Ärsyttävä sana arvonta =D

Nyt voisi olla taas arvonnan aika ja koska olen tainnut aiemmissakin arvonnoissa pyytää kommenttia jostain tietystä jutusta,niin tällä kertaa aiheena on  tämä;
Melkein kaikilla taitaa olla joku sana tai sanonta joka ärsyttää enemmän tai vähemmän...Minulla niitä on monta ja täytyy myöntää että ärsytyskynnyksen ylittyminen on osittain kiinni myös omasta mielentilasta,mutta kestoärsytyssuosikkini on sanan LAPSELLINEN käyttö minun mielestäni väärässä yhteydessä,sanaahan käytetään yleensä silloin kun aikuinen tekee jotain mikä ei mukamas sovi hänen ikäiselleen=O Minun mielestäni lapsellisuus on hyve eikä pahe,mutta en paasaa enempää vaan sitten itse arvontaan:


Arvonnan voittajalle lähtee mukavia ohjeita sisältävä muksuperheen puuhakirja,söpösiä muffinssivuokia,piparkakku-ukkelimuotti ja hellyttävää kisusuklaata,joten tavallaan palkinto on LAPSELLINEN,mielestäni sillä oikealla tavalla=D

 Kirjassa on mukavia ohjeita kaikkiin vuodenaikoihin ja se sopii niin lapsille kuin aikuisillekin,on helppoja ja vähän vaikeampiakin ohjeita,kirja sisältää myös muutaman reseptin...


Arvonnan säännöt ovat seuraavanlaiset;
*jättämällä kommentin itseäsi ärsyttävästä sanasta saat yhden arvan
*linkityksestä toinen arpa
*jos kommentoit anonyyminä laita jokin nimimerkki

Toivotan kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan joka päättyy 31.10.
Ai joo,lupaan olla vetämättä hernettä nenään jos sinua ärsyttää joku käyttämistäni sanoista,esimerkiksi sikamakee;)


Lisään tähän vielä yhden ärsytysjutun joka toistuu meillä kotona, tosi usein kun kysyn mieheltä ja tytöltä että mitäs me huomenna syötäisiin niin vastaus on; IHAN SAMA,eihän tuosta saa mitään tietoa joten "ihan sama" kun tarjoilis lautasellisen sontaa ja sanois että itsehän sanoitte "ihan sama" =D

82 kommenttia:

 1. Kerkesinkö ekana?!
  Mua ärsytää ihan vimmatusti sanan "periaatteessa" käyttö väärin. Toiset käyttävät sitä ihan joka välissä. Esim "Onhan se periaatteessa ihan jees" tai " Periaatteessa voisi kokeilla". Miten niin? Onko jees vai ei? Koeilisi vai ei kokeilisi? Ompa vaikeeta.

  No joka tapauksessa olen mukana kahdella arvalla - periaatteessa-
  Mukavaa viikonloppua!
  Niin ja ihana palkinto!

  VastaaPoista
 2. Totanoin...ööö...siinäpä ne sanat...☺☺

  VastaaPoista
 3. JUgurtti on sana, joka saa karvat nousemaan.
  Mikä saa*anan jUgurrti?? Se on jOgurtti!! :DD

  Kahella mukana. Leppoisaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 4. Mukana tottakai ;)

  Mua ärsyttää jep -sanan viljeleminen lauseen alussa.

  VastaaPoista
 5. Ihku, ihqu, äityli...ja onhan niitä muitakin, mutta noista jo nytkin nousi niin karvat pystyyn ja iho kananlihalle, että ei pysty kykeneen useampiin ☺

  Voi poijaat, että olis messevä paketti mummun huussholliin....rinsessat (<- ärsyttää varmaan monia) alkaa olla siinä iässä, että kaikkea kivaa pitää alkaa harrastella, mutta tuo luontainen dementia on jo poispyyhkinyt mun aivoista kaiken kapasiteetin tuollaseen -eli olen ihan ulkopuolisten vinkkien varassa!
  (Mistä mutkan kautta kiitos Vniljaiseenkin!)

  HELP me, kaikki arpaonnienkulit!

