Oishan noita..projekteja...

Mulla on ollut jo pitkään,varmasti ainakin toistakymmentä vuotta tapana ajoittaa perusteellinen kaappien siivous ja ylimääräisestä (voi jee kuinka veeeeeeeeenyvä käsite se onkaan;)) tavarasta eroonpyrkimishanke joulun ja uuden vuoden välisille päiville,vaikken taikauskoiseksi tunnustaudukaan niin jostain kumman syystä uskon kuitenkin että uusi vuosi jatkuu samoissa merkeissä kuin vanha loppuu:) Kauheen vaikee selittää edes itselleen näitä korvienvälituntemuksia mutta kai tällä jotain tekemistä on puhtaista kaapeista puhtaalta pöydältä aloittamisen kanssa...Kuten kuvasta näkyy,siihen puhtaalta pöydältä aloittamiseen on vielä matkaa mutta onhan tässä aikaa vielä vaikka kuinka paljon ennen uutta vuotta...


Muutakin projektia täällä on aloiteltu,nimittäin nyt lähtee läskit-projektia pukkaa aika PAINAVASTI, en tiedä millaset (olemattomat) lasit päässä olen viime kuukausina itseäni peilistä katsellut mutta jumatsuikka että oikein säikähdin tossa,oisko se ollu aatonaattona kun kun tulin saunasta ja kylppärin peili ei ollutkaan huurussa,näky oli sen kaltainen että jo joulupäivänä kipiteltiin pitkällä lenkillä ja aikalailla saa kipitelläkin tässä kotvan aikaa jos aikoo tuon rekka-auton rengasta muistuttavan omituisen muodostelman tuosta vyötäröltä sulatella...Bikinikunnosta en edes haaveile,sellanen slimmaavan erittäin peittävän kokouimapuvun kunto riittää mulle,ei mopolla mahdottomia niinkuin mun hamassa nuoruudessani ruukattiin sanoa;)

Optikkoprojektiakin taitaa pukata,olemattomat lasit ois varmaan vaihdettava olevaisiin,tyttö kysyi tänään että etkö äiti oo huomannu tossa tekstissä mitään outoa,aikani tuijottelin ja huomasin kuin huomasinkin että god oli vaihtunut dogiksi,aattona oli kuulema jo järjestyksen vaihtanu...No eihän sitä kaikkee aina voi nähdä huomata...

Semmosia projekteja täällä tänään ja tulevaisuudessa,valitettavasti varsinkaan tuo painonpudotus ei tapahdu yhdessä yössä,niin kätevää kuin se oliskin;)

Huomenna laitan vihdoin viimein kuvia PIF-paketistani ja muista ihanuuksista joita postipoika on kiikutellut,se(kin) projekti on "hieman" jäänyt vaiheeseen...

Kivaa perjantai-iltaa sulle!

17 kommenttia:

 1. Jesjesjes, nyt ei tarvinut sinunkaan blogissa mennä näpelöittemään mitään ylimääräisiä :D

  Mä just huomasin, että olen niin räkänen, tukkonen, flegmaattinen ja tiesvaikkamitä ollut jo hyvän matkaa etten edes ole sanonut KIITOS!!!
  Mä sitten niin tykkäsin siitä joululahjasta :) ja tais olla pikkutontulla sormensa pelissä kortin teossa, eiks vaan - sanopa kiitoksia !

  Mulla on samat projektit mielessä, mutta ajatuksen asteella.
  Ensin pitäis muistaa ostaa jätesäkkejä, mä roudaan suoraan roskiin kaikki, nyt en lähde mihinkään uffailemaan tms, tai mä en parane tästä taudista koskaan.

  Tänään meni veto pois kun talsin Lillaan luomaan vähän lunta kuistilta - pakko tehdä ennenkuin käy niinkuin viime talvena, että kaikki se katoltakin tullut jämähtää yhdeksi jääkasaksi oven eteen. Jos pääsis nyt vähän helpommalla....
  Ei vaan, hyvää se vaan teki pistää vähän nenää ulos :)


  VastaaPoista
 2. Hyvin oli tuo teksi osuvaa minullekkin.. puhtaaltä pöydältä ..kun voiskin joskus.
  Projekteja kun tuppaa olemaan kesken , en edes tiedä montako ..
  No ensi vuonna sitten paremmin, tai sitten ei...

  VastaaPoista
 3. Vielä tämä loppuvuosi on lupa sikailla, sitten pitää ottaa itseä (sika)niskasta kiinni ja elellä vähän kevyemmin! Ja aika fuskua on se, että ne kilot tulevat pelkästään suklaata katsomalla,mutta niiden hävittämiseen joutuu tekemään hurjasti töitä :-)

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuunaamolla joulusiivojen ansiosta niin siistiä, että en uskalla aloittaa mitään (tai kaivaa keskeneräisiä esille).

