?-ikäisen laatuaikaa...

Lapsesta asti olen jostain syystä väittänyt eläväni 100-vuotiaaksi,jos tuo väite pitää paikkansa niin ihan vielä en keski-ikäinen ole,jos taas tilastoihin uskoo niin kyllä se keski-iän rajapyykki on jo kilahtunut rikki... Vaan eipä tuo mua harmita,en muista  ikääni aikuisena harmitelleeni,ainoat harmituskerrat taitaa liittyä sinne melkein baari-ikään,tai siis siihen portsarin kieltävään käden nousuun kun ikä ei ihan riittänyt sisäänpääsyyn...

Keski-ikäisen naisen ala-asteikäinen tytär pääsi  uiskentelemaan lisääntymis-ikäisen sorsaemon vähänks me ollaan suloisia eikä osata vielä lentää-ikäisten poikasten kanssa
Mutta,mutta...Mikähän on nimeltään tämmönen ikä; tyttö lähti yökylään anoppilaan,saatiin ihanat serkkupojat Ranskasta Suomilomalle ja mikäs sen mukavampaa kuin serkkukatras mummon hyvässä hoidossa..Otolliset olosuhteet siis sille paljon puhutulle aikuisten parisuhteen laatua ylläpitävälle kahdenkeskiselle ajalle...

Aina ajoitus ei ole oikea;)
Tällä kertaa mies aloitti sen parisuhteen laatuajan viettämisen  kuorsaamalla pari tuntia  sohvalla jotta jaksais katsoa myöhäisillan leffan,saatatte olla kuulevinanne veemäisen särähdyksen äänessäni mutta kuulette väärin;)
Ja mitenkäs minä vietänkään sitä samaista parisuhteen laatuaikaa...


Ekaks jynssätään keittiön kaapit ja pestään ja kiillotetaan oikein säihkyviksi niiden päällä majailevat astiat...Saatatte kuvitella että  tahallani kilistelin ja kolistelin mahdollisimman kovaäänisesti ihan siks että mua olis ärsyttänyt miehen tapa viettää sitä samaista laatuaikaa mutta olette väärässä;)
Sen jälkeen istutaan koneella persus puuduksissa jättäen (vähemmän laadukkaita) kommentteja laadukkaisiin   blogeihin ja pelaillaan (epälaadukkaita) nettipelejä ja nautiskellaan samalla 1(!!!)erittäin laadukas mansikka-limesidu...

Ai perhana nyt se mies heräs,mun taitaa olla parasta lopettaa mun oma laatuaika nyt että pääsee viettämään sitä mitä se nyt olikaan laatuaikaa...

Elämä on ihmisen parasta laatuaikaa;) Laadukasta lauantai-iltaa sullekin


24 kommenttia:

 1. Pitäisköhän tän mummun lähteä viettämään laatuaikaa kotiin....mä vallan unohdin pistää lämmityksen päälle täällä laatuaikapaikassa kun vietin laatuaikaa Namussa laatuseurassa :D
  Ja nyt tääl on kylymä ja kostee....

  Mut mitäs mä tääl höpötän kun sä kerta sitä laatuaikaa siellä päässä vietät :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi; Joo mä luinkin että sulla oli ihanaa laatuseuraa,siis itsesi lisäksi tietenkin!On se tuo mieskin ihan laadukasta seuraa,ainakin välillä mutta kyllä toistakymmentä vuotta yhdessä on saanut aikaan sen että laatuaikaa voi välillä viettää ihan itsekseenkin:)

   Poista
 2. joskus se oma laatuaika voi tosiaan olla vielä houkuttelevampaa kuin se paljon hössötetty parisuhde-laatuaika...
  eikä siitä iästä kannata kriiseillä - koskaan enää et tule olemaan niin nuori kuin nyt, joten antaa palaa! ;D vaikka kokonainen mansikka-limesidu ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina;Just noin se on!Ihan kiva välillä olla kaksinkin mutta kun on näinkin pitkään oltu yhdessä ja normiarki pyörii meidän tytön ikäisen kanssa jo niin että joka päivä melkein ollaan välillä kahdestaan,siis kun tyttö menee kavereidensa kanssa niin se spessuaika ei musta tunnu niin kamalan tärkeältä kuin silloin kun tyttö oli pienempi...Mutta hei,ei kerrota sitä mun miehelle;)

   Poista
 3. Laatu aikaa on niin monenlaista ;) Leppoisaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta;Laatuaikaa on todellakin monenlaista,välillä on kiva puuhailla ihan itsekseen vaikkei se puuhailu olis koneella istumista kummempaa;)Mukavaa torstaita sulle♥

   Poista
 4. Mäkin oikien uhrasin eilen oman laatuajan, jotta toinen ei menis muualle viihteelle.
  Pakottautuin sohvalle leffaan katsomaan, sen sijaan että olisin esim maalannut parvekkeen lattialevyjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanvaiva;Parvekkeen lattialevyjen maalaus kuulostaa oikein mainiolta OMALTA laatuajalta;)
   Välillä se on kuitenkin vissiin pakko ajatella sitä toistakin osapuolta,varmaan tosi vaikee makoilla sohvalla katsomassa leffaa kun mielessä pyörii parvekehommat:D

