Sinne meni...

Ei enää koulun pienin,vaan ainakin omasta mielestään ISO toppuluokkalainen..

Hiukset hulmuten koulutielle pitkän, kuuman ja rentouttavan kesäloman jälkeen...Äiti ei ole kelvannut saattajaksi enää aikoihin vaan kouluun on siistimpää kulkea kavereiden kanssa,eihän tässä nimittäin enää mitään pikkutyttöjä olla;)

Kaverin kanssa monta päivää suunniteltiin mitä puetaan päälle ekana koulupäivänä ja tyypillisiä naisia taitaa näistä tytöistä kasvaa,sen verran monta kertaa suunnitelmat muuttuivat=D Asiaankuluvat tuoksukumit ja tupsukynät tietysti käytiin hyvissä ajoin hankkimassa,eihän se opiskelu ilman niitä suju;) Aamupalan tein toiveiden mukaan,mutta ei tuntunut oikein maistuvan,taisi olla perhosia vatsassa,vaikka eihän sitä tietenkään myöntää voinut...

Mustikkapirtelöä ja rakkauslettuja oli tytön toive ja kohta pääsee äitikin herkuttelemaan...Pakko myöntää että ihan pikkiriikkisen kyyneleitä valuttelin nytkin,kun tyttö reppu selässään lähti kohti jo toista kouluvuottaan,niin se aika lentää...Äidin pieni tyttö vielä pitkään vaikka omasta mielestään jo suuri...

Suojelusenkeli olkapäälle ihan kaiken kokoisille!


15 kommenttia:

 1. Vieläkin tuli tippa silmään, kun muisteli noita ekaluokan alkupäiviä ja sitten juurikin tuon toisen luokan itsenäisempää aloitusta. Vauvat kasvavat nopeasti, mutta kyllä niistä lapsistakin nuoria tulee ihan liian äkkiä - ja jos nyt onkin välillä talo elämää täynnä, kun on kaverit kyläilemässä, niin tietää sen, että kohta on hiljaista, kun omaa elämäänsä aloittelevat. Suunnitelmia on, ja toiveita, mutta onneksi ei tuhannenpalavaa kiirettä sentään! =) Onnea koulutielle (niin 'isolle' tytölle, kuin äiteelle kotiinkin)!

  VastaaPoista
 2. Haikeaa,juu.
  Toivotaan suojelusenkeleitä niin pienten kuin suurtenkin koulutaipaleelle!
  Ja järkeä ja malttia lastemme päähän :))
  Vau,mikä aamupala.Meillä pienin sai ihan vain leipää..

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloisia neitejä !
  Kyllä sitä on haikeutta minullakin...kolme reppuselkää tänään aloittivat uurastuksen, niistä kuopus meni vielä ekalle luokalle, uuuuh :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Täällä tänään samat ajatukset ja puuhat kun meidän tokaluokkalainen lähti aamulla kouluun ♥
  Voi huokaus - aika menee ihan liian nopsasti...

  VastaaPoista
 6. Oma 13-v. lähti eilen kohti uutta koulua ja yläastetta. Katselin ikkunasta kun tuo yli 170-senttinen pikkupoika meni pihan poikki... ohhoijaa, on se vaan aina jotenkin niin liikuttavaa...
  Pieni on aina pieni, vaikka olisi jo vähän isokin :)

  VastaaPoista
 7. haikeana äitikin kävi ekaluokkalaisen saatelemassa. neiti tokalle menijä oli niin innoissaan ja halaili kavereita koulun pihalla. ♥
  Poju tiiviisti äidin vieressä kädestä pitäen. Mutta hyvin oli mennyt ja mukavaa ollut.
  Tuolasen aamupalan tahtoisi itsekkin. nam.. Ihania sydän lettuja ♥
  Toivorikasta Torstai päivää

  VastaaPoista
 8. Onnea koulutielle! Kukahan minulle tekisi tuollaisen aamupalan ;)

  VastaaPoista
 9. Voi että... On ne niin liikkiksiä :) Tsemppiä äidille ja tyttärelle enimmäisiin päiviin!

  VastaaPoista
 10. Voi mikä herkkuaamupala!
  Ja niin söpö ja nätti tuo sun tyttösi on Kirsi!
  Ihania nuo pikku naiset..omasta mielestään jo niin isoja..sniif

  VastaaPoista
 11. Minun kummitytöni eli veljentyttöni lähti tänään myös kouluun loman jälkeen. Iso tyttö jo meni viidennelle! Miten se aika meneekin! :)

  Katsoin aivan haltioituneena tuota kuvaa herkuista.. mustikapirtelöä ja sydämen muotoisia lättyjä! Voi ihanuus! :)

  VastaaPoista
 12. Voi että mitä vohveleita, nam! Ja ihan tuli tuosta tekstistäsi sellainen käsinkosketeltava pienen tytön kouluunvalmistautumisjänskätys :)Vielä en osaa yhtään kuvitella tunnetta, kun oma tyttö joskus koulutielle lähtee, mutta on se varmasti jännää! Suojelusenkeleitä sinne!

  p.s mahtavan realistinen keittiökuva tossa pari postausta sitten :D

  VastaaPoista
 13. On ne ensimmäiset koulupäivät aina niin suloisen haikeita! Meillä alkaa koulu vasta maanantaina, tokaluokkalainen ja eskarilainen innolla jo odottavat. :)

  VastaaPoista