Better late than never... Huhti- ja toukuun taidot

Tuossa alkuvuodesta kehuskelin SUUREEN ääneen että olen tehnyt Uuden Vuoden Lupauksen opetella joka kuukausi jonkin uuden taidon ja tammi- helmi- ja maaliskuun taidot täällä esittelinkin...
Viime viikolla sain kaksi ystävällismielistä kommenttia että mites se sun kuukausi-projekti,onneks ei olen sydänvaivoja,sen verran sydän nuljahti kun tajusin unohtaneeni koko jutun,onneksi en perinteiseen tapaan uuden vuoden lupaustani vaan niiden uusien taitojen esittelyn:)

Ei sillä,en mä usko kenenkään yötäpäivää koneen ääressä päivystäneen että mitähän se nyt on oppinut enkä myöskään yöuniaan unohduksen takia menettäneen mutta aika noloa kuitenkin...
Tutkailin vanhoja postauksia ja "syykin" unohdukseen selvisi,munhan piti huhtikuussa rakentaa ihan itse kaappi,siihen hankitut ikkunat helähtivät rikki kun ihan itse hieman voimakkaammin jarruttelin,uudet piti hommata mutta se siirtyi ja siirtyi ja siirtyi...Siinä se seliseli osuus,nyt itse asiaan...
Uusia taitoja on kuitenkin harjoiteltu,aika virkkuu- ja neulomispainotteisia ovat olleet mutta minkäs sille mahtaa että melkein kaikki muu on jo hallinnassa paitsi nuo:)Joo,niin varmaan...

Kuukaudet on  nyt sekaisin, mutta sovitaan että nää ois nyt niinqu huhtikuun taidot;
Virkattu kukka,halkaisijaltaan n.20 senttiä,päätyy sohvatyynyyn,siis jos vain muistan sen siihen ommella...

 ...ja virkattu mansetti,halkaisijaltaan tuon samaiset parikymmentä senttiä,näitä pitäis,siis jos muistaa tehdä lisää,tykkään kovasti...

 Tämä mansetti on tarkoitettu ohuempaan kynttilään kuin kuvassa,tuon sisimmän renkaan kuuluisi nousta tuohon kynttilän alareunaan vaan ei nouse ei:)

 Toukokuun taidoksi taidan nimittää nämä virkatut tabletit,malli on kaunis,lanka ei kuitenkaan tähän tarkoitukseen ollut hyvä,se on ostettu noin 4(!!!) vuotta sitten ja siitä piti kutoa tytölle mekko,tässäpä sitä mekkoa nyt sitten on:) Nämä eivät käyttöön edes päässeet kun eivät mätsää minkään kanssa;)

Vaan ei se mitään,nyt on hallussa nirkot ja koopeet,puhumattakaan peepeestä ja 3peestä;)Semmonen ihan "pikkiriikkinen" moka noissa sattui että ajattelin ettei se nyt niin nuukaa ole vaikka koukku olisi numeroa suurempi kuin ohjeessa,mutta arvatkaas mitä,oli se just niin nuukaa,tabletit on niin suuret ettei niitä mahdu kahta vastakkaisille paikoilla ilman että roikuskelevat reunan yli=O
Pientä hienosäätöä taitoihin vielä tai ainakin ohjeidenlukutaitoon niin EHKÄ kehtaa jopa lahjaksi viedä:)


Siinä pari uutta taitoa,tässä kuussa niitä sitten esitelläänkin tämän tästä että päästään ajan tasalle:)
Nyt tää kuitenkin jatkais askartelupuuhilla,söpönen ja varsinkin ISO jutska tekeillä,varastettu ideakin tietty mutta siitä lisää huomenna:D Ihan pieni kurkistus kuitenkin,sniikki piikki vai mikä se olikaan:)

Kivaa viikonloppua sulle

20 kommenttia:

