...aina yhtä hyvää...

...nimittäin kevään ensimmäinen raparperipiirakka,tylsääkin tylsemmin aina samalla reseptillä,mutta täydellistä ei voi mennä muuttamaan=D

...täydellinen resepti...
...takuuvarmasti onnistuu ja voi tehdä monenlaisista marjoista ja hedelmistä,tosin esim.puolukkapiirakkaan vaihdan kermaviilin vaniljajogurttiin ja voin kertoa että slurps ja nam=D

..uuniin menossa...
...mulla on tuskastuttavan hidas tapa asetella raparperit yms.leivonnaisten päälle,saisitte makoisat naurut jos olisitte kärpäsenä katossa,kun nyhverrän raesokeria pullien päälle=D

...uunista tulossa...
...tämä on tytsyn suurinta herkkua,vaikka muuten syö kuin hiiri,tätä uppoaa useampi pala peräkkäin,vaan kyllä minäkin puoleni pidän...

...pienen hetken kuluttua...
...toivottelen kaikille ihanaa ja aurinkoista viikonloppua,me lähdetään nyt mökille nauttimaan =D

14 kommenttia:

  1. Oih, kyllä näyttää herkulliselta, slurpsis! Voi kun saisin tuollaista nyt syödä:) Ihanasti kyllä olet asetellut, pitäisi tuosta ottaa hiukan mallia:)

    VastaaPoista
  2. Tätä ohjetta täytyykin heti kokeilla kun meijän raparperit on vaan kasvanu :)

    VastaaPoista
  3. raparperejä löytyisi täältäkin...hmmm...
    Nauroin sille sokerien asettelulle ;)

    VastaaPoista
  4. Nam, raparperipiirakka vaniljakastikkeella tuo kesän! :D

    VastaaPoista
  5. Ihana vuoka ja niin makoisan näköinen piiras..:)

    VastaaPoista
  6. Oi, taitaapa olla tosi herkkua tuo piirakkasi ;)
    Minäkin tykkään kyllä kovasti raparperipiirakasta...ja muistakin kesäisistä marjapiiraista..

    Mukavaa mökkeilyä ja aurinkoista viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  7. Taidampa kopsata tuon ohjeen, niin herkulta näyttää ja varmasti myös maistuu!
    Mun pitäis myös ottaa mallia hienosta asettelustasi :))
    Aurinkoista mökki viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Ihanan näköinen <3 Ja rentouttavaa mökkiviikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Meillä raparperit ovat vasta muutaman sentin mittaisia tynkiä, harmistuksissani kasain päälle hevosenlantaa, että alkaisivat kasvaa. Vaan mahtaakohan tulla makua?? No, lehdet voi ainakin käyttää kasvivärjäykseen... ;o)

    VastaaPoista
  10. Oi miten ihanan näköinen piirakka! Varmasti on namia, voi kun olisikin raparperia omasta takaa.

    VastaaPoista
  11. Onpa namin näköistä!:) Mulla on vähän sama tyyli tossa asettelussa, mutta omenapiirakan kanssa... jostain syystä oon sen kanssa ottanut pakkomielteen asetella omppulohkot aina samalla tavalla...kiva etten ole ainoa, jolla on tällaisia päähänpinttymiä :D

    VastaaPoista
  12. Syysunelma;kiitos,ei kannata ottaa mallia,minulla menee jo neuroosin puolelle tuo asettelu;)
    Susanna;suosittelen kokeilemaan=)
    Wihtori;voin kertoa,että homma etenee etanan vauhdilla;)
    Senni;samaa mieltä olen minäkin=)
    Irmastiina;slurps ja nam,herkkua on=)
    Lovviisa;Samaa mieltä=)
    Liisa;kiitos,ihania on kaikki marjapiirakat,varsinkin tuoreista mustikoista tehty,en melkein malttas odottaa=)
    Marika;kiitos,reseptiä kannattaa kokeilla ehdottomasti=)
    Mymmeli ja peikkotyttö Hanna;kiitos=)
    rakkauden talon Paula;eikös se tuo vaan pikantin lisän makuelämykseen;)
    Villa Kaarnakallion emäntä;kaupan hyllyltä oli raparperit lähtöisin,kotimaisia kuitenkin;)
    Dimangi;Tuosta tavasta olis kyllä päästävä eroon,onhan se hullua kun asettelussa menee enemmän aikaa kuin itse leipomisessa,vaikka onhan lopputulos tietysti kivan näköinen...Joten et ole ainut pinttymistä kärsivä=)

    VastaaPoista