Ihan pihalla

Rantaelämää,mökkeilyä ja pieniä reissuja on viime päiviin mahtunut,kotona on käyty vain kääntymässä. Ihanaa kun lämpöä ja aurinkoa vihdoin  piisaa,tosin itse kuulun ihmisiin joiden mielestä Suomessa EI ole koskaan liian kuuma joten en pistäis pahakseni isompiakaan lukemia,on tämä niin harvinaista herkkua kuitenkin...
Matskaroimassakin on pari kertaa käyty,vanha viisaus siitä ettei kala helteellä syö pitänee paikkansa, saman vois kyllä päätellä onkijan ilmeesta...Itse viihtyisin soutuveneilemässä vaikka tuntitolkulla mutta tytön mielestä homma on so boring että pikkupyrähdyksiin lähellä mökkirantaa on toistaiseksi tyytyminen:)

Aika monesta asiasta olen lapsosen kanssa samaa mieltä mutta tylsinä en näitä maisemia kuitenkaan osaa pitää,en sitten mitenkään päin=D

Tylsästä kaukana oli  kun sorsaemo toi poikasensa rohkeasti näytille mökkirantaan,siinä oli kaupunkilaiskakara(t) tohkeissaan kun poikasia ruokittiin,ei noihin luonnoneläimiin ja -lintuihin liiemmin pääse asfalttipihoilla tutustumaan,itsekin olin innoissani kuin olisin löytänyt kilon kultaa:)


Perinteinen kesäreissu Mikkelin Dinosauriaan tehtiin eilen,tytöllä oli kaveri mukana ja me vanhukset saatiin nauttia auringosta altaan reunalla kun lapset pulikoi,täytyy sanoa että vaikka kuumasta tykkäänkin niin kyllä kuusi tuntia suorassa paahteessa  alkaa olla aika maksimi,varsinkin kun unohdin oman uikkarin kotiin:) Eipä sillä,olishan siellä varjoonkin päässyt mutta nautitaan nyt kun on mistä nauttia...

Semmosia mukavan tavallisia kesäisiä puuhia täällä,tietenkään ei saa unohtaa ihan liian suuria määriä jädeä (mutta kun on niin kuuma)eikä ihan liian suuria määriä grilliherkkuja (mutta kun on niin...jotain...),niiden vastapainoksi tosin ollaan tytön kanssa alettu iltaisin käydä piiiitkillä pyörälenkeillä joten hyvällä omallatunnolla nautiskelen,siitäkin huolimatta että ne pyöräretket useimmiten päättyy jätskikitskalle;)

Aurinkoista loppuviikkoa♥12 kommenttia:

 1. Ja suomalainen maisema parhaimmillaan, tuli ihan melkein vanhaa järvenrantamökkiä ikävä...mutta vaan melkein ☺

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäfiiliksiä! Mekin Mikkelin torilla ja lähiseudulla aina kesäisin pistäydytään.

  VastaaPoista
 3. Samanolosiesti on täälläkin näitä aurinkoisia päiviä vietelty, tänään oltiin 3 tuntia rantsussa ja minua alko väsyttää hurjasti..tuli ihan etelässä vietetty lomaviikko mieleen..mutta ihana kun paistaa aurinko, minäkin tykkään helteistä!. Kivaa loppuviikkoa sinne:)

  VastaaPoista
 4. Kesällä/kin pitää herkutella=)Mukavia touhuja teillä ollut.Veneonkiminen on munkin mielestä ihmeellistä puuhaa.Mutta soutelu on jo paljon mukavampaa.Aurinkoa nyt piisaa,jotenka nautiskellaan nyt sitten!

  VastaaPoista
 5. Kivaa kesää :) jottain kaikille niin pysyy tasapaino yllä ! tylsähän se ois koko kesä äitin kans soudella ;)

  VastaaPoista
 6. Huoh! Ihanat maisemat. Mua on niin paljon kuljetettu kalassa miehen toimesta, että alkaa välillä tympiä. (En toki sitä miehelle ole kertonut vaan aina muka tosi innoissaan mukaan lähtenyt) No ei vais, kyllä se kalastus mullekin maistuu veneestä, rannalta se on vähän tylsempää.

  Suloinen sorsaperhe!

  Mäkin täällä innolla odotan, että päästään pojan kanssa johonkin kesäreissuun. Ensikesänä on ainakin pakko päästä muumimaahan...ainakin äidin :)

  VastaaPoista
 7. Kesämieltä parhaimmillaan! :o)

  VastaaPoista
 8. Että on upea tuo teidän vene <3 Haaveissa....

  VastaaPoista
 9. ihania kesämeininkejä!
  ja noi jätskille päättyvät lenkit lasten kanssa on niin tuttu juttu. mutta elämää. ei pidä pingottaa, kesä on niin lyhyt!
  ihania kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista