Kohtuus kaikessa, kohtuullistamisessakin

Reilu vuosi sitten aloittamani tavaramäärän kohtuullistamis"projekti" on jatkunut ja jatkunut ja jatkuu edelleen vaikken siitä ole muistanut "meteliä pitääkään", en nyt lähtis väittämään että se kohtuus ois päässyt  ihan toiseksi luonteeksi muodostumaan, silmät kiiluen etsin edelleenkin kirppareilta tuunattavaa enkä sitä missään tapauksessa aio edes lopettaa  mutta onhan noita kohtuullistamisen hedelmiä melko mukava nautiskella.

Niinkuin nyt vaikkapa sitä hedelmää että meillä on nykyisin oikeastaan aina siistiä lukuunottamatta tytön vaatekomeroa, ei ole kasoja, kekoja eikä läjiä lukuunottamatta tytön vaatekomeroa kun kaapeissa on tilaa ja nippelinappeleillekin oma paikkansa joille ne ne myös muiden perheenjäsenten kuin minun käytön jäljiltä ovat valituksestani valistuksestani johtuen alkaneet päätymään.

Tai no, siistiä ja siistiä, pitäis varmaan mieluummin sanoa että äkkivilkaisulla, todella nopealla sellaisella, siistinnäköistä...Kaikilla asioilla kun on kuitenkin kääntöpuolensa ja niin on tälläkin, ne kasat, keot ja läjät saivat tarttumaan siivouspuuhiin,varsinkin imuriin herkemmin,  nyt taas kun ei ole kasoja, kekoja eikä läjiä  lukuunottamatta tytön vaatekomeroa niin viimeksi toissapäivänä imuri huusi, suorastaan kirkui että iik,apua,onko pakko jos ei haluu!!!???, vain hieman jalkapalloa pienemmän pölypalleron nähdessään.

Pölypalleroista viis veisaan, tuo tavaramäärän kohtuullistamisen onnistuminen on tuonut jatkuvasta aivastelusta huolimatta niin paljon hyvää oloa ja mieltä tullessaan että kohtuullistaminen jatkuu ja laajenee, mutta mihin,siitä lisää joskus toiste.

Tuosta otsikosta sen verran että kohtuullistin sitten omaa "nettiaikaani" siihen malliin että meinas blogikin jäädä ihan hunningolle, kohtuullistamisen synonyymi kun ei taida kuitenkaan hunninko olla niin josko tätä blogiakin taas henkiin herättelisi, postattavaa ainakin ois vaikka kuinka, remppa- ja tuunailutahti kun ei ole yhtään hiljentynyt vaikka blogi onkin.Tuunailu-aiheinen arvonta on ainakin ihan just tulossa, hoksasin nimittäin tuossa männä viikolla että kokonaiset 4 vuotta on täällä jo tullut höpistyä,välillä enemmän,välillä vähemmän mutta kuitenkin...

Kuvituskuvina tällä kertaa kaikki 5 lehtileikkeen läpärettä jotka jäivät jäljelle kun aloin "kohtuullistaa" vuosikausia inspiraation lähteeksi hilloamiani vanhoja sisustuslehtiä, tämän verran jäi yli metrisestä pinkasta jäljelle?!

 Ja jotenkin ois semmonen kutina että nämä kuvat keittiön liitutauluoveen tarrattuna inspiroivat mua enemmän kuin se lehtipinkka kaapin kätköissä. Saatan toki olla väärässä, usein nimittäin olen.

                                 Inspiraatiota alkavaan viikkoon♥                 10 kommenttia:

 1. Voi kun saiskin olla niillä töin että kohtuullistelis kotona ja kikkailis uutta...Eiku taas uusi keno vetämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lovviisa; Sanos muuta, se se vasta ois kohtuullistamista,kenolla millä hyvänsä:)

   Poista
 2. Ahaaa.....tämä olikin siis ihan kohtuullistamista tämä hiljaisuus??
  No, se meni kyllä ihan liiallisuuksiin, sanon mä :)
  Että joku roti!!

  Tavaramäärän kohtuullistaminen jatkuu täälläkin. Edelleen.

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. Kohtuullistettu on viime vuonna niin, että pari kertaa pidin kirpputoria ja tavaraa lähti myös SPR:n kirpparille. Välillä on pakko viedä tavaraa toisesta ovesta ulos, kun tahtoo tulla toisesta ovesta sisään.

  VastaaPoista
 4. Tämän tauon vastapainoksi voisit tehdä viikon ajan peräkkäin postauksia tuunauksista ja rymsteerauksista, vähintään viikko!
  Sen verran olen sinua tänne linjoille kaivannut ja kuvia kaikista ihanista muutoksista.
  Jooko =)

  VastaaPoista
 5. Nyt on pakko todeta, että olen rehellisesti sanottuna - en pelkästään kohtuullisen - vaan ihan hemmetin kateellinen siitä, että olet onnistunut noin hyvin. Ja ihan varmasti ymmärrät oikealla tavalla mitä tarkoitan kun sanon, että en ehkä olis viimeisiä ropojani lyönyt vetoa sen puolesta, että juurikin sinä olet vuoden kohtuullistaja :).
  Mutta kyllähän tosta rivien välistä välittynyt hyvän olon tunne antaa taas vähän potkua persauksille täälläkin. Kun ei ne rojut näköjään vieläkään ymmärrä ovesta ulos ilman apuja kävellä. Että kiitos tästä kohtuullisen suuresta omantunnon kolkutuksesta sullen :)

  VastaaPoista
 6. Oikein viisasta, taidanpa ottaa opiksi! Sisustuslehdet tosin saksin heti parin lukukerran jälkeen ja liimailen kivat kuvat ja artikkelit leikekirjoihin.

  VastaaPoista
 7. Juuri kun sä olit mielessä, niin löysinkin tätä kaivattua täältä :) Samalla linjallaoonmenny innoittamanasi mut paljon hitaammin, ja meillä imuri saa kyllä rauhassa huilia ;)

  VastaaPoista
 8. Samaa täälläkin on yritetty. Vein kierrätykseen aika paljon tavaraa ja nyt ajattelin seuraavaksi varata kirpparipöydän viikoksi, kun hyvällä kirpparilla on synttäriale.
  Tietysti siinä on vaaransa, koska kirpparilla pitää käydä pöytää hoitamassa. No, pitää laittaa laput silmille.

  VastaaPoista
 9. Taas täällä kommentoimassa...H-häirikkö :-D
  Piti vielä esittää toivepostausaihe, eli saisikos ruoanlaitto ja/tai leivonta juttuja?

  VastaaPoista