  Ihanan lapsellinen -vaiko lapsenmielinen- arvonta, kiitos siitä ♥

  Ai niin, kahdella mukanana tottakai!

  VastaaPoista
 6. Heip, mukana yhdellä arvalla! Mua ärsyttää kliseiset elämänviisaudet, joista ihan ylivoimainen ykkönen on CARPE DIEM. Pienet sarvet nousevat otsalleni aina, kun joku ilmoittaa tuon elämänohjeekseen... Vähän tulee aina ajatus, että ihminen on lukenut tämän jostain ja koettaa nyt olla kovinkin fiksu livauttaessaan tuollaisen helmen. :-) Enempi tykkään ihmisten omin sanoin kertomista ajatuksista, sikamakeekin on ihan sikamakee!

  Ihana palkinto, vaan ihana on tämä sinun blogigin!

  VastaaPoista
 7. LAPSELLINEN on minustakin ihan kiva sana.Aikuisen ei tarvihe olla aina niiiin aikuinen.

  Tuo "ihan sama" on mulle ärsytys.Siis eihän se ole mikään vastaus.Tarkoittanee suurin piirtein,ettei millään ole mitään väliä.Ja kyllä muuten on!
  Niinpä,kivan vertauksen laitoit.Siinäpä olis suut ammollaan,kun lautasella olis sitä,hyi! Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukaan!=)
  "Niinku" ärsyttää, joillakin se tulee melkein joka lauseeseen ja lopussa ei muista asiasta muuta kuin "niinku"-osion.=D

  VastaaPoista
 9. Ihanoita taravoita ! Hyppään mukkaa kahella arvalla. Meikäläinen näkkee nykysin punasta kun joku sannoo että sehän on vain JÄRJESTELYKYSYMYS :)

  VastaaPoista
 10. AIVAN-on sana, jota en voi sietää ja vieläkö sitä painotetaan ja venytetään tietyllä tavalla puheessa, yök ja yök-yök!. Olen huomauttanutkin sanan käytöstä, sillä se osoittaa, ettei toinen ole aidosti mukana keskustelussa (tämä on vain oma mielipide).
  Onneksi sen tilalle on tullut muita mitään tarkoittavia sanoja, niistä en saa laakia, vielä;)

  Hyvää sunnuntai päivän jatkoa;)
  t.Tarja hössöntössöstä

  VastaaPoista
 11. SAIN sairaslomaa, siis minusta JOUTUU sairaslomalle. Tämä ärsytys tulee työroolini kautta kun minä niitä sairaslomien sijaisia siellä järjestelen. Niin ja tulee tämä samainen ärsytys siitäkin kun isäni joutui alle 40-vuotiaana sairastuessaan vakavasti pois työelämästä. Eli JOUTUU sairaslomalle.

  Mukana arvonnassa kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 12. Ihana palkinto! Minusta varsin söpö, ei lapsellinen eikä edes lapsenmielinen. NYT todella toivoo, että arpaonni suosisi! =D (kieltämättä omassa mielessäni sana lapsellinen aikuisten kyseessäollessa on negatiivisella kaiulla kuorrutettu).

  Mutta jäin oikein pidemmäksi aikaa miettimään, että onko mulla edes mitään ärsyttävää sanaa, kun ei tahtonut tulla mitään mieleen. Sittenhän löysin lopulta kuitenkin. Tai onko se sana edes. Vähän kuin tuo aikaisemmassa kommentissa ollut "ihan sama".

  Suunnattomasti ärsyttää, jos jossain joltain kysytään esimerkiksi, että otatko limua tai mehua ja vastaukseksi tulee pelkkä olankohautus. Tällöin itse en anna yleensä kumpaakaan... Mielestäni se olankohautus kun ei ole vastaus ollenkaan. Omat vieraani ovat jo oppineet äkkiä valitsemaan omansa, heh, etteivät jää ilman. =P

  VastaaPoista
 13. Mua itseäni ärsyttää vietävästi jos mulle sanotaan kyllä se siitä. Se vain kuulostaa niin välinpitämättömältä ja liian helpolta sanoa vaikeaan tilanteeseen.

