..ei maalia,kiitos...

...täysin surutta vetelen maalia milloin minkäkin huonekalun tai esineen pintaan,mutta muutamia huonekaluja meiltä löytyy, joita en edes harkitse maalaavani,vaikka tosi edullisia löytöjä ovatkin,jotenkin epäilen,että niistä katoaa "se jokin",mihin ostaessani ihastuin jos pistän pensselin heilumaan...

...tämä on yksi niistä,hauska on ollut pohtia,kuka on yrittänyt lipastoon murtautua,lukon kohdalla kun on selvät murtojäljet...

...tämä "akkarikaappi" on toinen,jota en maalaa,pintakäsittelyä kyllä muutoin odottaa,varsinkin tuo päällinen nätisti sanottuna lievästi kulahtanut...

..pöydän ja tuolien maalaamista olen kyllä harkinnut,mutta tulen aina toisiin ajatuksiin,kun muistelen miten ison työn tein tuolien kanssa vuonna yx ja kax opiskellessani verhoilijaksi,tuolit purettiin,hiottiin, liimattiin,petsattiin ja lakattiin,aikasmoinen homma aloittelijan taidoilla =)Verhoiluhan noihin on äärettömän helppo uusia,ainaskin kymmenennet kankaat on menossa=)

...tämä ihanuus on uusin LÖYTÖ appivanhempien vintistä ja tämä tulee saamaan uuden maalin pintaansa keväällä,joko vaaleanharmaan tai-pinkin tai -turkoosin tai,tai,tai...aika näyttää=)

Rentouttavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Tosta viimeisestä kaapista tulis kyllä tosi HERKKU, jos sen maalais sillä turkoosilla, ja sitten lisäksi osa pinkillä (esim. laatikot):P Jään odottelemaan, että mihin sä sen suhteen päädyt; varsinkin, kun rakastan tuommoisia kaappeja, ja työnalla on ittelläkin just tuommoinen samantyylinen:)

  Ja oikeassa olet siinä, että on niitä huonekaluja, joita ei raaski maalata, sillä se maalaaminen pilais ne. Mulla näitä on mm. semmoinen vanha kirjoituspöytä, jossa onneksi pinta onkin niin hyvässä kunnossa, ettei sille tarvii tehdä mitään.

  VastaaPoista
 2. Possumamma;Juu,se on jännä juttu,että monessa blogissa oon nähny näitä maalattuna ja ne on näyttäny tosi kauniilta,mutta noiden omien maalaamisen ajatteleminenkin kauhistuttaa =O Turkoosi on aika vahva ehdokas,yhdessä perinnevärikartassa on aivan ihana sävy,mun mummolassa oli aikanaan sen värinen tiskipöydän alakaappi, sen värin näkemisestä tuli mukava "nostalgiafiilis"=)

  VastaaPoista
 3. Juu,ehdottomasti samaa mieltä:esittelemiäsi aarteita ei saa maalata!Ovat hyviä juuri noin :)
  Ihana tosiaan tuo alin kaappi!Mielenkiinnolla ootan mihin väriin päädyt! Minä kans ihailen muiden rohkeita värivalintoja,ite oon jänishousu... :))

  VastaaPoista
 4. Marika,minä taas oon semmonen entten,tentten,teelikamentten-tyyppi sekä noissa maali-että kangasvalinnoissa=D Tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä,että sieltä perinnevärikartasta se kaapin väri löytyy,hieman keväämmällä rupee pensseli heilumaan=)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistasi! :)

  Ihanaa täällä ja voi mitä aarteita siulla! Voisin kanssa pari aarrettani esitellä. :)

  VastaaPoista