Eteenpäin laitan tämän seuraaville naisille,osa teistä on tämän varmaan jo saanutkin vaan ei kai tuo mitään haittaa,voiks kauneutta mukamas kehua liikaa;)
Rouva Kivitikalle
Purlinalle
Riikalle
Riitalle
Katjalle
Pepille
Liisalle
pirkolle

Kivaa tiistai-iltaa sulle!


20 kommenttia:

 1. Tää olis kiitollinen ja kovin otettu.

  Munkin auto on nainen, lähes kaikilla muillakin esineillä meillä on sukupuoli, alkoi siitä kun englanniksi puhuttiin ja vitsinä joskus sukupuoli keksittiin ;)

  VastaaPoista
 2. No voi pärgyletto, tarviiks tässä muka ihan oikeesti jotain saada kerrottua - aivot ollu narikassa monta viikkoa, kukaan ei es käy että tietäis mitä maailmalla tapahtuu, tai edes töissä!
  No, jos aivotkin suostuis tuleen pois narikasta kun joutuu töihin....

  Mä muuten lääkäristä tullessani kipaisin tsekkaamassa lähikirppiksen ....ei siel mitään o, vaikka systerikin on kirppislakossa....mutta yks ihan pienoinen maalattava ( hahaa, mullakin) tarttui mukaan. Ja sit kotona huomasin että perskules, se maali ON loppu, ollu jo jonnii aikaa.

  VastaaPoista
 3. Moi sinä Ihanainen! Kiitos kaunis tunnarista ja onnea sinulle sekä tunnareista että blogiurasta! Arvontaan en osallistu koska pallin saanti tänne ehkä hieman haastavaa ;) Koitan ite kunnostsutua ja laittaa sen sun ylläripyllärin vihdoin postiin :) Tosin aikaahan tässä on periaatteessa ens jouluun ;)
  On ollut haastavaa tää "yhteydenpito" suhun tääl blogistanias nimittäin joku hetki sitten en päässy sulle kommentoimaan ja nyt et oo puhelimen kautta ollu mun blogilistallani lainkaan :(
  Mutta nyt! Mausteikko on soma :) hyvä löytö eikä hinnalla tod pilattu!
  Mukavaa iltaa ja viikon jatkoa sulle ystäväin!

  VastaaPoista
 4. kiva tuunaus:) Mielenkiintoisia tunnustuksia, tykkään lukea niitä, vaikka olen itse niihin laiska vastaamaan.

  VastaaPoista
 5. Siis noin vaan tekaisit.. Kovin on kivan näköinen

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis tunnustuksesta! Kivoja kerrontoja olit keksinyt :-)
  Ja hyvä pikku tuunaus! Pitäähän sitä aina jotain pientä olla menossa tai ainakin suunnittelun alla.....

  VastaaPoista
 7. Ihana mausteteline ja nätiksi olet tuunaillut! Arvaa poltteleeko omat tuunailut, mutta ei kerkee tehdä niin nopeasti ja paljon, kun haluaisi. :)

  VastaaPoista
 8. Voi kiitoksia Kirsi tunnustuksesta !
  Mie yritän kans jotain tunnustaa, mutta ensiksi että tuo mini tuunaus on taas niin huippulaatua! teksti kruunaa kaiken !

  VastaaPoista
 9. Harmittaa kun vieläkin mietin parin pienen peilipöydästä lähtöisin olevan kaapin maalaamista, ostin ne kirpparilta melkein vuosi sitten, toiset vaan miettii, toiset tekee.
  Eka autoni oli tipparellu ja sillä huristelin monta vuotta. Se oli kätevä, mutta vähän epäluotettava. Onneksi siinä oli niin yksinkertainen moottori, että osasin itsekin korjata sitä. Nykyautoille ei pysty tekemään mitään korjaustoimenpiteitä itse.

  VastaaPoista
 10. Toimiii!!Tästähän tulikin mieleen, että mullahan on myös tollanen hiukka erilainen teline oottanu tuunausta vintissä jo syksystä saakka..hiukka taas laiskalla päällänsä ollu mehtäläisen rouva viime aikoina..

  VastaaPoista
 11. Kiva tuunaus! Etpä ole ainoa, jonka sormia syyhyttää päästä maalailemaan. Onko suunnitelmissa jo jotain tiettyä suurta pintaa, joka kaipaisi kasvojen kohotusta?

  VastaaPoista
 12. Ihan superkiva tuunaus!!Mullakin ois tollanen maustelaatikko,ihana männynkeltainen..on ollu aikomus moneen kertaan se tuunailla mut aina jäänyt!Mut tuosta tuli tosi kiva ja teksti kruunaa kaiken!:)

  <3

  VastaaPoista
 13. Suurkiitos tunnustuksesta <3 Ja ihanasti tuunattu tuo mausteikko, mä olen pitkään etsinyt vastaavanlaista, mutta vielä ei ole vastaan tullut.

  VastaaPoista
 14. No mut hei.. tommonen mausteikkohan sopis just tohon meilleki.. pitää alkaa kattella sillä silmällä ko käy kirppiksellä.. :) Nii ei tommosena alkuperäsen näkösenä kyllä näkyville.. mutta jos tuunais.. Tua sun on nyt tosi hieno, teksti soppii ko nenä päähän. :)

  VastaaPoista
 15. Iso kiitos tunnustuksesta/haasteesta <3 Millä sä teit nuo tekstit tuohon päätyyn? Oliko sulla joku valmis sabluuna? :) mä täällä jo odottelen innolla mitä kaikkea keksit tälle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä tännekin kelpais tollanen mausteikko :)
  Tosi hyvin tuunattu - ja osuva teksti :D

  VastaaPoista
 17. Kiitos ♥ Miten ei yllätä yhtään että sait ton mausteikon näyttämään noin hyvältä ;)

  VastaaPoista
 18. AIvan mahottoman hieno on taas sun tuuninkisi! <3
  ja kivat jutut on muuteskii. Mukavata loppuviikkoa!

  VastaaPoista