Juuri sellaista Joulua kuin toivoitkin ♥

Vois sanoa että "pulkassa" alkaa olla jouluvalmistelut tässä torpassa,kohta on edessä kinkun kuorrutus ja sitten ei tarttiskaan muuta kuin osata päättää mitä huomenissa syödään jälkkäriksi,mitenkään viimetippaanhan tuo päätös ei jää,onhan tässä vielä aikaa;)


Hommat on niin pulkassa ja aikaa on niin runsaasti että pikku tuunauksenkin tuossa aamusella tein,postipoika kun kiikutti tuossa päivänä yhtenä joulupostia jonka ihanainen "Liisa-tonttu" oli lähettänyt ja joulupostin matkassa tuli niin kauniita servettejä ettei niitä raaski alkuperäiseen tarkoitukseensa käyttää joten aiemmin tuunailtu retrolamppu (josta postailin TÄÄLLÄ) sai uudet varjostimet (ja kuten kuvasta näkyy liimaus ei ole kuivunut kuvaa ottaessa),tykkään,perhosjutskiahan ei voi olla liikaa,mulla ainakaan joten kiitos Liisa tätäkin kautta,suupielet oli korvissa paketin avattuani:D

Eilen paisteltiin vielä pipareita ja tyttö keksi laittaa noita pikkupossuja päällekkäin,aika hauska tuli mielestäni ja akrobaattipossut päätyivät koristamaan raastinlyhtyä...

Hauskuus meinas puolestaan olla kaukana siinä vaiheessa kun mies sahasi kuusta "hieman" liikaa,ensin meinasin päästää porun mutta sitten muistin että jossain blogissa näin kuvan kuusesta matkalaukun päällä ja niin jäi porut pitämättä;) Lahjojakin laukun päällä jo oli mutta kissa osoitti suorastaan syötävää kiinnostusta lahjanauhoja kohtaan joten kissaa vatsanpuruilta säästääkseni päätin laittaa lahjat kuusen alle vasta hieman ennen H-hetkeä,milloin se sitten ikinä koittaakaan;)

Tämä blogi hiljenee nyt joulun ajaksi,illalla vielä kiertelen teidän juttujanne lukemassa mutta sitten ois tarkoitus pitää kone kiinni kolme päivää,saas nähdä miten onnistuu;)

Aina odotukset ei vastaa "totuutta" mutta minä toivon että  SINÄ saat juuri sellaisen Joulun kuin toivoitkin

Ihanaa Joulunaikaa ja ripaus jouluntaikaa sinulle

25 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. ♥ Oikein Hyvää Joulua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua koko perheelle! Nauttikaa yhdessä olosta ja tunnelmasta <3

  VastaaPoista
 4. Oikein, oikein kivaa ja leppoisaa joulun aikaa, muistakaa naatiskella ihan hirmuisesti suklaasta ja hemmotalkaa Kukkaa, jookos :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja mukavaa joulua sinne teille! <3

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 7. Oikein Ihanaa Joulua sinne teille kaikille!!<3

  VastaaPoista
 8. Oikein oikein Ihanaa Joulunaikaa Kirsille ja perheelle :)
  mieki yritän sitä konetta laittaa ainakin kiinnemmäs...

  VastaaPoista
 9. Ihana possupino! Mieletöntä kun tyttäresi on tuollainen ideoidenpesä! Me saimme kuusen naapureilta, eikä se ole ihan suosikki mallinen, mutta eipä ole lahjahevosen suuhun katsomista :-)
  Ihanaa Joulun aikaa teille, nauttikaa ♥
  Palaa taasen linjoille kunehdit ja jaksat!!

  VastaaPoista

 10. Oikein mukavaa leppoisaa joulunaikaa.

  VastaaPoista
 11. Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi! Possukasa näyttää hauskalta :) Käyppäs kurkkimassa s-posti kun ehdit, laitoin joulukortin näin virtuaalisesti!

  VastaaPoista
 12. Varjostimista tuli ihan täydelliset!
  Kiva, että ilostutti :)
  Onnellista Joulun aikaa teille!

  VastaaPoista
 13. Kauniit varjostimet :)

  Oikein hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 14. Joulun aikaa,
  talven taikaa.
  Valkeaa lunta,
  kuin kaunista unta.
  Rauhallista Joulua!
  :)

  VastaaPoista
 15. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua :)

  VastaaPoista
 16. Ilontäyteistä, lämminhenkistä ja rauhoittavaa Joulun aikaa!

  VastaaPoista
 17. Rauhallista Joulua !T: Tyttik.

  VastaaPoista
 18. Mahtavat akrobaatti-possut ja kaunis kuusi, vois vaikka väittää että oli alun perin ollut tarkoitus just noin matkalaukulle, hyvältä näyttää :)
  leppoisaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 19. Ihana tuo uusi "ylätunniste" mikä ikinä onkaan sen hienompi nimitys! Mutta onpas moderni ja tyylikäs. Tykkään kybällä!!
  Teillä makkarissa uusi sängyn pääty??

  VastaaPoista