  T: Annika
  annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 14. Ihanan lapsekas voittopotti!! :) Yhdellä arvalla mukaan. Ja sana joka ärsyttää = OMG. :D Lähinnä juuri noiden typerien lyhenteiden käyttö ärsyttää. ;)

  VastaaPoista
 15. Kun varhaisteini tyttöseni kuittaa sanomaani: JUST! JA suipistaa suunsa tiukaksi viivaksi, se ÄRRRRRRRsyttää.

  Tuo sun lopuksi laittamasi IHAN SAMA ylittää myös ärsytyskynnyksen:)

  Ihana palkinto♥

  VastaaPoista
 16. Minä kun pidän kotona pitkän esitelmän aiheesta, minkälaisia pöpöjä tulee sängyn alle, jos koskaan ei siivota, niin tytär vastaa : "Ihan sama".Voi että se voi ärsyttää, silmissä vaan mustenee ja päässä humisee. Onhan noita ärsytyksiä muitakin, mutta "Ihan sama" on ehdoton ykkönen.
  Palkinto on juuri sopiva tämmöiselle lapsenmieliselle mummelille, joten linkitän vielä, että saan toisenkin arvan :)

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana! Minua ärsyttää eniten lohduttamiseen tai tsemppaamiseen käytetty lause "Kyllä se siitä". Tuo lause saa karvat pystyyn, se sisältää niin kovin vähättelyä, että näen punaista:)

  VastaaPoista
 18. Hauska arpaidea! :D Osallistun mielelläni. Tällä hetkellä minua ärsyttää sana "eikä" --> johtuu uhmaikäisestä lapsestani, joka viljelee sitä sanaa ihan liikaa!! :D

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla mukana. On niin paljon vaivoja ja vaikeuksia elämässä, ettei jaksa takertua pikkuseikkoihin, kuten sanoihin ja sanontoihin. Mulla on silti ollu läpi vuosien yks ainut sana, joka tekee korville häijyä ja se on "loppupelissä".

  VastaaPoista
 20. Kiireestä en tykkää yhtään ja siksi sana KIIRE ärsyttää:)

  Mukaan kahdella arvalla:)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana :)

  Mua ärsyttää suunnattomasti työympyröissä käytetty lause "Otatko nakin / kopin?" Voisko ihan vaan pyytää tekemään jonkun homman ilman noita nakkeja ja koppeja. Aaaargghhh!!! ;)

  VastaaPoista
 22. Heh, onpa hauskoja ärsyyntymisiä. Minuu ärsyttää kun suomalaiset puhuessaan englantia vastaavat sanan YES sijaan usein YEAH. YEAH?! Ja vielä silleen jenkkimurteella venyttäen... Arvontaan tulen mukaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 23. Moi!
  "Ihan sama" saa myös minun niskakarvat pystyyn. Ei ole sellaista kun ihan sama. Kyllä kaikki tietää mitä haluaa.
  t. Heidi

  VastaaPoista
 24. mua ärsyttää mitä se sulle kuuluu lause, jotenki saa niskakarvat nousemaan pystyyn..osallistun ilomielin arvontaan..

  VastaaPoista
 25. Ai kamala. Oon yrittänyt koko päivän miettiä ärsytyksiä. Tänään on liian hyvä päivä, kun ei oikein mikään herätä intohimoja! Toisina päivinä lähes kaikki aiheuttaa värinöitä. Blogimaailmassa mua ärsytää kirjoittaa kommenttikenttään "ihana". Siitä on tullut jo oikein ongelma, kun ei keksi muuta sanottavaa.

  Ehkä eniten ärsyttävä kuitenkin on "huomenna". Että ehkä joku superärsytyssana tulee sit huomenna. Ja listat laitetaan kans huomenna. Ja laihiksen aloitan huomenna. Ja siivoan huomenna.

  Hauska aihe! :D

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana.
  Joo, alkaa korvissa soimaan.....

  VastaaPoista
 27. Sanoisiko tähän että ihkuu, sanan kuullessaan arvaa minkätyyppinen lause on muutenkin tulossa...

