Tylleröinen sisustaa...

...huoneensa ihan itse=)Suurinpiirtein vuosi sitten olimme muuttamassa nykyiseen kotiimme ja ajatus muutosta ei ihan hirveästi tyttöämme saanut riemusta kiljumaan,ikä oli juuri sellainen,että kaiken pitäisi olla niinkuin se on ennenkin ollut.Kaikenlaista "houkutinta" kehiteltiin ja parhaaksi niistä paljastui lupaus siitä,että tyttö saa sisustaa oman huoneensa ..

..tapetin ja maalin valinta ei tuottanut neidille minkäänlaisia vaikeuksia,aikaa kului ehkä 10 minuuttia ja kummallista kyllä,tapetissa on aivan samaa väriä kuin maalissa ja ne on kuitenkin myymälän eri osista valittu mitenkään vertailematta,minä sitten myöhemmin vaivihkaa värilastusta maalia tapettiin vertailin ja eihän siinä muuta voinut kuin todeta,että jälkikasvun värisilmä on huomattavasti omaani parempi=)

...parvisängyn tyttö olisi välttämättä halunnut,mutta turvallisuussyistä päädyttiin puoliparveen,neiti kun tosi levoton nukkuja ja myös unissakävelyä välillä "harrastaa"...

..."alakertaan" saatiin kuitenkin mukava kaveripeti ja on siellä äitikin välillä torkkunut=)

...kirpparilta löytyi kiva leveä tuoli,jossa kaverin kanssa kaksin mahtuu hyvin istumaan,kangas menee jossain vaiheessa vaihtoon,ei mikään kissaperheen kangas tuo punainen,väri on kyllä tytölle mieluinen...

...milläänlailla en ole puuttunut siihen,miten tyttö huoneensa järjestää,apuna tietenkin olen, jos huonekalujen paikkaa siirretään ja niitähän siirretään,mistä lie sellaisen piirteen perinyt...

...lamppuun kuulema pitäisi vaihtaa musta(!?) pitsikangas,sopiva kun löytyy niin ryhdytään puuhaan..Äidin  kannalta mukavinta tässä "ihan itse sisustamisessa" on ollut se,että tyttö on innostunut pitämään huoneensa itse kunnossa ja se on melkoinen muutos entiseen verrattuna=)

...ihan itsensä näköisen huoneen neiti on saanut aikaiseksi ja tärkeintähän tietysti on,että omassa valtakunnassaan viihtyy...Me ryhdytään nyt hiihtolomailemaan ja viikkoon ei tehdä muita kuin mukavia juttuja!

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää. Olisipa itselläkin ollut tyttönä tuommoinen oma pesä.
  Pitäisköhän munkin postata meidän muksujen uusista huoneista, hmm...

  VastaaPoista
 2. Ihana neidon valtakunta!Ja todellakin löytyy sisustussilmää! :)
  Mukavaa ja leppoisaa hiihtolomaa!Meidän pitää oottaa vielä viikko...

  VastaaPoista
 3. Siinä on hyvä sisustushöperön alku kasvamassa;) Ja todellakin, tyttö on oikeassa siinä, että musta kangas sopii siihen lamppuun paremmin;)

  MUKAVAA HIIHTOLOMAA!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa lomaa!
  Tytöllä on silmää. Meillä 16v. neitonen päätti vasta huoneensa remontin yhteydessä maaleista ja tapeteista. Voin sanoa, että noin helposti ei käynyt, mutta lopputulos oli minustakin erittäin onnistunut, ja mikä tärkeintä - neiti itse oli tyytyväinen. On kivempi pitää huonekin siistinä, kun on itse sen sisustanut:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on hyvä sisustusmaku sun tyttöselläs! Ja arvaa heräsikö halu taas muuttaa meillä lastenhuoneen järkkää kun näin nämä ihanat kuvat :)

  Ja tuo lamppukin on ihana.

  VastaaPoista
 6. wihtori;kiitos,mulla ei ollu edes omaa huonetta tytön ikäisenä,meitä asui 6 henkeä kolmiossa ja voin kertoa,ettei sitä lapset sisustellu;)
  Marika;kiitos,tyttö ilahtui kovasti kommentistasi,leppoisaa loman odotusta!
  Possumamma;kiitos,mukavaa on,kun tyttöäkin sisustus kiinnostaa,vähän niinkuin yhteinen "harrastus"=)Täytyy laittaa kuva lampusta,kunhan on saatu se tuunattua=)
  mustakissa;kiitos,meillä ei neiti kyllä jahkaile päätöstensä kanssa=)itse olen rasittavuuteen asti entten,tentten,teelikamentten tyyppiä..
  Outi;kiitos,tyttö ilahtui kovasti kommentistasi!Eiköhän meilläkin loman aikana taas huonekalut saa kyytiä=)

  VastaaPoista
 7. Heippa vielä. Käy hakemassa tunnustus blogistani:)

  VastaaPoista