   Poista
 5. Heh, laatuaikaa on monenlaista. :)
  Meillä on insinöörin kanssa laatuaikaa yhdessä melkein joka päivä, kumpikin tekee omiaan ihan tyytyväisenä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna;Musta tuo on just niitä "vakiintuneiden pariskuntien" suurimpia etuja,ollaan samassa paikassa samaan aikaan,puuhaillaan kuitenkin omia juttuja ILMAN että siitä kumpikaan vetää hernettä nenukkaan,edes sinne toisen sieraimeen;)

   Poista
 6. Laadukas teksti ja laadukkaat kuvat! Minusta tuo "väärin ajoitettu" liukumäkikuva on huikea. Laadukasta sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri;Kiitos taas kivasta kommentista:)Nauratti tuo vesiliukumäkikuvaus,mä otin varmaan 20 kuvaa ja vain yhdessä tyttö näkyy (melkein) kokonaan:D Laadukasta torstaita sinulle!

   Poista
 7. Aina pitäis olla kamera matkassa.Sen kyllä todistaa tuo ihana kesäkuva uijista.Iloinen ja suloinen kesä meininki=)Pärjäis varmaan jossakin kesäkuva kisassakin.
  Mutta toivotan teille parasta laatuaikaa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitsienkeli; Mulla on aikojen saatossa mennyt niin monet mainiot kuvat sivu suun että olen vahingosta viisastunut ja nykyisin muista melkein aina ottaa kameran laukkuun kun johonkin lähdetään:)Ihmeen rohkeita nuo sorsanpoikaset olivat,tyttö hyppäs laituriltakin niiden viereen eivätkä lähteneet karkuun:O
   Laadukasta torstaita sulle!

   Poista
 8. laatuaika on laatua jos sen kokee laadukkaaksi teki sitten mitä tahansa. hyvälle kuulostaa teijän laatuaika. täällä usein hyvin samankaltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi;Juurikin noin,kyllä mulle ihan laadukkainta aikaa on se ihan tavallinen perhearki,toki välillä tulee olo että plääh,jotain muuta välillä kiitos;)

   Poista
 9. Laatuaikaa hyvinkin ;-D
  Meillä laatuaika menee nii, että minä olen mökillä ja mies kotona ;-D Eikö olekin laatuaikaa parhaimmillaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva Kivitikka;Kuulostaa suorastaan loisteliaalta laatuajalta,pitkän parisuhteen mukanaan tuomia etuisuuksia varmaan;)

   Poista
 10. Olin melko yksinäisen kaverin luona kylässä ja klo 20 hän sanoi, ettei tietokonetta viitsi enää näin myöhään (!!!) avata ja klo 20.30 alkoi nukkua. Mä olin monta kertaa sanonut, että voitais katsoa joku elokuva (yleensä en juurikaan elokuvia katsele), mutta toinen vaan kuorsaa!!! Viestin sitten toiselle kaverille, että toi yks vaan kuorsaa, mitä mä nyt teen. Kaveri vastasi, että hänen miehensä on kans kuorsannut jo hyvän aikaa, eli kuorsaajat vois viettää iltaa yhdessä ja me hereillä olijat laatuaikaa yhdessä jossain muualla. :)
  Tuli taas hyvin selväksi se, miksi parisuhde ei välttämättä olekaan tavoiteltava asia. :D
  Iiiiihana sorsakuva!
  Oletko koittanut ottaa kuvaa keinuvasta lapsesta keinun sivulla seisoen? Mä olen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adalmiina;Jotenkin ajattelis että jos melko yksinäinen kaveri saa ystävän kylään niin keksis jotain muutakin puuhaa kuin nukkumisen,minä olisin saattanut tuossa tilanteessa jopa hieman loukkaantua:)
   En ole tuommosta kuvaa yrittänyt ottaa,tartteekin testata joku päivä,uskoisin että aika vaikeaa on!

   Poista
 11. Oikein oli laadukas postaus tänä erityisen laadukkaana (!!!) heinäkuun puolvälin päivänä ;DD Ei ahdista yhtään nää ikäjutut muakaan!
  Laadukasta parisuhdeiltaa miehen kans! Me katotaan nyt vieraiden lähdettyä leffa ja nautitaan laadukasta valkkaria laadukkaasta 3(!!!) litran pönikästä, haha ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa;Kolme litraa laadukasta valkkaria synttäripäivän iltajuomiksi kuulostaa suorastaan loistokkaan laadukkaalta,mitä siitä jos seuraavana aamuna pelkkä ajatus vinkusta tuntuu erityisen epälaadukkaalta;)
   Kiva kun viitsit lomallakin käydä ilahduttamassa<3
   Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista lomaa sulle!

   Poista