  VastaaPoista
 28. "Ihan sama" ärsyttää, mutta myönnän että joissakin tilanteissa käytän sitä itekin :D
  Ja sitten se kun sanoo JOO KOHTA, se on kohta eikö tunnin päästä. :P
  Yhdellä arvalla mukaan liittyy hän.

  VastaaPoista
 29. Minua ärsyttää nämä kaikki uudet muoti lyhenteet..esim.LOL jne...

  Mukavaa alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 30. Hauska aihe tosiaan!Laittaa tunteet kuumenemaan...ja pistää myös miettimään omia typeriä sanontojansa.Tai kirjottamisiaan :)
  Moni minua pikkasen ärsyttävä sanonta on tullut jo mainittua,mutta pikaisella vilauksella en huomannu sanontaa:"aikuisten oikeesti" Se muuten ärsyttää ihan aikuisten oikeesti!! :))
  Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 31. Mua ärsyttää suunnattomasti kun normipuheessa käytetään jotai hienoa sanaa, josta vastapuoli ei ehkä tajua sanan oikeaa merkitystä.
  Sit mun pomo käyttää USEIN sanaa "se ja se on niin oppositiossa" (hoitoalalla....)

  RAIVOSTUTTAVAA!!!

  VastaaPoista
 32. Kahdella arvalla mukana :)
  Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 33. EVVK- siis niin ärsyttävä (ei voisi vähempää kiinnostaa)...siis oli tuo sana joka ärsyttää ihan kamalasti, nuorisolta kuulen useasti tään sanan tai siis noi kirjaimet..
  siispä arvonnassa mukana..Toinen ärsyttävä on "keksi mulle jotain tekemistä"..no aina ei keksi itekkään saati sit toiselle..
  Mukavaa alkavaa tätä viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 34. Työelämästä ärsyttää sana HAASTAVA. Enää mikään ei ole vaikeaa, ainoastaan haastavaa. Kierretään oikea asia, saadaan vaikea asia muka kuullostamaan helpommalta kuin se onkaan.

  Toinenkin työelämään liittyvä sana, KEHITYSKESKUSTELU my ass... Kamalalla nimellä pilataan hyvä asia.

  Yhdellä arvalla mukana, kiitos!

  VastaaPoista
 35. 2 mukana ja täytyy sanoo että kyllä tuo "ihan sama" nostaa karvat teinien äidiltä pystyyn tai se sellainen ehm sitä ei voi kirjoittaa vaan se kuulostaa sellaiselta nielaistulta röyhtäisyltä, se on kuin suu kiinni sanottu aha... AAAAARGGGHHH

  VastaaPoista
 36. Ihanan lapsenmielinen arvonta! :) Tulisi niin piiperon kanssa tarpeeseen, osallistun siis kaikella mahdollisella, joskin onni sattuisi kohdilleen:) pakko tiedustella että mistä tätä kirjaa voisi muuten saada, jos onni ei ole myöten? :D

  Ärsyttävä sana : miksi? MIKSI jokaiseen pyyntöön(lue:käskyyn) pitää vastata aina MIKSI? tai ylipäätänsä minkä takia kysymyksiin pitää vastata kysymyksellä?

  VastaaPoista
 37. Ärsyttävin sana on "Niinku" :D En tiä ees mikä siinä niin ärsyttää, mutta ärsyttää nyt kummiskin :D Ja yhdella arvalla oon mukana :)

  VastaaPoista
 38. Heips, hyviä ärsyttäviä juttuja edellisillä kommentoijilla ja aika moneen yhdyn. Ja ny mää räväytän. En voi sietää hymiöitä !!!! Vaikka ne mukavasti kertookin lauseen idean silleen niinku rivien välistä, niin ne on ihan sieltä syvältä !! Just sieltä. Eli yhdellä arvalla mukana ja meiningillä HYMIÖT !! ( itse käytän liikaa huuto- ja kysymysmerkkejä, ne on vissiin ne mun hymiöt .)

  VastaaPoista
 39. Hei

  Ärsyttävä sana on "itseasiassa". Pyrin välttämään sitä ja huomaan, että tarkkailen ihmisten puheita kuullakseni tuon ällötyksen. Yhdessä tv-ohjelmassakin toimittaja höpöttää koko ajan "itseasiassa"...sitä sanaa rupee oikein laskemaan.
  Ja onhan näitä muitakin...esim. lyhenteet: mutku, sitku ja niinku.

