haaveita ja unelmia...

Jo aikapäiviä sitten sain Mimmulta mukavan haasteen ja nyt sain viimein aikaiseksi vastata haasteeseen,ideana on kertoa 5 haavetta/unelmaa,pieniä tai suuria...Nämä omat haaveeni eivät ole minkäänlaisessa tärkeysjärjestyksessä,eivät myöskään niitä suurimpia unelmia,voisi sanoa,että ne ovat kuitenkin helpoimmin toteutettavia niistä noin ziljoonasta "olis ihanaa,jos..."jutusta,joita päässä välillä pyörii...

Olispas ihanaa,jos joku tulis ja pesis meidän ikkunat;)Me asutaan sellasella paikalla,että toisen puolen ikkunat saa koko kevään/kesän siitepölyhyökkäyksiä ja toisen puolen ikkunoihin nousee katupöly,ikkunat pitäis pestä parin viikon välein kesäaikaan,jos haluaa niiden näyttävän puhtaalta...Tosin tämä on niitä juttuja,jotka vaivaa vaan ärsytyspäivinä,muina aikoina ei ollenkaan,mutta en minä pahakseni pistäisi,jos ne huomenaamuna kuin taikaiskusta hohtaisivat puhtauttaan;)


Olispas tosiaankin ihanaa, jos kylppäristä löytyis jonain kauniina päivänä kylpyamme,hitsit,että tykkäisin...Tässä asunnossahan on ennen ollut iiiiso kylppäri,jossa on ollut amme,mutta jonkun remontin yhteydessä on rakennettu pieni sauna kylppärin yhteyteen ja erillinen pieni wc,mikään mission impossiblehan tuo ammeen laitto ei tosiaankaan ole,kun rakenteet sen mainiosti kestää,joten ehkä se joku aamu on sinne ilmestynyt...

Sepä vasta oliskin ihanaa,jos törmäisi luonnossa liikkuessaan ilvekseen,joka on mielestäni ehdottomasti Suomen kaunein villieläin,aivan ihana,olenhan minä näitä eläinpuistossa nähnyt,mutta se on aivan eri asia...Olen minä kyllä nähny karhunkin eläinpuistossa,mutta siihen en halua luonnossa törmätä,iik,puistattaa pelkkä ajatuskin;)

Olispas ihanaa matkustaa Lontooseen,tästä haaveilee myös meidän tylleröinen,jonain päivänä haave varmasti toteutuu ja tehdään ihana äiti-tytär matka,isukki jätetään kissavahdiksi;)

Olispas ihanaa omistaa tämmönen kesämenopeli,on niin symppiksen näköinen,kun vaan olla ja voi...Tämmösen hankin viimeistään sitten,kun tyttö on teini-iässä ja jahtaan häntä ympäri kaupunkia,kätsy peli siihen tarkoitukseen,tosin vain kesäaikaan;)

Näitä oli kiva miettiä,kiitos Mimmu!Tarkoitus on laittaa tämä eteenpäin viiteen blogiin,joten
Tiina Villa Namusta 
Marika Marikan muistelmista
Irmastiina IRMASTIINAN ELÄMÄÄ
Minna TALO MAALLA
Marika Hirsitalon suojissa 
jos ette näin keskellä kesää keksi muuta puuhaa, niin napatkaahan haaste mukaanne=D

Kesäisen keveää alkavaa viikkoa !


16 kommenttia:

 1. Voi miten ihana postaus!!:) Tulinpa hyvälle mielelle tästä:) Minäkin kernaasti haluaisin jonkun pesevän meidän miljoona ikkunaa ja kylläpä nuo muutkin haaveet kelpaisivat:) Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Heipparallaa möksältä ! Makkee menopeli...Haaveet ne lennättää mukavasti ja aina niistä joku totteutuuki :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Tartun siihen varmasti, mutta eka täytyy vähän miettiä...
  Lontoo kuuluu myös minun kestohaaveisiini. Ehdoton lempparikaupunki, johon palaan aina vaan uudestaan.
  Haluatko vinkkejä hyvistä/edullisista ostospaikoista tai muista jutuista? Olen käynyt siellä noin 20 kertaa (ounou! jaa minäkö jotenkin jumiintunut!) :D Otahan yhteyttä kun sinne menette.

  VastaaPoista
 4. Ai niin unohdin vielä: aloita Donna Leonin kirjat alusta. Muistaakseni lukemani oli 13. kirja? :D

  VastaaPoista
 5. Hei! Kiitos haasteesta, pitääpä tarttua siihen joku päivä :) Juuri eilen sain valmiiksi ikkunanpesuprojektin. Huh, mikä urakka, otin oikein kuvia blogiin laitettavaksi, niin onnellinen olin! On se vain aikamoista hommaa tuo ikkunoiden pesu, eikä ainakaan aina sitä kaikkein hauskinta. Toivottavasti nuo sinun haaveesi toteutuvat :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset haasteesta Kirsi - voisin kopioida sinun haaveesi omiksenikin :) Tosin en ole koskaan haaveillut tapaavani Ilvestä, mutta ei huono haave lainkaan kun nyt ajattelee :)
  Täytyypä hieman funtsata ja palata asiaan jonain päivänä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivasta haasteesta Kirsi!Postaus on tosiaan ihana.Kuin myös haaveesi :))
  Tuolla mopolla minäkin mieluusti hurruuttelisin...

  VastaaPoista
 8. Mukavia haaveita☺
  Tuo pinkki skopa olis kovasti mieleinen menopeli kesällä -joskus vuosia sitten sain lainata kaverilta keltaista kesäksi ja sillä oli toooosi kiva huristella!

  VastaaPoista
 9. Oi, olipa hyväntuulinen haaste!
  Kaikki kelpaisivat minullekin, tosin kylpyammeesta en niin perusta - mutta ovat niin soman näköisiä, että ihan vaan silmäniloksi kelpaisi! :o)

  VastaaPoista
 10. Ihania ajatuksia :) Samaistun kaikkeen paitsi yhteen, ammeen tilalta haluaisin hemmotteluloman kylpylään. :) Muutkin toiveet on kyllä aika kaukaa haettu omalta kohdalta, mutta saahan sitä toivoa.. ;)

  Toivottavasti sulla tärppää!

  VastaaPoista
 11. ONNEA Kirsi, voitit blogiarvonnassani!:) Käypä blogissani katsomassa meiliosoitteeni ja laittele yhteistietosi, niin lehti saa uuden kodin:)

  VastaaPoista
 12. Huhuu! Sulle ois arpajaispalkinto tulossa jahka laitat mulle osoitteesi!!!

  VastaaPoista
 13. Ihanat unelmat!!Lontoon reissua minäkin haaveilen..kirjauduin lukijaksi, tervetuloa myös romulyyliin, toivottaa riitta.

  VastaaPoista
 14. Muutamia yhteisiä haaveita meillä näköjään :) Lontoossakin olis joo kiva käydä ! Mukavia kesäpäiviä sinulle !

  VastaaPoista
 15. Kiitos kovasti paljon kaikille kommenteista,kylläpä olette mukavia naisimmeisiä=D Minna;Kunhan matka on ajankohtainen,haluan varmasti sulta vinkkejä,tuolla "kokemuksella" ne ovat varmasti hyviä;)

  VastaaPoista