  VastaaPoista
 5. no mut onhan se reilua kissaperheestä toivotella vähän koirillekkin jouluja :)
  mä luulen kanssa että aika slimmaavaa ja kaikin puolin peittelää uikkaria tarvii tän parin kuukauden sohva-saikuttelun jälkeen etelän reissulla.. huoh.
  tsemppiä projekteihin! :)

  VastaaPoista
 6. Nyt kuule masennut ihan kunnolla niin häviää ruokahalukin :DD ..no älä, mutta tsemppiä kilojen karistukseen. Tää tyttö on saanut 7 kg pois mutta tää vuodenvaihde on ihan kauheeta mässytystä. Suklaata(kin) pitää syödä näköjään varastoon.

  VastaaPoista
 7. Mä kävin tänään ihan liian pitkästä aikaa puntarilla ja voi luoja mitä lukemia!!:O :O Ens viikolla alkaa sellanenkin karistus..7kg on pakko saada pois,ennemmin en luovuta!Kaikki oli ok vielä syksyllä mutta sitten tuli joulutortut ja suklaat..ja koko joulun ajan pakkomässytys!:P

  Ja nuo kaappien siivouksetkin..joo pitäis..ihan liikaa kaikkea,muovikipoista lähtien!:D

  VastaaPoista
 8. Kaappien kimppuun on käytävä silloin kun inspis iskee! Oli pyhä tai arki.

  VastaaPoista
 9. Mullahan tämä raivausprojekti on ikuinen, huoh! Vaatehuonetta aloittelin joulunalla, mutta puhti loppui kesken. Keittiötä en uskalla edes ajatella. Ja ne 3 kg, jotka vaivoin sain tässä vähän aikaa sitten karistettua, ovat kyllä joulunaikaan tulleet takaisin. En tiedä, moninkokertaisina - vaaálle en mene! Tsemppiä sinne, eihän tuo sun kyökkisi ollenkaan pahalta näytä;)

  VastaaPoista
 10. Projekt läski ois täälläkin päin !!! uuh kun ahistaa, siis farkut.
  mutta taas karsee pakkanen 26 , kuka sillon viittii lähtee läskin sulatukseen, sehän vaan jäätyy...
  dog new year ;)

  VastaaPoista
 11. Voi, iskispä mullekin kaappienraivausinto päälle. Vaatehuone on kaiken tavaran yleisvarasto, jonne ei edes sisälle kunnolla mahdu ;) Tsemppiä pudotukseen, mulle on myös kertynyt hurja rasvakerros joka pitäis poistaa - ja joka myös tulee poistumaan.

  VastaaPoista
 12. Täälläkin priorisointi käynnissä...Kuka se onki nuo kaikki kamat meille kantanu. Ihanan karkki kuusi teillä tuolla etellisessä postauksessa, satumainen kerrassaan :)

  VastaaPoista
 13. Tässä on tullut huomattua samaa "rengasmuodostumaa" siinä kohtaa, missä joskus oli joku vyötärö ja lenkilläkin on tullut käytyä, nyt kun on ollut aikaa vapailla. Kunto on myös päässyt ihan rappeutumaan ja toivottavasti saisin itseäni vihdoin niskasta kiinni tämän oman hyvin voinnin lisäämiseksi - itseni tuntien näin tapahtuu - ehkä kaksi viikkoa... niisk..jostakin jos saisi siihen voimaa-
  Ehkä joku kiva uuden vuoden lupaus sitte tulee tehtyä. niitäkään en ole hyvä pitämään,..

  Kuitenkin oikein Hyvää Uutta Vuotta uusin kujein!

  VastaaPoista
 14. No hö, sinä olet ottanut pois se tunniste-osion.... miten sitä nyt pääsee stalkkaamaan, millainen teidän makkari/olkkari/keittiö oli ennen ja kuinka monta muodonmuutosta se(kin) on kokenut ;-D

  VastaaPoista
 15. samat aatokset täällä ;D Tosin mulla on jo silmälasit, HIH!!! Mut läskeille pitää antaa kyytiä ja turhille tavaroille myös kunhan saan itseni siihen kuntoon ! Toivon ilahtuvani ja inspiroituvani ainakin yhtä usein blogissasi ensi vuonna kun tänäkin vuonna, KIITOS SINULLE ♥

  VastaaPoista
 16. Samat suunnitelmat ois täälläkin. Tavaraa pitäsi saada pois, ei nyt juurikaan muualta, mutta tuolta Seelian huoneesta. Sinne kun vaan kasataan kaikki turha ja ne joita joskus voi tarvita :) Vatsamakkaraa pitää sulatella täälläkin tai ainakin kiinteyttää se kun mukavasti venähti tuossa pojan odotuksessa. Mukavaa vuoden vaihdetta sinulle jos ei vielä ennen sitä törmäillä!

  Ps. sulla taitaa olla aikamoinen kakkuvuokien arsenaali tosiaan ;)

  VastaaPoista