Ällöttävin "jouluvalmistelu" ikinä...

VAROITUS!
Jos kuulut niihin ihmisiin jotka alkavat raapia itseään heti nähdessään vaikkapa hämähäkin niin suosittelen lopettamaan lukemisen NYT!

Pari kertaa syksyn aikana on tytön koululta tullut viestiä että koulussa on todettu täitartuntoja,heti eka kerralla meikätyttö rynnisti apteekkiin kuin viitapiru suu vaahdossa selittämään tyyliin "ihan hirveen karmeen kamalaa tämmöstä on nyt ollu",viilipyttymäisen rauhalliseen tapaan apteekin työntekijä sitten selitti mulle faktat ja sai minut rauhoittumaan,toki ostin shampoot ja "täitarkastukset" kotona tehtiin,YES ei tartuntaa,toisellakin kerralla vältyttiin noilta niin suloisilta vertaimeviltä pikku söpöliineiltä..Eilen aamulla heräsin ihan hillittömään niskan kutinaan,sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä voitte varmaan arvata loput...Jostain kumman syystä vain minun päässäni kuhisi,tosin kyllä neiti ja mieskin pääsivät täikampaan ja -shampooseen tutustumaan,koska suositushan on että koko perhe hoidetaan... Joten tänä jouluna meillä ei ole vain puhdasta vaan ultrapuhdasta,meikäläisen neuroottisella luonteella täällä on pesty kaikki irtilähtevä ja vähän semmostakin minkä ei pitäis irti lähteä,imuri on laulanut, luuttu heilunut ja kaikki mahdolliset paikat putsattu,tavaroita pakastettu jne.
Joten älkää te siellä(jos nyt joku uskalsi lukea tänne asti) stressatko siivoiluista,minä olen tehnyt sen puolestanne=D Nyt jo vähän naurattaakin,eilen ei,luulisin että se kuuluisa hullunkiilto vilkkui eilen silmissä...Melkein kaikista asioista voi hakea se positiivisenkin puolen ja tässä se on varmaankin se että tämä sattui nyt,olishan se kamalaa kesken jouluaterian huomata vilinää omassa päässään=D

Sitten vähän vähemmän kutisuttaviin juttuihin,alkuviikosta löysin kirpparilta kahdella eurolla ihanan turkoosin savikulhon johon pystyn sieluni silmillä kuvittelemaan jouluaaton jälkkärin,me kun ei syödä jouluna perinteistä riisipuuroa vaan riisipuurosta,vaniljakastikkeesta ja muutamasta muusta aineksesta sekoitettua "enkelten riisipuuroa",joka ei puuroa edes muistuta vaan on semmosta ihanaa höttöä...

 Tämän päivän joulukalenteripaketista paljastui kaksi ihanaa enkelikoristetta...


...jotka päätyivät enkelikaapin ovennuppeja koristamaan,tykkään kovasti,kiitos jälleen kerran Mirvalle...

 Semmosia kihisevän kutisevia tunnelmia tänään,huomenna jotain ihan muuta...

Lopeta heti se raapiminen ja relaa vähän;)

16 kommenttia:

 1. Uskalsin lukea loppuu asti ja jhuu nyt kutittaa... iik inhottavaa varmasti!

  No mutta tosiaan nyt teillä on varmasti tosi puhasta:)

  VastaaPoista
 2. VOI HITTO! Aloin heti raapiin päätäni ihan vaistomaisesti... Toivottavasti ne on nyt historiaa teidänkin perheessä!

  savilautanen on kateutta herättävä LÖYTÖ!

  VastaaPoista
 3. Kraaps kraaps ...Kuule, mä oon kaks viikkoo siivonnu kuin sekapäinen...pessy,pessy ja jopa keittäny ja kantanu roskikseen...Tyttärellä oli yökylässä kaveri jonka Äiti lähetti illalla viestin että tytöltä on löytynyt täi! Mun pää on kutissu ja kutisee eikä sieltä oo vielä ketään löytynyt...:D Nyt alko taas kutiseen ;D kraaps...

  VastaaPoista
 4. Voin kuvitella neurotian... Ei ollenkaan kivoja pikkuseuralaisia ja se työ, mikä pitää tehdä niiden karkoitukseksi. huh. tosi yleisille tuntuvat nämä "täiepidemiat" tätä nykyä.

  VastaaPoista
 5. Heti alkoi tuntua pieniä askelia hiuspohjassa...iiikkk...
  No onneksi ötököihin löytyy lääkettä, mutta uskon, että teillä tuli joulutsiivot tehtyä oikein viimeisen päälle...☺☺

  VastaaPoista
 6. Oh, mullapas hermokutisee ympärivuoden, paitsi koululomilla.
  Eli tänne Hesaan kun muutettiin ja lapset täällä kouluun menivät, alkoi se täirumba.
  Molemalla tytölläni on pitkät hiukset.
  Olen tuhlannut varmaan omaisuuden sikakallisiin täilääkkeihin, JOTKA EIVÄT TEHOA!!!
  Sitten aloin tilamaan virosta lääkettä, sehän tehos, mutta aika kallista sekin.
  Nyt olen löydänyt sellaisen hienon laitteen kuten sähköinen täitappajakampa. Eipä tarvitse enää shampoita, kuhan vaan ostaa uudet paristot, jos entiset loppuu.
  Ja sehän meillä heiluu kaiken varalta heti kun jossain kutisee.
  Enää ei olekaan moneen kuukauteen tarvinnut tappaa kovinkaan monta täitä.