  Yhdellä arvalla mieluusti mukana

  VastaaPoista
 40. Minun mielestä yksi ärsyttävenpiä sanoja on "mutta"... Voisi poistaa kokonaan sanakirjasta! :)

  VastaaPoista
 41. Hih, kiva arvonta
  Mua ärsyttää ainakin
  Tota noin
  katsotaan
  ja kaikki aikanaan
  varsinkin isännän suusta ;)
  Ja yhdellä arvalla mukaan

  VastaaPoista
 42. Jepulis <-- todella ärsyttävää

  Ja mukana yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 43. Yhdellä arvalla mukana. Hauska arvonta.
  Minua ärsyttää "uudet" versiot vanhoista sanoista esim. ihgu.

  VastaaPoista
 44. Hauska aihe!
  Kahden teini-ikäisen neidin äitinä taitaa tulla päivittäin eteen sellaisia sanoja/sanontoja jotka ylittävät oman ärsytyskynnykseni.
  Yksi eniten ärsyttävistä on just tuo 'ihan sama', sen kun saa niin usein kuulla...Argh!

  Peesaan myös siskoani tuolla aiemmin, sillä myös minua sana 'itseasiassa' ärsyttää - yhteinen tuttavamme viljelee sitä sanaa joka toisessa lauseessa ja se on tosi ärsyttävää kuunneltavaa pidemmän päälle.

  Yhden arvan voimin minäkin mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 45. mua ärsyttää englannin kieliset sanat keskellä SUOMENKIELISTÄ lausetta! :D

  Ule

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukana. Minua ärsyttää, kun aikuiset ihmiset hokevat "lol" sanaa.


  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mua ärsyttää sana vuosikas, jota käytetään 1-vuotiaasta lapsesta =)

  VastaaPoista
 48. Sana on OIKEESTI, oikeesti sitä, oikeesti tätä, ihan oikeesti, oon ihan oikeesti tosissani, nyt ihan oikeesti, oikeesti OIKEESTI! Ja listätään siihen vielä nyt sit se suurin ärsytys AIKUISTENoikeesti.

  Oikeesti yhdellä arvalla menossa mukana :)

  ...oikeesti....

  VastaaPoista
 49. "Aikuistenoikeesti"

  Että risoo, ärh!

  Kivat sivut, sait uuden lukijan =)

  T: VaniljaVadelma

  VastaaPoista
 50. ihana palkinto :)
  ärsyttävä sana on niin päin pois, se on niin pois päin! :D

  VastaaPoista
 51. jaa vais niin... TOi on niin ärsyttävä. Sama ku sanois että ei vois vähempää kiinnostaa. mieheni sanoo aina noin kun jotai tohkeissani kerron sille. tää palkinto on ihana! :) Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla mukana.

  En osaa sanoa jotain tiettyä sanaa mutta minua ärsyttää kun toivotetaan toiselle ihmiselle, öitä, viikonloppuja, jouluja, uudetvuodet, miksi ei voi sanoa esim. mukavaa viikonloppua, hyvää yötä, rauhallista Joulua, hyvää Uutta Vuotta ym...

  VastaaPoista
 53. Ihq on ärsyttävä sana.
  Yhdellä mukaan:)

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla osallistuisin. Ja eipä tule näin nopeasti mieleen ärsyttävää sanaa, mutta yli kaiken ärsyttää lukea tekstejä, joissa yhdys sanat virheet tulevat koko ajan esiin!!!

  VastaaPoista
 55. Mieluinen kirja olisi. Arpasella mukana!

  Elikkä-sana lauseen alussa jäi ärsyttävästi omaan käyttöön Suomi-lomalla, kun sitä niin usein kuuli. Onneksi unohtui loman jälkeen.

  ... elikkä kiva arvonta!

  VastaaPoista
 56. Ihan ärsyttävin sana on ehdottomasti KUI? (suomeksi miksi) Sanoo meidän pojille mitä tahansa (paitsi tietysti haluuks karkkii) niin vastaus kuuluu: KUI? tai KUI aina mä?: Mene suihkuun! KUI? Tulkaa syömään! KUI? (kuorossa) Laita vaatteet naulakkoon. KUI? argh!!!