 1. Hih...hienot tabletit..., mutta eihän se sinun syysi ollut, että tulivat kookkaat, koukunhan se vika oli...:)
  hienosti olet kyllä kaikkea tehnyt ja opetellut...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina:No voi höh,tietysti se oli koukun vika eikä mun,olis tuo pitänyt itsekin keksiä:D

   Poista
 2. Hienoa, että olet pitänyt lupauksesi! Ja taitoja ole todellakin oppinut, sillä jälki on hienoa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mustakissa;Mä taidan tehdä jatkossakin niin että teen vain itselleni mieluisia uuden vuoden lupauksia,niissä on aika helppo pysyä:)

   Poista
 3. Hienot tabletit olet väsännyt, ehkäpä niistä tuunautuu jotakin muuta vuosien varrella. Käyttöön niiden on päästävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pirkko;Kiitos,kyllä nuo varmaan tavalla tai toisella käyttöön tulevat,jos ei muuta niin ompelen tyynyihin:)

   Poista
 4. Hienoja juttuja olet saanut virkattua!Virkkauksissakaan nuo pyöreät jutut ei kaikkein helpoimipia ole, joten VAu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi;Tänk juu,kyllä nuo "ihan vähän" käpristy mutta silitys vai mikä prässäys nyt sitten onkaan saa noissa virkkuissa ihmeitä aikaiseksi:)

   Poista
 5. Hienot, voi vitsit tuo mansetti on kyllä kaunis, osaisinkohan minä? Mä oon kans muutamana iltana virkannut pienempiä kukkia. Oli mulla oikeen ohjekin, muttakun tunnin säheltämisen jälkeen en sen mukaan osannut tehdä niin rupesin vaan kokeilemaan mitä tulle ja kyllä ne nyt ainakin hienoisesti kukan sukulaisilta näyttävät. Ehkä uskallan esitellä ne jossakin postauksessa :)

  Mitähän kumaa sä siellä nyt oikein värkkäilet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika;laita ihmeesä virkatuista kukkasista kuvia,olen IHAN VARMA että kauniita ovat:)Mä laitan seuraavaan postaukseen linkin noihin mansetteihin,ihan helppoja tehdä,sen tietää siitä mäkin osasin,ihan varmasti onnistuu sultakin:)

   Poista
 6. Upeita taitoja olet oppinut. Mulle nuo puolipylväät ja kokopylväät ja ketjut ja ja ja..ovat aivan hepreaa! Suuri hatunnosto siis sinulle.
  Ja sopivathan nuo tabletit hienosti tuoleihin ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka;Kiitos,kummasti sinä saat mattoa,koria yms.aikaiseksi vaikka lyhenteet olis hepreaa:)Mun mielestä "omasta päästä" toteutetut ohjeet ne vasta taitoa vaatiikin!

   Poista
 7. Söpösiä pyörylöitä oot tehnyt.Ei noissa mitään vikaa ole.
  Laitan sulle sähköpostia kohta tulemaan.
  Mukavaa sunnuntai iltaa sulle=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana Kristiina;Kiitos sulle,ei ole s.postia näkynyt eikä kuulunut:O
   Mukavaa tiistai(-iltaa) sulle<3

   Poista
 8. WAU, hyvin oot osannu noita peepeitä ja peepeepeitä värkätä! Upeita virkkauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipa;Kiitos,hirrrrveen kätsää nykyään kun youtubesta löytyy ohjevideot melkein kaikkeen,sieltä on helppo opetella:D

   Poista
 9. Joo ei tosiaan oo yöunia menetetty :) On vaan ollut hurrrjan kiva seurata uusien taitojen opetteluasi :) Hei kuule, onkos sulla mistä toi ohje tableteihin? Vois kokeilla itsekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna:Mukava kuulla että opettelua seurailet,itseäni harmittaa hieman että vasta tällä iällä esim.virkkaamisesta innostuin mutta parempi kuitenkin myöhään kuin ei ollenkaan:)Laitan noihin tabletteihinkin linkin seuraavaan postaukseen,ihan yksinkertaiset tehdä!

   Poista