Minullako muka musta vyö mielensä muuttamisessa?

Pääsiäisen aikaan tulee kuluneeksi 5 vuotta siitä kun muutimme tähän kotiin eikä valikoiva muistini  niin valikoiva ole ettenkö muistaisi muuttoa edeltäneen rempan aikaista pintamateriaalivalintojen vaikeutta. Mieli muuttui ainakin kerran päivässä, monena paljon useammin. Mulla ei ole koskaan ollut ns. varmaa makua, mitä se sitten ikinä onkaan mutta sehän ei varsinainen ongelma ole vaan päänvaivaa aiheutti lähinnä se että niitä makuja oli liikaa, helppo oli mielikuvitella vaikka minkämoista maalia ja tapettia sinne ja tänne.Tein sitten niin kuin tuollaisessa tilanteessa olen kuullut monen muunkin tehneen, valitsin maalit ja tapetit sillä perusteella "ettei niihin ihan heti kyllästy".Enkä kyllä ihan heti kyllästynytkään, melkein 5 vuotta siihen meni että alkoi tuo makkarin ja olkkarin "pitkissä" seinissä oleva lilaan taittava beige tökkiä.

Ei ole nainen paljon viidessä vuodessa muuttunut mitä tulee valintojen vaikeuteen, olen parin viikon aikana laukannut useampaan kertaan maalikaupassa, on haettu lastua lastun perään, mallailtu ja pyöritelty, joo tää on hyvä, eiku tää on vielä parempi, ei kun ei olekaan, nyt kyllä tartten lisää vaihtoehtoja kun tähän ehkä kyllästyy jne.Vaan on tämä hauskaakin, ainakin heti sen jälkeen kun valinnanvaikeuden aiheuttamat tuskankyyneleet on kuivattu, tänään on pitkin päivää naurattanut eilis-iltaisen juupaseipästääpästoipas-pähkäilyitteni jälkeinen miehen huomautus että mulla on kuulema ainakin 7 danin musta vyö mielensä muuttamisessa. Jaa mulla vai, johan mä olen sitä miestäkin 15 vuotta satunnaisia ja  hetkellisiä kyllästymisiä lukuunottamatta kyllästymättä katsellut, joku roti noissa daneissakin, yhden tai ehkä kahden korkeintaan...Ja voihan se vyökin olla vaikka minkä värinen, semmonen mihin ei ihan heti kyllästy... Joka tapauksessa jee, ensi viikolla pääsen remppahommiin ja makkarista olis tarkoitus aloittaa, sikäli mikäli saan sen sävyn valittua...


                                      
                            Kivaa loppuviikkoa,daneilla tai ilman!23 kommenttia:

 1. Sekoitan suo vielä vähäisen eli ystäväni mies, joka on värialalla töissä antoi vinkin, että noita mallilastuja kannattaa mallailla aina valkoista paperia vasten, muuten seinässä jo oleva sävy fuskaa silmää. Helpottiko :-)
  Kiva värisävy ja tyyli teillä on makkarissa!
  Ja hei, jos samaa miestä noin kauan katselee -ja kuuntelee- niin jonkun pystin siitä pitäisi jo saada. Taidankin alkaa ehdottelemaan tuota idistä omalleni, jota on jo katsellut rapiat parikymmentä vuotta......
  Kiva kuitenkin odotella millainen makkaristanne tulee, keltainen? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka; No tuo on kyllä hyvä vinkki ja sitä jo testasinkin, vaikutti kyllä todella paljon lastun sävyyn, aina oppii uutta:)
   Olis kuule tosissaan poltellut valita makkariin joku räväkkä sävy mutta olin tylsä ja valitsin harmaan, osittain perheen painostuksesta ja osittain tästä ajoittaisesta tuuliviirimäisyydestäni johtuen, laitan sitten tekstiileillä hieman sitä väriä mitä nyt tunnun kaipaavan, onhan niitä helpompi vaihdella vaikka en mä sitten toisaalta taas tiedä, äkkiäkös sen seinänkin sutii;)

   Joo kyllä parinkymmenen yhteiselovuoden jälkeen jo oman liputuspäivän ansaitsisi, herää vaan kysymys että kummalle pitäis liputtaa:D

   Poista
 2. Melkein viisi vuotta samat värit..kauhean paikoillen jämähtänyttä! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korukopan Eija; Joo eiks vaan olekin paikoilleen jämähtänyttä, kasvaa jo hämähäkin verkkoa nää mun aikaisemmat valinnat;)

   Poista
 3. Päivän vatsalihasjumpat tehty kun luin tämän, tekstisi on ihan huippua!
  Mahtava on makkarikin, tsemppiä päätöksentekoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana; Kiva että nauratti, kyllä oon niin monet naurut saanut itsekin omalle päättämättömyydelle nauraa, on tosin tainnut muutamat kyyneleetkin tulla vuodatettua samasta syystä;) Maali on valittu ja eiköhän se telakin koht'sillään heilahda, jos en kerkee mieltäni sävyn suhteen muuttaa ennen sitä:)

   Poista
 4. Mielenkiinnolla odotan, mitä sieltä tulee :) Niinhän se on meilläkin, että kun yhden asian uudistaa, niin alkaa eskaloitumaan (miehen mielipide) ja minä "luulin" että se eskaloituminen oli "järkiperäistää". No nainen saa muuttaa mieltään niin monta kertaa kuin haluaa. Eihän ne miehet siihen paljoa ota kantaa. Remontti-intoa sinulle toivoo Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa Palola; Tuota eskaloitumaan-sanaa voisin ruveta käyttämään itsekin, ei kuulostaisi ihan niin järjettömältä tämä paisuu kuin pullataikina-meininki:) Minusta rempan tekeminen, maalaaminen, tapetointi yms. sellaset hommat on vähintään yhtä kivoja kuin se lopputulos, pitäis varmaan yrittää hakeutua alan hommiin niin jäis nämä kotinurkat vähän vähemmälle:)