  Kahdella arvalla mukana, ja liityn myös lukijaksesi, tosi kivat sivut!

  ~kuunliljan sari~

  VastaaPoista
 57. Saako sanoa monta asiaa? Tulevana äikän opettajana minua ärsyttää monet sanat ja sanonnat. Luetteloin ne tähän järjestyksessä.

  1. Edukas. Dna:n mainoksesta. Uskomattoman rasittava.

  2. Kuullostaa kahdella l:llä.

  3. Hernekeitto-tyyppisten sanojen lausuminen ilman loppukahdennusta. Siis yhdellä k:lla eikä kahdella niin kuin pitäisi.

  4. Ja viimeisenä jo jonkun toisenkin mainitsema englanninkielisten sanojen änkeminen muuten suomalaisiin lauseisiin. Ehkä puheessa tämä joskus jopa menettelee, mutta kirjoitettuna se on jo täysin sietämätöntä.

  Yritän pitää tämän listan nyt kohtuullisessa pituudessa, etten vaikuta aivan mulkerolta. Mutta nyt, kun ärsytyskynnys on auennut, en voi estää ärsyttävien sanojen ja sanontojen miettimistä ja listaamista ajatuksissa yötä päivää, viikkoja eteenpäin :/

  VastaaPoista
 58. Mä komppaan kirpparikeijua aika monessa...
  1. oon nyt miettinyt päiviä ärsyttäviä sanoja ja sanontoja
  2. kuullostaa... siis kuulostaa 2:lla l:llä...!!!
  3. sit toi hernekeittoesimerkki oli hyvä kans
  Mua ei englanninkieliset sanat niinkään, mutta oudot sivistyssanat yms. puhekielessä ärsyttää... tuolla ylempänä oppositio oli loistava esimerkki ;D Tosin itse huomaan välillä käyttäväni suomen kielen seassa sanoja, jotka nappaan saksasta vahingossa, kun ei tule sitä oikeaa suomalaista mieleen ;) Voin kuvitella, että se voi ärsyttää muita...

  Lisäksi vielä munkin listalla kielioppivirheet. Oon varma, että mullakin niitä tulee tekstissä, sitä enemmän mitä kauemmin oon täällä Saksassa asunut...mutta sellaiset perusjutut... En nyt ala eritellä tarkemmin, ettei kukaan ota itseensä ;)

  Yks pakko viel kertoa... Kun kerron miehelle jostain, mitä haluisin vaikka tehdä/ toteuttaa ja hän sanoo "aber heute nicht mehr" eli "mutta ei tänään enää", ärsyttää välillä tosi paljon. Sillä usein se mun juttu onkin sellainen "sitten joku päivä.." eli oikeastaan haaveita tai muuten vaan sellaista, jonka toteutuksen tiedän itsekin olevan lähiaikoina, tai varsinkaan samana päivänä, mahdotonta...grrr...

  Ainiin, sit mua ärsyttää aamupalan sijasta kirjainten AP käyttö. Ja hipsujen """" käyttö väärässä paikassa ;DDD Jotta mua ei aleta vihata, poistun nyt unten maille. Hyvää yötä!

  Hih, ja mä kun luulin eka, ettei mua ärsytä juuri mitkään jutut ;D

  ps. hymiöitä rakastan! Ja kahdella oon mukana!

  VastaaPoista
 59. kahdella arvalla mukana! Ärsyttävä sana on "ihku" :)

  VastaaPoista
 60. Todella raivostuttava sana "hap." Jotku jumppaohjaajat käyttää sitä, ja sillon tekis mieli lähtee pois koko jumpasta!! Esim. "Askel-viereen-hap-hap." Argh!!

  PP81

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla mukaan. Perusärsyttävät on niinku ja ihasama, mutta voiton vie yhdyssanavirheet!

  VastaaPoista
 62. Yhdellä arvalla mukana,
  minua ei ainakaan ärsytä noin kiva palkinto! =)

  -Helinä

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukana,
  minua ärsyttää sana ihku!