  Terveisin Täitappaja.

  -Onneks muhun ei tartu, eivät viihdy noin punaisessa päässä. Aloin värjäämään myös isomman tytön tukkaa siinä toivossa, ettei ne tarttuisi hänenkään. :D

  VastaaPoista
 7. Jaiks! ja heti raavin päätäni täälläkin. Onneksi ne ovat kuitenkin kukistettavissa ja melko helpolla kuitenkin...

  VastaaPoista
 8. UUH! mieki oon kerran kokenut tuon rulijanssin! Ihan karseeta, mutta onneksi oli pakkkaset . niinkannettiin koko talon irtaimisto pihalle , tytön pää vaati kaksois käsittelyn, mutta sillä lähti, joka syksy varotellaan, mutta ei oo onneski sen jälkeen näkyny ja siitäki on jo 10 v.
  no teillähän tuli nyt kunnon joulusiivous:)

  VastaaPoista
 9. Ei kutise, vaikka loppuun luinkin! :)
  Mutta huh, se alkava siivousstressi helpotti heti!!
  Jatkan rauhassa sohvalla makoilua...kun sä kerran jo siivosit mun puolesta, kiitos!

  VastaaPoista
 10. OuNou!Viheliäisiä otuksia...toivon sydämestäni teidän pääsevän niistä eroon ja PIAN!
  Enkelten riisipuuro kuulostaa mielenkiintoiselta..
  Mukavaa ja puuhakasta joulun odotusta! <3
  p.s. alko kutiseen..

  VastaaPoista
 11. Nasta jalassa,täitä päässä...nyt jo toivon ettei mitään inhottavaa sulle enää!
  No,joulusiivous tuli samalla tehtyä ja vielä munkin puolesta.Yes!

  Teijän joulujälkkäri kuulostaa taivaallisen ihanalta.Ja pöytäliina on suloinen sitten siellä turkoosin jälkkärikupin alla=)

  VastaaPoista
 12. No niin, nyt täällä sitten raavitaan!:D Meillä on tullut lapsilta joka vuosi koulusta tai eskarista täilaput ja arvaa vaan, olenko heti alkanut raapia;D Onneksi tosiaan teille ne ilmestyi nyt, eikä jouluaattona!;)

  VastaaPoista
 13. Meinasi alkaa kutittamaan, mutta hillistin itseni;) onneksi on kuitenkin olemassa tehokkaat tökötit!

  Tuo enkeltenkaappi on aina yhtä huokailevan kaunis <3

  Kutiamattomia päiviä! :)

  VastaaPoista
 14. Juu luin myös kokonaan ja arvaas vaan kutiseeko?!
  Hyvä että olet tehnyt meidän kaikkien siivoukset, ei oikein huvittaisi millään, mutta ehkä tässä vielä pääsee vireeseen.Tuntuu, että on ollut kaikkea tärkeämpää puuhaa.
  Rakastan tuota enkelikaappiasi:)

  VastaaPoista
 15. Tiän tuon hullun kiilto silmissä..mie olin joskus vuonna pottusota päiväkodissa töissä ja sain sieltä tartunnan, vaikkei tarvis siivota ihan hulluna niinku ohjeissaki sanotaan, ettei tarvi, niin silti mie kans siivosin ko hullu! Ei paljoa naurattanu silloin ko joutu lattialla nukkuun, "patjana" oli jätesäkki ja pyyhe, peittona toinen pyyhe, tyynynä vaatemytty, ennenku uskalsi mennä ommaan sänkyyn nukkuun, nehän kuolee olikohan 2-3 päivän kuluttua jos ei saa ihmisistä ravintoa ja saunaa ei ollu ja etelässä ei pakkasiakaan ollu eli imuroitiin sitte hulluna ym siivousta..ei ollu kiva ei. Oli aika rankat yöt ja piti käyvä vielä töissäki..sen jäläkeen mie pietin vuosia varapetivehkeitä erillään ettei ennää tarvis melkein paljaalla lattialla nukkua jos vielä joskus kävis huono tuuri :) Ei onneksi *koputtaa puuta* oo tarvinnu varapetivehkeitä :)

  Hui, onneksi tosiaan nyt tapahtu eikä aattona :) Apteekikki jouluna varmaan kiinni ja ellei ois ollu varalta pullojakkaan kaapissa niin hui, koko aatto pilalla ja joulu.

  VastaaPoista