   Poista
 5. Minäkin täällä innolla odotan mitä saatte aikaiseksi.Tuo keltainen tapettikin on ihana! Mukavaa viikonloppua ja remppa intoa!( taitaa sitä olla toivottamattakin :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tianna Sievänen; Nythän taitaa käydä niin että menee maalailuhommien lisäksi tapetointihommiksi mutta eipähän lopu hommat kesken, se vasta tylsää olis:) Eteisen tapetti on minusta aivan ihana, se on muuten Sannalta peräisin jolla taitaa olla pari rullaa jemmassa jotain sopivaa kohdetta varten:)

   Poista
 6. No mutta teillä (niinkuin meilläkin) mies kuitenkin pääsee helpolla, kun ei tarvi sentään olla toteuttamassa niitä mielensämuuttajan kaikki muutoksia, vaan ne hoituu ihan itsellään :). Sitäpaitsi miehet sais kyllä olla tyytyväisiä (niinkuin varmaan ovatkin) siihenkin, että vaimoilla on koko ajan jotain mielenkiintoista mielenmuutospuuhaa meneillään. Muuten voisivat vaikka alkaa kiinnittää huomiota kaikenlaiseen epäoleelliseen. Niinkuin nyt esimerkiks siihen, mitä mies tekee, ei tee tai on jättänyt tekemättä tai ainakin vähintään aikoo jättää tekemättä... Että olisivat onnellisia vaan (niinkuin varmaan ovatkin), että vaimolla on se musta vyö :)

  En nyt äkkiseltään kuvista katsoen näe mitään maalaustarpeita makkarissa, mutta siellä on lastut jo lennelleet siihen malliin,e ttä tuskin tässä mitään muutosvastarintaa kannattaa edes yrittää järjestää.. Ja voi että miten toi keltainen kukkatapetti on niiiiiin ihana <3

  Turvallista perjantaita ja touhukasta viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka; Joo mä kanssa luulen että miehet ovat tyytyväisiä, jos ei muuten niin ainakin salaisesti noihin naistensa mustiin vöihin, tai ainakin siihen että naiset toteuttavat itse vöidensä vaatimat muutokset,:) Ja kivahan noita on tehdä, mä oon noissa remppahommissa muutenkin sellanen ei tartte auttaa-tyyppi jos vain suinkin itse osaan tai kuvittelen osaavani:) Ja tekemällähän nuo oppii, muistan kun aikoinaan, varmaan 25 vuotta sitten innostuin ekaa kertaa tapetoimaan ja tietämättömyyttäni ostin kohdistettavan tapetin, siinä valutettiin niin kyyneileitä kuin tuskanhikeäkin mutta niin vaan meni kohdistukset loppujen lopuksi oikein, niitä roskikseen lentäneitä vuotiahan ei lasketa täällä meilläpäin;)

   Poista
 7. Täällä jo malttamattomana odottelen, milloin alkaa suti heilua:)
  Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mustakissa; :) Kyllä täällä tällä vikolla taitaa alkaa heilua niin sudit kuin tapettiveitsetkin, siltä nyt alkais näyttää:) Kivaa keskiviikkoa sinne♥

   Poista
 8. Erityisen hauskasti kuvattu "ongelma" taas. Jään odottelemaan rempan vaiheita ja mustan vyön viuhumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri; Kiitos, onneksi tää on kuitenkin semmonen positiivissävytteinen ongelma,tietty tää on vaan oma tulkintani, mies saattais esittää eriävän mieleipiteensä jos kysyisin:) Nyt on musta vyö tiukasti solmittu ja homma ihan starttilaukausta vaille,kylläpäs syyhyääkin nuo sormet jo :)

   Poista
 9. Mutta mikäs se tuo keltainen kukkatapetti on???!!! Ihana!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusa; Eikös vaan olekin ihana tapetti,ihan aitoa retrotapettia sain ystävältä kaksi rullaa ja just riitti tuohon eteisen seinänpätkään:) Tapetoidessa hieman pelkäsin että siihen kyllästyy nopeasti mutta höpöhöpö, ei kai mihinkään noin aurinkoiseen voi kyllästyä, varsinkin kun se ei ole koko ajan silmissä vaan "piilossa" eteisessä:)

   Poista
 10. Innolla jo oottelen minäkin mihin väriin päädyt ja tietysti muutkin remppaideasi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta; Lastuja oli kuule vaikka minkä värisiä mutta pelasin sitten varman päälle ja valitsin harmaan maalin, tuolle tapettiseinälle saattaa kyllä sitten tullakin vähän värikkäämpi juttu:)

   Poista
 11. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuleman pitää. :) Onhan se vaikeaa valita, kun mahdollisuudet on monet. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia K; Mielenkiinnolla odotan itsekin mitä tuleman pitää, se kun saattaa vielä tehdessäkin muuttua se mielipide:) Aikoinani kun tein verhoiluhommia työkseni ihmettelin usein miten joillekin ihmisille tuotti suuria vaikeuksia valita verhoilukangas...Vähänpä tiesin, itse olen ihan samanlainen noiden maalien ja tapettien suhteen :D

   Poista
 12. Mä lähdin tänään hakemaan harmaata taikka beigeä maalia tulevaan olkkariimme.
  - Ja kotiuduin KELTAISEN tönikän kanssa :D
  Mä niiiiiiiin tiedän ton tunteen.
  Kun kaikki näyttää hyvältä, mutta sitten ei kuitenkaan...

  VastaaPoista