Ei mitään järkeä mutta silti kiva...

Aikaansa voi käyttää järkevästi ja sitten vähän vähemmän järkevästi,minä ajattelen kotiin liittyvän ajankäytön olevan sitä järkevää sorttia,lisäähän se yleensä viihtyisyyttä,mutta kyllä eilen ampui hieman överiksi kun käytin TUNNIN aikaa saadakseni koristenauhan kiinnitettyä kynttelikköön itseäni miellyttävällä tavalla,aina oli joku kohta vinksallaan ja sehän piti tietysti korjata kun se saattaa ottaa (omaan) silmään ja siinähän on pian joulu pilalla=D

Kiva tuosta mielestäni tuli mutta ei tuossa kyllä oikeasti mitään järkeä ollut jollei järkevänä pidetä sitä että muistui vuosien tauon jälkeen mieleen miten ihanalta tuntuukaan astua nastan päälle,koriste on kiinnitetty nastoilla ja niin vaan onnistuin yhden pudottamaan ja astumaan päälle...No,eikös se vanha viidakon sananlasku mene jotenkin niin että parempi nasta äidin jalkapohjassa kuin tyttären...

Olin mä eilen ihan oikeastikin kätevä emäntä ja tein joulusiivouksen johon meillä perinteisesti kuuluu järjestyksen vaihtuminen olkkarissa,onhan joulukuuselle saatava mahdollisimman hyvä paikka,mies jättäisi tämän perinteen kuulema mielellään unholaan koska nyt on huonompi löhötä sohvalla tv:tä katsellen mutta hei kuka nyt kerkee ennen joulua sohvalla löhöilemään...
Siitä tulikin mieleen että eilen sohvalla löhöillessäni ja tv:tä tuijotellessani nukahdin ja siksi tuo eilinen joulukalenteripostaus jäi väliin...Eilisestä paketista paljastui Onnea-leimasin ja tämän päiväisestä ihana itsetehty joulusukka,saas nähdä mitä mies sinne sujauttaa vai sujauttaako mitään kun sohvallakin kerran on nyt huonompi löhötä...Kiitos Mirvalle jälleen kerran ihanista yllätyksistä,kyllä se korttiaskarteluharrastus jota olen suunnitellut piiiitkään on nyt aloitettava, materiaalitkin kun on jo kasassa...Kivaa keskiviikkoa järjellä ja ilman!

11 kommenttia:

 1. voehan nastan kirous..mulla nousi ihan niskavillat pystyyn kun kuvittelin astuvani nastalle! Ei se pikkulelun päälle astuminen tunnu läheskään niin pahalle!!

  Hienon tuunauksen kuitenkin toteutit, onnettomuudesta huolimatta:)

  Ja voi niitä ukkoja kun ne ei vaan IKINÄ tajua..! :DD

  VastaaPoista
 2. Auts, vihlaisi pelkkä ajatuskin nastasta jalkapohjassa. Vieläkin puistattaa...

  VastaaPoista
 3. Ihana kranssi. Et turhaan sitä viilannut. Tuollaisia ihania punavalkeita karkkejakin karkkikeppien kavereina, mistäs tuollaisia löytää?
  Pöh sitä miestä, sano vaan että kuka täällä ny soffalla kerkee löhötä ja laitat sen vaikka siivoomaan. :)

  VastaaPoista
 4. Eihän näissä aina järkeä olekaan, tunteella veetään jos jonkimmoisia koristuskia ja tulee niin ihania että ! ja taas sielu lepää kun katsoo omien kätöstensä työtä.
  Ja on muuten herkullisen näköinen kranssi :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kannatti uhrata tunti noin hienoon kruunuun. Parempi se on että heti tekee silmään istuvan, kuin sitä muuttelis vähän väliä. Itsellä jos joku vaivaa, niin se sitten vaivaa ja täytyy koko ajan kääntää ja vääntää.

  Joulusiivous odottaa täällä joulun alusviikkoa, kun on vielä puuhasteltavaa.

  Hyvää keskiviikko iltaa;)

  VastaaPoista
 6. Upea kruunu tulikin, ei mennyt aika hukkaan:)!
  Auts, samat aatokset mullakin, että parempi omassa jalassa kuin lapsen. Kaivelin taannoin itsekin nastaa isovarpaasta oikein pihtien kanssa, kun upposi niin syvälle.

  VastaaPoista
 7. Onpas sulla ollu näpertäminen..mutta ei aika mee hukkaan kun kotia koristaa!!
  Auts..varmaan ei ollu kiva kokemus nasta jalkapohjassa:-(

  Mukavaa keskiviikko iltaa<3

  VastaaPoista
 8. Sigamageet noi aiemman postuksesi NOEL-kirjaimet..Ja hei neurooseilleen ei me voida mitään..ymmärrän hyvin tunnin väsäämisesi. Mulla seuraavat pari päivää sujuu täällä kotosalla pikkutavaraa siirrellen ja paikkaa etsien. Loppujen lopuksi mistään ei tuu mitään.

  VastaaPoista
 9. Auts!Mulle kävi miltei aina samoin.Nastat kun ei taho pysy hyppysissä.Nyt pidänkin suussa, ihan huulilla niin ettei nieluun mene!
  Mutta kaunis kranssi.Kannatti tuunata kauemminkin=)

  Teillähän on siellä mahtavan iso sohva.Mahtuu useampikin löhöilemään=)Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
 10. Auts! Kamala nasta. Noh näyttää kyllä kynttelikkö sen verran kivalta, että ehkä oli sen väärtti astua nastalle :)

  Mukavaa keskiviikkoa sullekin!

  VastaaPoista
 11. ...tai torstaita taidetaan sanoa näin torstaina. Järjettömyyttä täälläkin liikkeellä kun ei pysy edes päivät järjestyksessä :)

  VastaaPoista