Makkarin tumma talviasu

ll
Muistinpas räpsästä makkarista pari kuvaa,näinä päivinä nimittäin vaihtuu talvinen tummuus keväiseen vaaleuteen,täytyy sekin keino kokeilla,jos vaikka nopeuttaisi kevään tuloa...
vähän oudolta näyttää kuvassa toi seinä,siinä kun ei tauluja ole,eikä varmaan tulekaan,olen jostain kumman syystä erittäin ihastunut erilaisiin "perhosjuttuihin",niitä löytyy meiltä jos jonkinlaista ja tuo tapetti oli mulle se napakymppilöytö,en raaski peittää sitä minkäänlaisella taululla yms.
Toista seinustaa en vielä viitsi kuvailla,siinä kun ei ole oikeastaan mitään,tai siis on,mutta vasta mielikuva-asteella,suunnitelmat on selkeät mutta toteutusta vailla...
Tällä viikolla ei suurempia projekteja toteutella,selkä pamahti maanantaina ja ainakin tämä viikko kuluu sairaslomalla.Jos siitä jotain hyvää pitää keksiä,niin on ainakin aikaa suunnitella..
Luovaa loppuviikkoa =)

3 kommenttia:

 1. Kyllä on nätti tapetti!
  Muutenkin tosi kaunista ja persoonallista..
  Luovaa loppuviikkoa myös sinulle :))

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen teidän makkari. Hyvä idea nuo tarjotinpöydät, erilaiset kuin mitä yleensä näkee, hieno juttu, tykkään :) Ja tapetti on ihana :) Ja kiitos hyvästä kommentista blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marika & Johanna!Kyllä ihan sydäntä lämmittää saada kommenttia "bloggaajakonkareilta"=)Itse pyörin pitkään blogeissa jättämättä koskaan kommenttia,vasta nyt olen tajunnut,mitä ihmiset tarkoittavat,kun laittavat blogeihinsa,että olisi kiva jos jättäisit vierailustasi edes pienen merkin, jonkunlaista vuorovaikutustahan suurin osa bloggailijoista varmaan haluaa,eivät tietenkään kaikki..
  Tuo tapetti oli mulle "rakkautta ensi silmäyksellä",jos nyt tapetista voi niin vahvaa ilmaisua käyttää=)

  VastaaPoista