...schools out for summer!

Jiihaa,nyt se viimein alkaa,kyllä sitä on odotettukin,tytön ensimmäinen oikea koululaisen KESÄLOMA! =D Keskiviikkona oli "oikea" kevätjuhla ja siellä pääsi äiti oikein kunnolla aukomaan kyynelkanaviaan,mikään virsi-ihminen ei ainakaan tunnusta olevani,mutta suvivirsi herkistää takuuvarmasti ja lasten lauluissa on varmasti joku sisäänrakennettu kyynelkirvoitin,niin herkästi ne saavat silmät kostumaan;) Tytön luokalla oli tanhuesitys ja vaikka se melkein toppuluokkalaisen mielestä olikin hieman lapsellinen,niin äidin silmin se oli oikein taiteellinen esitys=)

Tänään sitten oli todistusten jako ja oikein hyvin oli eppuluokka sujunut,lukudiplomi suoritettu ja erityismaininta piirustustaidosta,joten iloisin mielin lomailemaan=D

Ope on tytön mielestä ihana (äiti on samaa mieltä) ja opettaja saikin itsetehdyn upean kortin jonka minä lahopää tietenkin unohdin kuvata.Minä löysin Kinuskikissan sivuilta ihanan perhosdominoreseptin ja ajattelin tehdä niitä opettajalle unohtaen täysin ettei kiireessä tule kun sanonko mitä ja niinhän siinä sitten kävi,että kaikki mikä voi mennä pieleen,meni pieleen...

No,tyttö sai ison kasan lomanalottajaiskeksejä ja opettaja kiireen vilkkaa keksityn suunnitelman B mukaisia muffinssivuokiin leivottuja raparperipiirakoita,takuuvarmalla reseptillä=) Maku oli kekseissäkin ihan hyvä,pikkuleivät on jostain syystä mulle vaan niitä hankalimpia leivottavia ja onhan se aika kuolleena syntynyt ajatus viedä lahjaksi eka kertaa kokeiltavan reseptin tuotoksia...No,ehkä ensi keväänä;)

Ihanaa lomaa sen aloittaville ja muille muuten vaan kaikkea ihanaa!

10 kommenttia:

 1. Hyvää kesälomaa tyttöselle..:)

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama kyynelkanava auki aina suvivirren aikana!Tänään myös 8 lk soittaman ja laulaman Missä muruseni on sekä ysien esittämäm Mikä kesä - biisin aikana :)))
  Tyttärellesi oikein ihanaa ja mukavaa ja antoisaa ansaittua kesälomaa!Kuin myös koko perheelle :))

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kesälomaa tokaluokkalaiselle ja sen perheelle!
  Itsekin tänään liikutuin, kun kuulin siskon pojan tokari- ja hymypoikauutiset...eli voin vain kuvitella miltä äipästä tuntuu noissa tilanteissa, sniiiif ;)
  Kyllä olisi varmasti nuo perhoskeksitkin opelle kelvanneet, taisit olla turhaan niin itsekriittinen...namilta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Ooh, olen selvästi löytänyt avun lähteen, sulla kun näyttää olevan nämä asiat hallussa.

  Ongelma on siis se, että tarhan tädeille ja sedille pitäis keksiä joku hyvästiäislahja, kun poika siirtyy muualle eskariin. Mitä niille vois antaa? Luonnollisestikaan lahjus ei saa olla kallis. Toisaalta se ei myöskään saa olla tosi köyhä. Tehtävää hankaloittaa lisäksi se, etten ihan tiiä montako niitä tätejä siellä on. Ei siis yksilöllisiä lahjoja, koska siinä menisin takuulla metsään vähintään lahjansaajien määrässä. Joku yhteisjuttu siis. Auta minua!

  VastaaPoista
 5. Ihania kesäisiä lomapäiviä koululaislle & vanhemmille! Helleaaltoahan nyt lupaillaan...

  VastaaPoista
 6. Suvivirsi herkistää minutkin aina kun sitä kuulen laulettavan. Muistan sen jo omasta lapsuudesta ja omien lasten kevätjuhlista. Se on vaan niin kaunis ja koskettava.
  Oikein hyvää kesälomaa!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on herkullisen lahjan opettaja saanut! Ihanaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 8. Lepposia kesäkuun alku-ja lomapäiviä koko perheelle :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos mukavista viesteistä,meillä tuo neiti osaa rennosti ottamisen taidon,niinkuin lapset yleensäkin,joten varmasti on ihana loma tiedossa,tässä tapauksessa kana yrittää seurata munan esimerkkiä;)Ihanaa kesää kaikille teille,lomailijoille ja työssäkäyville!

  VastaaPoista