  Sama kuin poikani toteamus ,pälä pälä, kun häneltä yrittää kysyä jotain ja hän on pahalla päällä :)

  VastaaPoista
 64. Heippa!

  Minäpä hyppään mukaan kahdella arvalla. Mua ärsyttää sanonta: "No vaikka", ja hauskinta siinä on, että itse huomaan sanovani sen todella usein. Tätini minua aina piikitteleekin kun olen lapsesta asti hokenut tuota novaikkaa vähän joka väliin :)

  VastaaPoista
 65. Yhdellä arvalla mukana :)
  Eli ärsyttävä sana/sanonta on just toi ihan sama tai ehkä vielä ärsyttävämpi en tiä. Mies ja kummipoikani osaavat tämän sanonnan erittäin hyvin.. Liiankin hyvin :D

  VastaaPoista
 66. Kiva arvonta!

  Luin kaikkien muiden kommentit ja niissä oli tosi hyviä ja hauskoja ärsytyksiä. Etenkin LOL, evvk, aikuisten oikeasti...
  Itsellä ei ole mitään niin erityisen ärsyttävää sanaa mielessä. Eniten ärsyttää yhdyssanavirheet! Joskus niihin törmää jossain blogeissakin... tilkku peitto, karkki pussi, Yhdys sana virheet on niin ärsyttäviä! :)

  Yhdellä arvalla mukana,
  Elviira

  VastaaPoista
 67. Kahdella arvalla lähden mukaan kivaan arvontaan! :)
  Itseäni ärsyttäviä sanoja löytyy muutama, pahimpia niistä ovat aivan ja ihku!

  VastaaPoista
 68. Yhdellä arvalla mukana!

  En ärsyynny mistään muusta niin paljon ku jos kirjottelee jonkun kanssa, tämä joku vastaa/kirjottaa 'ok', voiko olla tylympää? kirjottais edes okei.. ;)

  VastaaPoista
 69. Ärsyttää LOL ja OMG lyhenteet niin kirjotettuna kuin puhuttunakin. Varsinkin tuo LOL. Argh.

  -Jepsan-

  VastaaPoista
 70. Ärsyttävää on kun kysyy toisen mielipidettä ja toinen sanoo: ihan sama. 1 arvalla mukana

  VastaaPoista
 71. Toistelu keskustellessa: tiiäks, totanoin... Ottaa vaan korvaan :D

  VastaaPoista
 72. 1 arpa. Ja meikää ärsyttää "namskis" äärettömän paljon. Ärrh.

  VastaaPoista
 73. Yhden arvan taktiikalla. Kaksi on yli kaiken:"ihan sama" ja "ei jaksa" kahden teinin vakiovastaukset. Ihan sama kun annetaan ohjeita ja ei jaksa kun pitäisi tehdä jotain. Miten voinkin nähdä niin punaista kuullessani nuo lauseet? T, Tiinaliisa

  VastaaPoista
 74. Ketä-sanan käyttö kuka-sanan tilalla on todella ärsyttävää.

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla mukana! Ei nyt vaan tuu mieleen mitään sanaa joka ärsyttäis kovasti.

  VastaaPoista
 76. elikkä siis on jotenkin niin turha

  VastaaPoista
 77. Kaikki englannista väännetyt sanat joille olisi suomenkielinenkin vastine. Esim. dissata.

  VastaaPoista
 78. Tuo "ihan sama" on todella ärsyttävä. Kahdella arvontaan.

  VastaaPoista
 79. tuotanoinaaniin tai jotain sinne päin kun ei se edes kuulosta miltään järkevältä.

  VastaaPoista
 80. Heippa! Ihanan lapsenmielinen arvonta! Minusta ärsyttävää on, että ihmiset käyttävät puheessaan liaan paljon esimerkiksi sanaa "niinku" :D Yhdellä arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 81. No-sana kun alkaa perustelemaan jotain juttua. No, kyllähän se asia on niin... Ihan hyvin voisi jättää sen pois. HeidiL

  VastaaPoista
 82. Arvonta-aika on päättynyt,voittaja paljastetaan tiistaina..

  VastaaPoista